Parduotuvė pagal Kategorijas

Susisiekimas Porankiu Padengti Vilnos Pora Sėdynių Porankiai Trinkelėmis Atminties Putos Anti-slip Susisiekimas Porankiu Padengti Office Home

Nauja

€9.26

Savybės:

1. Aukštos Kokybės: Pagaminti iš ergonomiškas atminties medvilnė, vilna ir poliesterio pluoštas.Pateikti patogus ir minkštas palaikymo už rankos, sumažinti spaudimą ir skausmą tarp rankos ir alkūnės.

2. Atminties Putų Sluoksnis: storas ir kvėpuojantis atminties putų sluoksnis prideda švelniai paramą iki alkūnių ir rankų tolygiai paskirstyti spaudimą atleisti neuralgia ir opos.

3. Universalus Naudojimas: dydis kėdės porankiai mygtukai yra 12.75 * 4.5 * 1.2 cm / 32 * 11 * 3 cm, kuris paprastai yra tinkami dauguma kėdžių.Kėdės pagalvėlė puikiai su alkūne, todėl dirbti lengviau.

4. Anti-slydimo Dizainas: latekso-nemokamai porankiu mygtukai yra stacionarūs su kieto užtrauktuku sistema ir taip pat yra liniuotas su tekstūra medžiagų pašalinti nukrypimų.

5. Platus Pritaikymas: Tinka Padėkos, Kalėdų, Valentino Diena, gimtadieniai ir kitos geros dovanos studentams.

Specifikacija:

Pavadinimas: Vežimėlis Porankiu Padas

Spalva: juoda, balta

Dydis: apie 12.75*4.5 cm

Medžiaga: vilna, aksomas + poliesterio pluošto

Taikymo sritis: tinka biuro kėdės, vežimėliai, klasėse ir šeimos kėdės ir kt.

Pakavimo Sąrašas:

Pora Sėdynių Porankiai Padas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5 .Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: silverado porankiu dangtis, touran porankiu dangtis, whels porankiu dangtis, odiniai porankiai kėdė padengti, vyšnių porankiu dangtis, riguan porankiu dangtis, yaris porankiu dangtis, susisiekimas pagalvėlė padengti, elastinga kompiuterio kėdės porankiai dangtis, avikailio susisiekimas apima porankiu.

Stilius Klasikinis
Savybės neslidžia
Rinkinys Tipas Taip
Pavadinimas susisiekimas porankiu dangtis
Modelio Numeris susisiekimas porankiu dangtis
Funkcijos 2 Apsauga
modelis Kita
Medžiaga Kita

Parašyti atsiliepimą

Susisiekimas Porankiu Padengti Vilnos Pora Sėdynių Porankiai Trinkelėmis Atminties Putos Anti-slip Susisiekimas Porankiu Padengti Office Home

Susisiekimas Porankiu Padengti Vilnos Pora Sėdynių Porankiai Trinkelėmis Atminties Putos Anti-slip Susisiekimas Porankiu Padengti Office Home

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti