Parduotuvė pagal Kategorijas

Baseinas Snukerio Raudonas Žalias Taškas Lazerio Akyse Cue Akyse Snukerio Lazdos Veiksmų Korekcija Biliardas Exerciser Biliardo Mokymo Įrangą

Nauja

€8.47

Kulka Taškų: 1、Aišku, Kuria Pozicija: Teisingas biliardo poziciją, tikslumą, mokymo ir pagalbinių sekundžių.Į kairę ir dešinę akis gaminti du skirtingus vaizdus į smegenis, kurios gali sukelti toleranciją.Centrinis tepimas, aišku, kuria poziciją ir pašalinti vaizdo toleranciją, padėti gydytojui nustatyti teisingą taikymą įpročius ir metodai.

2、Ne Daugiau Nesisekti: Ne daugiau nesisekti ne kamuolys-n-stalo žaidimai, pavyzdžiui, baseinas ir biliardas nebėra!

3、Padengti visas Įmanomas Kampas: Puikiai strike rutulį kiekvieną kartą su tai , jūs galite apimti visas galimas kampas ir ilgis šūvio, yra!Dar geriau, infraraudonųjų spindulių siekiama nubrėžti liniją iki stalo, taip pat, todėl tiesiai šūviai bus doddle.

4、Stebėti Subtilus Skirtumas: Jūs negalite stebėti subtilus skirtumas kiekvieno šūvio, tačiau poveikis kamuolys yra skirtingas.Kai kamuolys yra prie infraraudonųjų spindulių žvilgsnio, visi šiek tiek tolerancijos savo sūpynės yra atspindi infraraudonuosius spindulius.Leiskite jums matote neteisingą veiksmų, kad jums anksčiau ignored.By praktikuojančių svirtį veiksmų, mašinos paprastai yra tikslūs, ne ilgiau lošimo sėkmės!

5、Kaip Naudoti: pateikdamas kryžius-plaukų kamuolys, kuris, cue, siekiama, jums niekada braukite fotografiją iš naujo!Pagerinti savo žaidimą su juo.

Savybės:

1. Pašalinti Vaizdo Nuokrypiai: Į kairę ir dešinę akis gaminti du skirtingus vaizdus, kad patekti į smegenis ir sukelti toleranciją, aišku, kuria pozicija, padeda specialistams nustatyti teisingai parinkti įpročius ir būdus.

2. Suprasti principą.Siekiant kortelės, įvairių kampų, todėl kamuolys hit pozicija daugiau aišku.

3. Teisingą Insulto Veiksmas: Teisingą veiksmų cue insulto.Jūs negalite stebėti subtilus skirtumas veiksmų.Poveikis kamuolys yra skirtingas.Kai lazda yra prie infraraudonųjų spindulių žvilgsnio, visi subtilus nukrypimai jums daryti, fiksuojami spindulių.Leiskite jums matote neteisingą veiksmą, kurį anksčiau buvote ignoruojamas.Praktika, kad lazda judėjimo daugiau standartą.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Biliardo Infraraudonųjų Spindulių Akyse

Medžiaga: ABS

Laivas be baterijos

Baterijos modelis: 14250 daugkartinio įkrovimo baterija (klientas privalo parengti baterijos ir be baterijos)

Svoris: apie 95g

Pakavimo Sąrašas:

Biliardo Infraraudonųjų Spindulių Akyse*1

Pastaba:

Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

Žymos: lazerinis žymeklis, e red dot akyse, didelis šautuvas taikymo sritis, lazerinis, šventosios kariai taikymo sritis, dizaino lazeriu, baseinas plaukti, snukerio biliardo, vadovas lazeriu, riflescope hakko.

Numeris Billiardsn aimer
Pavadinimas Tiksli Stebėjimo Prietaisas
Strypas Lango Dydis Kita
Baseinas Priedai
Modelio Numeris Naujas Arrivel Baseinas, Biliardas
Modelis Baseinas Akyse
Priežiūros Priemonės Kategorija Kita
Prekės Pavadinimas GIYO
Sportas snooker
Strypas Lauke Medžiaga Aliuminio Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Baseinas Snukerio Raudonas Žalias Taškas Lazerio Akyse Cue Akyse Snukerio Lazdos Veiksmų Korekcija Biliardas Exerciser Biliardo Mokymo Įrangą

Baseinas Snukerio Raudonas Žalias Taškas Lazerio Akyse Cue Akyse Snukerio Lazdos Veiksmų Korekcija Biliardas Exerciser Biliardo Mokymo Įrangą

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti