Parduotuvė pagal Kategorijas

BL-883 Nešiojamų Šviesą grąžinantys Žaidimai Delninis Žaidimų Konsolės 8-Bitų Žaidimų Mašina, Arcade Žaidimai, Built-in 240 Klasikiniai Žaidimai Dovana Vaikams Berniukas

Nauja

€14.66

Savybės: Žaisti didinga built-in 8-bitų žaidimų, tai puiki dovana kiekvienam žaidėjui.Nešiojamų žaidimų konsolės, lengvai nešiojimo kišenėje.Pakrautas su 240 žaidimai, visi originalūs žaidimai ne kartoti. 2.5" TFT ekranas geresnio regėjimo patirtį.Maitinamas 3*AA baterijos (neįtraukta).Pastaba: Baterijos NĖRA įtrauktas.Techniniai duomenys: Produkto Modelis: BL-883 Produkto Pavadinimas: Žaidimų Konsolės Elementą Dydis: 15*9.2*9cm / 5.9*3.6*3.5 Prekės Svoris: 174g / 6.1 oz Pakuotės Dydis: 20.2*11.5*11cm / 7.9*4.5*4.3 Pakuotėje Svoris: 243g / 8.6 oz Pakavimo Sąrašas: 1 * Žaidimų Konsolės 1 * Vartotojo Instrukcija (anglų kalba)

Apmokėjimas:

1)Mes priimame visus pagrindinius mokėjimo metodą, įskaitant "Western Union", sąlyginio Deponavimo, Alipay, T/T, Kredito kortelės

2)Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei turite klausimų ar problemų dėl mokėjimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis

Maloniai Priminimas: Jei turite nusprendė pirkti prekę,prašome apmokėti, kaip greitai, kaip jūs galite,tada mes galime išsiųsti jums greičiau.

Vežimą:

1)Dauguma sklypų bus išsiųsti per Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas ar ePacket.Express pristatymas yra pigiau už didelius užsakymus, įveskite užsakymo numerį ir Baltijosvm.lt bus pasirinkti pigiausias pristatymas metodas jums.

2)Mes negalime įsitikinkite, laivybos laikas,nes yra daug veiksnių, iš mūsų kontrolės gabenimas, tikiuosi, kad jums galėtų maloniai suprasti.Paprastai tai užtruks apie 15-60 dienų Oro paštu, 5-20 dienų iki express pristatymas.

3)Visos prekės yra išsiunčiamos per 7 dienas nuo apmokėjimo procesas yra baigtas, ir beveik elementus canbe išsiųsti per 72 valandas.

4)Pirkėjui bus būti atsakingi už bet kokius mokesčius, muitų ir kitų rinkliavų surinkta pirkėjo šalis!

5)Jei jums nereikia gauti savo sklypo po 30 dienų, prašome informuoti mus, ir mes jums patikrinti su savo agentu.Jei jūs ne gauti po 60 dienų, mes bus padaryti grąžinti arba išsiųsti jį jums.

Pastaba: Prašome neatidaryti disput lengvai dėl vežimo, jokių problemų, prašome susisiekti su mumis, mes padarysime viską, kad ją išspręsti.

Garantija:

1)Mes bus įsitikinkite, kad produktai yra visiškai apsaugoti, pristatymo, kai pakuotės,ir mes padarysime viską, kad išvengti žalos transporto.

2)Mes suteikiame 3 Mėnesių Garantija visiems išvardytiems produktams.Jei gavote brokuotą vienas, jis gali būti grąžintos per 7 dienas po to, kai jūs užsiregistravote pakuotės. (Bet žmogaus žalos produktai yra ne garantija)

3)Prašome pastebėjau, kad grąžinama prekė turi būti originalioje sąlygas ir pirkėjas turėtų nešė grąžinti, laivybos mokestis.

Atsiliepimai:

1)Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų, bus mūsų geriausias grįžti tarnauti jums.Jei jums jaustis patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome palikti mums savo teigiamų atsiliepimų.Jūsų atsiliepimai bus labai dėkingi ir padės mums geriau jus aptarnauti.

2)Jei esate ne laimingas su mūsų produktais ir paslaugomis, prašome susisiekti su mumis prieš jums pateikti neigiamų atsiliepimų.Kai yra problema, kaip pranešama, visas mūsų darbuotojai bandys geriausiai jums padėti emisijos įvyko.Dėkojame už jūsų supratimą.

3)Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą nepasitarę su mumis, mes pasistengsime atsakyti į visus mūsų klientų ir išspręsti problemą, jūs turite įvykdyti.

Žymos: sep neo geo, žaidimas retro, 4k žaidimas stick, lauke retro žaidimų konsolės, dėžės retro konsoles, bitboy, ryšiai nintendo, grupinio ps4 pro, laikiklis nerūdijančio plieno, ps2 usb.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Laikas Savininkas
Sertifikavimo NĖRA
Pakuotė Taip

Parašyti atsiliepimą

BL-883 Nešiojamų Šviesą grąžinantys Žaidimai Delninis Žaidimų Konsolės 8-Bitų Žaidimų Mašina, Arcade Žaidimai, Built-in 240 Klasikiniai Žaidimai Dovana Vaikams Berniukas

BL-883 Nešiojamų Šviesą grąžinantys Žaidimai Delninis Žaidimų Konsolės 8-Bitų Žaidimų Mašina, Arcade Žaidimai, Built-in 240 Klasikiniai Žaidimai Dovana Vaikams Berniukas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti