Parduotuvė pagal Kategorijas

Originalus 2vnt Imties Dydis 3g Lūpų Ir 15ml Vandens Miego Kaukė Odos Priežiūros Produktas, Lūpų, Veido

Nauja

€5.55

100% brand new ir aukštos kokybės!

Lūpų Miego Kaukė

Aprašymas: 1.Remonto lūpų kaukė.minkšta ir švelni lūpų.Sviestas vaisių riebalų.Patobulintas moistening.atleisti sausas.minkštas lūpų.hidratas.Minkština įjungimo.žalias augalų.maitina.Sumažinti pigmentacijos lūpų. 2.Sviestas vaisių riebalų, sintetinis vaškas, maža žvakė vaško, medžio, glicerinas, medienos LuXing vaisių sėklų riebalų, aviečių vaisių ekstraktas, nr. sūnus vaisių ekstraktas, Kinijos ožerškiai vaisių ekstraktas, mažas vaisių, kavos ekstraktas, dainuoti-yra aviečių sėklų ekstraktas, tokoferolis (vitaminas E) 3.Yra įvairių lūpų remonto ir drėkinamųjų sudedamųjų dalių, apsaugo lūpų odą sukelia dažnas makiažas ir vandens trūkumo, sausa, lygi ir minkšta lūpų.

Specifikacijos: Tipas:Lūpų Balzamas/Lūpų Kaukė Neto Svoris: 3g/ml Spalva: Rožinė

Kaip naudoti ?Svarbias progas turėtų būti naudojami siekiant palengvinti sausą ir parodyti, minkštas lūpas 1. Nuplaukite lūpas švariu vandeniu ir taikyti tinkamą kiekį, lūpų linijinės, lūpas su lūpų teptuku ar medvilnės tamponu. 2. Švelniai masažuokite maždaug 10S su pirštu ir nuvalykite lūpos lūpos su popieriniu rankšluosčiu. 3. Taikyti lūpų dažai ir lūpų blizgesys, naudoti 3-4 kartus per savaitę, ir lūpas yra ypač švelnus.Lūpos : juos Naudoti kiekvieną dieną.Speciali rekomendacija: vartotojai lūpų.Rudenį ir žiemą sausos lūpos yra lengva atrodo sausas, žievelės ir kitos sąlygos, žolė remonto lūpų plėvelės, suteikia lūpoms įvairių priežiūra.

Vandens Miego Kaukė

Aprašymas: 1. Atkurti pažeistų odos per dieną ir atleisti raudona šilumos nuo saulės poveikio 2.Nauda įsisavinti ir efektyviai užraktas drėgmės, laiku papildo drėgmės reikia, sausai odai, mažina sausumo 3. Užrakto maistinių medžiagų jums reikia, kad jūsų oda 4. Maža ir išskirtinį, tai kvapas labai šviežia, ir drėkinamasis gelio tekstūra atgaivina odą.Ekonomiškas kaukė, kad lieka iki pabaigos, dėl hidratacijos ir repai

Specifikacijos: Tipas:Vandens Miego Kaukė Neto Svoris: 15ml Spalva: Mėlyna Kaip naudoti ?Naudojimo dažnis: 2-3 kartus per savaitę, gali būti nustatomas pagal jūsų odos būklę, per sausa, gali būti šiek tiek dažniau Priemonių naudojimas: 1. Prieš eidami miegoti, nusiplaukite veidą, pirmos 2. Sausas po valymo, taikyti drėkinamasis vandens ir paakių kremas 3. Paimkite reikiamą kiekį miego kaukę, ir taikyti jį tolygiai ant viso veido (šiek tiek storesnis) 4. Šiame procese, naudojant kaukę, švelniai masažuokite sukamaisiais judesiais ant veido, kai kaukė pasiekia valstybės absorbcijos ir ne nelankstumą ant veido, galite miegoti. 5. Nes tai yra miego kaukė, jums nereikia plauti tai, kad po to, kai jums pabusti ryte, galite nuplaukite veidą paprastai.

Žymos: vyrų lūpų balzamas, lūpų blizgesys, akių kaukė miego, Lūpos, rudos spalvos lūpų, valyti veido, miega veido kaukė, lūpų dažai, lūpų pleistras, balinimo cosplay kaukė.

Tinkamumo Laikas 3 metai
Naudos Kita
Komponentas saugus
Kiekis 2 vnt/komplektas
Tipas lūpų balzamas
Dydis Sample Size
Pristatymas Nemokamas Pristatymas
Parama Didmeninė/Dropshiping/Mažmeninė Prekyba
Kilmės KN(Kilmės)
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Modelio Numeris Lūpų Kaukė (Veido Kaukė
Pažymėjimo Numeris GZZZ
Sertifikavimo WZBJZ
NET WT 3g/15ml

Parašyti atsiliepimą

Originalus 2vnt Imties Dydis 3g Lūpų Ir 15ml Vandens Miego Kaukė Odos Priežiūros Produktas, Lūpų, Veido

Originalus 2vnt Imties Dydis 3g Lūpų Ir 15ml Vandens Miego Kaukė Odos Priežiūros Produktas, Lūpų, Veido

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti