Parduotuvė pagal Kategorijas

2 Pack A3 Extra Large Silikono Lakštų, už Amatai, Juvelyrika, Liejimo Formų Kilimėlis, Maisto kokybės Silikono Placemat, įvairios Paskirties Kilimėlis, Ate

Nauja

€6.01

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Lengva Valyti & Store: Lengva valyti su šiltu muiluotu vandeniu, ir išsiliejo klijų kietėjimo gali būti be žievėsoff straightly.Lankstus ir lengvas, lengvai sulankstoma ar suristi, užima minimaliai vietos, patogu ir vykdyti.

Ne slysti, Non-stick, atsparus Vandeniui: iš Vienos pusės būtų sklandus, iš kitos pusės yra matinės, abi pusės turi stiprios trinties, ne slysti, lygūs, niekada susirangyti, ir vandeniui, non-stick, puikus rinktuvas pelėsių ir kitų liejimo įrankius ir medžiagas, būtina turėti "PASIDARYK pats" mėgėjams.

Kiti Papročiai:Maisto kokybės silikono, nėra cheminių kvapas, nonpoisonous ir nekenksmingas, ir ne-lazdas, gali būti naudojamos maistui ruošti, pavyzdžiui, geležinkelių/minkyti tešlą, ir taip pat geras pasirinkimas žaisti modeliavimo molis, lengva valyti su vandeniu.

Ne slysti & atsparūs karščiui, idealiai paviršiaus raštas, naudoti kaip viryklę, kilimėlis, stalo kilimėlis, placemat, stalviršio raštas, dabmat, ir t.t.

Geras placemat vaikams, pakankamai didelis, kad sugauti netvarka ir padaryti clean-up vėjas.

Paprasta, bet visas rungtynes, gerai atrodo.Minkštas ir cuttable

jokių cheminių kvapų, non-stick, ne slysti, atsparus vandeniui, karščiui atsparūs, niekada spalvą, ilgalaikį, netvarka kolektoriaus ir paviršiaus raštas, expecially gera assiatant įrankis, skirtas "PASIDARYK pats" amatų.

Apsaugoti Jūsų Stalo: Rinkti savo liejimo įrankiai rinkinys, kaip maišymo lazdelės, perdavimo pipetės, pincetai ir t.t.ir apsaugoti savo stalo, nuo vandens, klijai, įbrėžimų, nudegimų, tepalas ir t.t.

Naudojimas: Naudojamas kaip kilimėlis, amatai, juvelyrika, liejimo formų ir kitų "PASIDARYK pats", priemonės ir medžiagos, ir placemat vaikams, konditerijos kilimėlis, minkštas kilimėlis, stalviršio raštas ir pan.

Ilgalaikių:patvarus ir lankstus, gali būti naudojama daug kartų, iš abiejų pusių, ilgalaikis

spalva:Rožinė, mėlyna

Medžiaga:Silicio dioksido gelis

dydis:Vienas dydis: 40*30 cm

Pakuotės Turinys:

2*Silikono Lakštų

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: amatų medžiagų dokumentus, mat tabl, darbo amatų, sillicone pelėsių pyragas, derva gpgb pelėsių, silikono forma plytelių, pelės silikoninės formos, pelėsių silikon, kauliukai pelėsių, širdies formos silicio.

Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Savybės "PASIDARYK pats" ewelry Liejimo Formų Kilimėlis
Modelio Numeris Silikono lakštų
Medžiaga Guma
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Workbenches

Parašyti atsiliepimą

2 Pack A3 Extra Large Silikono Lakštų, už Amatai, Juvelyrika, Liejimo Formų Kilimėlis, Maisto kokybės Silikono Placemat, įvairios Paskirties Kilimėlis, Ate

2 Pack A3 Extra Large Silikono Lakštų, už Amatai, Juvelyrika, Liejimo Formų Kilimėlis, Maisto kokybės Silikono Placemat, įvairios Paskirties Kilimėlis, Ate

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti