Parduotuvė pagal Kategorijas

Nauja Fitneso Įranga, Reikmenys, Sporto Rankena V-formos Rankena Irklavimo Rankena Fitneso Pull-žemyn, Baras Naudotis Lazdele, Tricepsas

Nauja

€6.83

Kulka Taškų:

1、V Formos Rankena: Pagaminta iš aukštos kokybės kieto plieno su poliruoto chromo apdaila. 0,6 colių skylė gali tilpti lengvai visiems kabelinės sistemos.Tekstūruotos gumos rankenos danga,nustatyta, ergonomiška ir saugi rankena per treniruotę, suteikia subalansuotą jėga abiem, kai pridėti jį prie bet kurio sporto salė mašina.

2、V Formos Tiesiai Rotaing Juosta: V Formos tiesios juostos funkcijas vientiso plieno konstrukcija ir pasukama pakaba ir tekstūruotos gumos rankenos danga, kad ji gerai veiktų.Idealiai tinka atliekant traukos sumažėjimas,tricepsas paspauskite nesėkmės, stačiomis eilėmis,tiesiai baras garbanos, sėdi eilėmis, plius dar daugiau.

3、Atnaujinamų Pakaba: Plieninė konstrukcija su kaučiuku, rankenas.Tai "chrome" multi-exerciser baras prisitvirtina prie savo namų treniruoklių salė, smith mašina, etc.Ir kurios idealiai plėtoti įvairių rankų raumenys.Matmenys: apie 15 x 6 x 6.5 colių, sveria apie 6,5 kg.

4、Patogi Rankena: Tai daugiafunkcinė exerciser baras judesių amplitudę; " chrome baigti, kad išvengti oksidacijos, Gumos rankenos įmonė, patogi rankena naudojant šį priedą.

5、Multi-Treniruotes Naudoti: Idealiai tinka stiprinti tricepsas ir rankena jėgą, padedant raumenys aplink, atgal, abs ir pečių su įvairių angliavandenilių stūmimo pratimus.Ideali treniruotės namuose ir sporto salė.

Funkcijos: 1. V Formos Rankena: Pagaminti iš vientiso plieno juosta ir aukštos poliruoto chromo apdaila, "chrome" rankenos tvirtinimo lat mašina.Gumos rankena, tvirtas, saugus ir patikimas sukibimas per treniruotes.

2. Atnaujinamų Pakaba: V formos atletikos priedą naujinius jūsų kabelis mašina su touch universalumas.Tai puikus sėdi kabelis eiles, lat pulldowns, ir įvairių kitų kabelių irklavimo pratimus.

3. V Formos Tiesiai Rotaing Juosta: Apie 24 colių ilgio, 360°pasukama su "chrome" poliruoti apdaila ir tekstūruotos rankenos, kad apsaugo nuo korozijos, rūdijimo ir ištverti svoris apie 880 svarų.

4. Universalus Mokymo Combo: Puikiai tinka stiprinti tricepsas ir rankena jėgą, padedant raumenys aplink, alkūnių, riešų, atgal, abs ir pečių.

5. Plačiai Naudoja:

Puikiai tinka stiprinti tricepsas ir rankena jėgą, padedant raumenys aplink, alkūnių, riešų, atgal, abs ir pečių su skirtingų junginys stūmimo pratimus: tricepsas pushdowns, sėdi kabelis eilučių, tiesiai bar laido pressdown, sėdėdamas stačiai eilučių, puikiai tinka tiek treniruotės namuose ir sporto salė. 6. Sporto salėje yra įrengta su lazdele įrangą, kuri yra paprasta įdiegti ir paprasta naudoti.

7. Guma dengtos rankenos priima reljefinis modelis dizainas, kuris turi geresnę anti-slydimo poveikį.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plienas ir guma

Pakavimo Sąrašas:

1*Sporto Baras

Mūsų Brazilija draugai:Brazilija Pašto laikinai paskelbė, kad ji bus imti mokestį iš maždaug US$3.50 už, kad visi tarptautiniai sklypai rugpjūčio 27 (vietos laiku).Šis mokestis yra pirkėjas moka po savęs deklaracija, ir bus grąžinta, jeigu jis nėra mokama.Jeigu tu negali priimti mokėti $3.5 Muitinės Mokestis, Pls nedėkite užsakymo.

Daugiau informacijos, prašome patikrinti jį šią nuorodą, ačiū už jūsų supratimą!

Žymos: baras, sporto salė, baras tricep, harley vrscdx, sporto salė rankena, nfl, t baras eilės, kabelio mašina, priedai, sporto salė, treneris riešo, sporto muscul, prieš fitneso rankena.

Modelio Numeris Sporto Baras
Taikoma Fitneso Įranga Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Nauja Fitneso Įranga, Reikmenys, Sporto Rankena V-formos Rankena Irklavimo Rankena Fitneso Pull-žemyn, Baras Naudotis Lazdele, Tricepsas

Nauja Fitneso Įranga, Reikmenys, Sporto Rankena V-formos Rankena Irklavimo Rankena Fitneso Pull-žemyn, Baras Naudotis Lazdele, Tricepsas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti