Parduotuvė pagal Kategorijas

JAKCOM OS2 Belaidžio "Bluetooth" Garsiakalbis Nešiojamų smart Garsiakalbis Lauko Vandeniui Muzikos Hifi soundbar Partybox Apversti 5 Flip4 KLIPAS 3

Nauja

€36.03

【Produkto įvedimo】

JAKCOM OS2 yra Lauko "Bluetooth" Garsiakalbį, kuri apima "Bluetooth" garsiakalbis dėžėje, LED stiprios šviesos žibintuvėlis, mobiliojo galia banko ir FM radijas.Jis gali prisijungti ir žaisti muzikos viduje išmanieji įrenginiai ar atminties kortelę "Bluetooth" ryšiu, TF kortelės, USB diskas, AUX, galite automatiškai ieškoti ir žaisti FM radijo stotis, apima būdingas funkcijas, tokias kaip multi-mode LED žibintuvėlis šviesos šaltinis, didelės talpos, mobili galia banko, mobiliojo ryšio belaidė laisvų rankų skambučių, gaunamų skambučių skaičius ir balso ir IP56 vandeniui ir dulkėms lygio ir palaiko laikiklio ar trikojo su Britų 1/4-20 varžto sriegio sąsaja.Produkto paketą įeina nemokami specialių dviračių laikiklį. 【Funkcija įvadas】

Įmontuota speciali lauko garso vienetas, kuris yra pagal Amerikos Sherwood DS serijos, JAKCOM OS2 turi puikią pusiausvyrą.Bosas yra pilnas ir aukštumas yra šviesus.

JAKCOM OS2, kad vykdo Bluetooth v4.1 chip ir 10 metrų prisijungimas atstumas užtikrina nepažeistos transportavimo HiFi garso kokybę.Ji taip pat gali teikti mobiliojo telefono laisvų rankų funkcijas, pavyzdžiui, atsiliepimas, pakabinta, rinkimas ir pan.

Muzikos, saugomą pažangi prietaisų, tokių kaip TF card, USB, AUX audio, mobiliojo telefono, planšetinio kompiuterio, nešiojamojo KOMPIUTERIO, ir tt, gali būti žaidžiamas po to, kai buvo sujungtas su "Bluetooth" ir pagrindinės kūno sąsajas su keliais specifikacijas.Struktūrinių dizainas yra pagrįstas analizės tūkstančių dalykų, ausys, siekiant užtikrinti, kad WE2 Ausines galima nešioti patogiai ir tvirtai, net per treniruotes

Built-in du gabalus 18650 baterija, 1000-Liumenas reguliuojamas ryškumas ir 5-W, 600 metrų atstumu šviesos spektrą "Šviesus", "Artimos šviesos", "SOS", "mirksinti šviesa", "Blykstės", penkių rūšių šviesos režimai gali būti koreguojama, su vieno mygtuko paspaudimu. 5200mah didelio intensyvumo ir aukštos kokybės Elementų, gali imti "iPhone" 7, arba S7edge vienas-ir-a-pusantro karto daugiau, klausytis muzikos 30 valandų ir apšviesti su ryškios šviesos 20 valandų.Per įmontuotą spiralinės antenos, JAKCOM OS2 leidžia vartotojams automatiškai ieškoti vietos valdžios dalių laidą matė, bet kurioje pasaulio vietoje.

IP56 vandeniui ir dulkėms klasės Įrengta Wyeth srieginė jungtis Britų standarto 1/4-20, JAKCOM OS2 gali būti prijungtas prie daugelio standartinių rinkos priedai.

Nustatyti miltų

Pakavimo sąrašas

Universalieji kompiuteriai x 1

MicroUSB įkrovimo linija x 1

Specialių dviračių laikiklį x 1

Instrukcija x 1

Apie Pristatymo

Paštu Nemokamas pristatymas Per 1-3 dienas JAKCOM OS2 Produkto Aprašymas

JAKCOM OS2 Lauko "Bluetooth" Garsiakalbis

Atsparus Vandeniui "Bluetooth" Garsiakalbis

Smart Žibintuvėlis

Galia Bankas

Paprastas dizainas, tačiau nėra paprasta amatų

JAKCOM OS2 priima frakcinės modeliavimas, dizainas.Korpusas iš abiejų pusių yra pagamintas iš aliuminio lydinio ir po anodinio oksidavimo gydymui, jis yra švelni liesti; PC+ABS+TPU tekstūros ir BabySkin matinis dažymas amatų pagrindinių įstaiga centrinė dalis priešinasi slydimo ir suteikia vartotojams su švelnus ir patogus lytėjimo patirtį.

Mažas paveikslas, didelis galimybes; visiškai balansas, erdvės ir veiklos

Garso modulis, apšvietimo modulis, maitinimo modulis, pagrindinis valdymo lustas, pagrindinė institucija, trys-korektūros kostiumai

Gera garso reikia gerų garsiakalbis

Įmontuota speciali lauko garso vienetas, kuris yra pagal Amerikos Sherwood DS serijos, JAKCOM OS2 turi puikią pusiausvyrą.Bosas yra pilnas ir aukštumas yra šviesus.

Geras garsiakalbis turi gera lustas

JAKCOM OS2, kad vykdo Bluetooth v4.1 chip ir 10 metrų prisijungimas atstumas užtikrina nepažeistos transportavimo HiFi garso kokybę.Ji taip pat gali teikti mobiliojo telefono laisvų rankų funkcijas, pavyzdžiui, atsiliepimas, pakabinta, rinkimas ir pan.

Geras lustas turi geras suderinamumas

Muzikos, saugomą pažangi prietaisų, tokių kaip TF card, USB, AUX audio, mobiliojo telefono, planšetinio kompiuterio, nešiojamojo KOMPIUTERIO, ir tt, gali būti žaidžiamas po to, kai buvo sujungtas su "Bluetooth" ir pagrindinės kūno sąsajas su keliais specifikacijos

Nešiojamų tvirtas žibintuvėlis apšvietimo modulis, matomas profesionalumas

Built-in du gabalus 18650 baterija, 1000-Liumenas reguliuojamas ryškumas ir 5-W, 600 metrų atstumu šviesos spektrą

Įvairių apšvietimo rūšių galima diskriminuoti atmosfera

"Šviesus", "Artimos šviesos", "SOS", "mirksinti šviesa", "Blykstės", penkių rūšių šviesos režimai gali būti koreguojama, su vieno mygtuko paspaudimu.

Didelės talpos bateriją, yra labai svarbus

5200mah didelio intensyvumo ir aukštos kokybės Elementų, gali imti "iPhone" 7, arba S7edge vienas-ir-a-pusantro karto daugiau, klausytis muzikos 30 valandų ir apšviesti su ryškios šviesos 20 valandų.

FM radijo stočių paieška su vienas mygtukas yra visuotinai taikomas

Per įmontuotą spiralinės antenos, JAKCOM OS2 leidžia vartotojams automatiškai ieškoti vietos valdžios dalių laidą matė, bet kurioje pasaulio vietoje.

Žymos: hi fi garsiakalbių, namų smart, belaidis garsiakalbis, "bluetooth" auksas, "amazon" bluetooth " nešiojamieji garsiakalbiai, klasikinis garsiakalbio dėžė, soundbar, portabl garsiakalbis, fm radijas, kyyslb garsiakalbis.

"Wi-Fi" Muzika "Amazon" Muzikos
JBLBOOMBOX2 JBLPULSE4
Kodekai Apt-X
Sabwoofer kabineto medžiaga Plastikiniai
Maitinimo Šaltinis AC
Akustinis talpyklos Perdavimo linijos
Aukštų dažnių garsiakalbių tipas dome
Kanalai 2 (2.0)
go2 go2
PMPO 175W
Atsparus vandeniui Taip
Kontrolės Etapas
Pažangi Asmeninis Asistentas xiao ai
boombox Boombox 2
CLIP3 KLIPAS 3
soundbar GARSO JUOSTA
Modelio Numeris JAKCOM OS2
Balso kontrolė No
Bendras Harmoninis Iškraipymas 2%
Ekranas No
PULSE4 PULSE4
Varža 10 Ohm
Aukštų dažnių garsiakalbių medžiaga Metalo
"Bluetooth" Versija 5.0
Įvesties Galia(W) <25 W
Woofer/Widerange medžiaga Composite
Kilmės KN(Kilmės)
Garsiakalbio Tipas Nešiojamieji
Garso Crossover Visą Asortimentą
charge4 imti 4
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Nacionalinis Bankas Ne originalas
Paramos Apt-x Taip
Skaičius Garsiakalbis Talpyklos 2
Kabineto Medžiaga Metalo
flip5 Apversti 5
Baterija Taip
Atkūrimo Funkcija mp3
"Bluetooth" Belaidį Garsiakalbį stulpelio xi Atsparus vandeniui, radijo, skambinimas laisvų rankų įranga, mikrofonas
Funkcija Žaisti Video
už xiaomi "samsung" huawei "iphone" TF kortelė ,FM radijas,U disko klausytis muzikos JBL Charge4 Garsiakalbis
Paramos PROGRAMĄ Taip
Dažnio Diapazonas 55Hz-20KHz
Parama Atminties Kortelės Taip
Rekomenduojama Produktai
Prekės Pavadinimas OQN
Medžiaga Plastikiniai
Išėjimo Galia 30w
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Aktyvus
Įmontuotas Mikrofonas Taip
imti 4 Nešiojamų Lauko E3 "bluetooth" garsiakalbis JBL Mokestis 4 Garsiakalbis
Sertifikavimo CE
Sensivity 95dB
Komunikacijos Garso Linija
belaidžių garsiakalbių,žemų dažnių garsiakalbis speake lauko žemų dažnių garsiakalbis,MP3 muzikos žaisti

Parašyti atsiliepimą

JAKCOM OS2 Belaidžio

JAKCOM OS2 Belaidžio "Bluetooth" Garsiakalbis Nešiojamų smart Garsiakalbis Lauko Vandeniui Muzikos Hifi soundbar Partybox Apversti 5 Flip4 KLIPAS 3

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti