Parduotuvė pagal Kategorijas

GeLar 11.34 V 3440mAh HT03XL Li-ion Baterija HP HSTNN-IB8X baterija

Nauja

€37.05

Sveiki atvykę į GeLar Parduotuvė

Savybės - Aukštos Kokybės visiškai Naujas baterijos Galia 11.34 V--3440mAh/41.04 Wh -Visos baterijos yra patikrintas prieš vežant Šis pakeitimas baterija yra integruota mikroschema, siekiant išvengti per didelė įkrova ir pailgėja baterijos veikimo laikas -lengvas, didelės talpos ir mažai varža Paketą įeina: 1 x Naujas Standartas Bateriją

Mokėjimo Terminai : --Prašome nusipirkti ją Baltijosvm.lt.Make įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingi ir išsamūs.Galiojantį telefono numerį, yra labai vertinama ir padės jums gauti sklypas sklandžiai. - Mes tik laivas, kad patvirtino adresą.Nepriimkite pakeitė adresą.Laivybos Sąlygų : - Mes naudotis pašto paslaugomis su sekimo numeriu pristatymo laiko iš Kinijos 20-38 darbo dienų. --Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių(pvz.: valstybinė šventė, oras poveikis).Jei jūs negalite jį gavo po 60 dienų.Prašome susisiekti su mumis dėl jūsų paketas statusą.Atsiliepimų: - Jei jūs esate laimingas su produkto, jūsų puikus komentaras ir atsiliepimai yra labai laukiami. - Jei turite bet kurį klausimą apie produktą ir mūsų paslaugos, prašome kreipkitės į mus ir mes užtikrinti, kad jūsų 100% pasitenkinimo.

Žymos: baterija hp pavilion, atveju dell inspiron 15, baterija hp nešiojamas kompiuteris, baterija hp, baterija tf03xl, hp 255 g7, galinį dangtelį hp probook, pirštų atspaudų x230, Nešiojamas kompiuteris, baterija hp ženklas.

Garantija 1 Metai
Suderinamos Prekės HP
Modelio Numeris HSTNN-IB8X
Tipas Li-ion
Pakuotė Taip
Akumuliatoriaus Įtampa 11.34 V
Prekės Pavadinimas GeLar

Parašyti atsiliepimą

GeLar 11.34 V 3440mAh HT03XL Li-ion Baterija HP HSTNN-IB8X baterija

GeLar 11.34 V 3440mAh HT03XL Li-ion Baterija HP HSTNN-IB8X baterija

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti