Parduotuvė pagal Kategorijas

HUGSIDEA Namų dekoro 3D Šulinio dangtis Katė Apvalus Kilimas Słomianka, Miegamojo Vonios Kambarį, neslidžia Zonos Kilimėliai Kilimėliai

Nauja

€13.49

Medžiagos:Veltinis+Guma Dydis:60x60cm Naudojimas:Prieškambario,gyvenamasis kambarys,miegamasis,virtuvė,vonios kambarys ir pan Funkcija:Jaučiausi, Spaudinių, Meno, Dizainas, Plonas Paprotys:Jei norite naudoti savo nuotrauką,prašome susisiekti su mumis prieš jus pirkti.

Tai yra maži ploni słomianka) Atkreipkite)

Storis mūsų kilimėliai.Apskritai, atrodo, yra toks pat kaip paveikslėlyje.Labai ryškių spalvų, jums bus meilė jį.Ji taip pat lieka vietoje!Vienintelis dalykas yra tai, kad jis yra plonas.

>>Q&Q: Kas yra tikras nuotraukas?

A: Jie yra panašūs, galima nusipirkti žr. nuotraukas) Q: Kai aš ne gauti tai, ką aš turiu daryti?

A: Kai kurie paketai bus atidėtas, prašome susisiekti su mumis pirmą pratęsti apsaugos laiku) Q: šis produktas yra ne tai, ką aš galvoju, aš noriu grąžinti pinigus.

Prašome leiskite mums žinoti priežastis, ir tada mes bus padaryti sprendimą:) K:aš noriu, kad ginčo jums, kai aš susitikti problemas.

A: prašau pasirinkti priežastis yra "supakuoti buvo grąžintos", mes ją išspręsti) Q:man patinka produktus, tačiau noriu, kad kiti projektavimo, tokius, kaip mano nuotrauką, jums gali padaryti, kad?

A: Taip, mes galime spausdinti paveikslėliai kai mūsų produktus, prašome siųsti nuotraukas mums) Q: aš pirkti du, bet galite atsiųsti man vieną, aš noriu tirpalas.

A: Jei tai yra mūsų kaltės, mes už jį atsakingas.Išsiųsti vieną arba grąžinti už vieną priklauso nuo tavęs)

Jei jums patinka mūsų profucts, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje į savo mėgstamą parduotuvę, jei turite kokių nors problemų perkant mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis)

Žymos: sailor sakura kilimas, katė durų kilimėlis, grindų ponaitis, katė grindų kilimėlis, kilimas, kilimų sakura, gėlių kilimas sakura, kilimų magija, rožinės spalvos magišką ratą kilimas, flash magija.

Vieta miegamasis
Transporto pardavimas 1pc
Prekės Pavadinimas HUGSIDEA
Medžiaga Jaučiausi+Gumos
Naudojimas gyvenamasis kambarys/ miegamasis/ virtuvės/ vonios kambarys/ kabinetas
Stilius Modernus
Dydis 60X60CM / thickness
Pakavimas a maišelis už kiekvienas gabalas
Naudoti lauko
Dizainas HUGSIDEA
Modelio Numeris Magiškas Ratas sakura kilimas/kilimai/bathmat/grindų kilimėlį/durų kilimėlis
Plauti Stilius Plauti Rankomis
Punktas tapis /tapete /słomianka /alfombra /tapetes
Formos ROUND
spalva apvalus kilimas/kilimas
Apdailos Stilius Modernus Stilius
Technics Mašina Padarė
Modelio Tipas Magiškas Ratas Sakura Kilimas

Parašyti atsiliepimą

HUGSIDEA Namų dekoro 3D Šulinio dangtis Katė Apvalus Kilimas Słomianka, Miegamojo Vonios Kambarį, neslidžia Zonos Kilimėliai Kilimėliai

HUGSIDEA Namų dekoro 3D Šulinio dangtis Katė Apvalus Kilimas Słomianka, Miegamojo Vonios Kambarį, neslidžia Zonos Kilimėliai Kilimėliai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti