Parduotuvė pagal Kategorijas

200W išmetamųjų dujų ventiliatoriaus greičio reguliatorius lizdas, jungiklis, elektros ventiliatorius greitis kintamas žingsnis reguliatorius 220V

Nauja

€8.20

Tinka buitiniai elektriniai ventiliatoriai, buitiniai ventiliatoriai, virtuviniai išmetimo ventiliatoriai, orapūtės, ir įvairių gerbėjai žemiau 200W.

Pirkėjų pranešimas: Greičio ribotuvas šio skirsnio 220V AC įtampos, tai valdytojas yra specialiai suprojektuoti ir gerbėjai.Jos patvirtintą galia 200W.Pavyzdžiui, ventiliatoriai gali būti naudojami namų ūkio vertikalus gerbėjai, lubų ventiliatoriai, išmetamųjų dujų ventiliatoriai, dūmų šalinimo ventiliatoriai ir kt. (Mažas, lubų ventiliatoriai, naudojami tinkleliai nuo uodų gali ne greitis iki).Ventiliatoriai gali būti naudojami ventiliatoriai, kanalų ventiliatoriai, sukeltas projekto gerbėjai, ir kt.

Produkto pavadinimas kištukinis KS reguliatorius

Įėjimo įtampa 100-240VAC 50/60HZ

Produkto medžiagų kokybė PC gaisro izoliacinės medžiagos

Produkto Galia 0-200W

Išėjimo įtampa 50-220V

Gaminio dydis 4.8*3.2*10.5 cm

Tai tolygus greičio ribotuvas gali būti koreguojamas laisvai.Į tolygus greičio reguliavimas reiškia, kad kai jūs varžtas jungiklis, jūs pajusite, kad vėjas vis didesni ar lėčiau lėtai.Po ilgų bandymų ir juos ištaisyti mūsų greičio reguliavimas.Prietaisas yra labai brandus.

Instrukcijos:

Pagal etiketės, laidų reguliavimo institucijos, savo ruožtu potenciometras rankenėlę reguliuoti įtampos, reguliuoti temperatūrą, reguliuoti temperatūrą.Šis produktas gali lengvai reguliuoti išėjimo įtampos elektros tinklą, ir gali būti koreguojama nuo 50V-220V, skirtas ir gerbėjai.Norint pasiekti gerų rezultatų, nereikia pridėti jokių originalus, praktiškas, patogus, stabilus, ir lengvatinio.

Šis gubernatorius yra patogu ir praktiška, kaip ilgai, kaip gubernatorius įdėta į plugboard ir fanas ar gerbėjas, jums reikia reguliuoti greičio įdėta į lizdą viršininko ir rankenėlę aukščiau yra susukti dydžiui nustatyti vėjo.Mes padarėme visus power-on bandymai prieš pakavimas ir pristatymas užtikrinti, kad 100% mūsų artimiesiems gali naudoti kiekvienas produktas po išsiuntimo.Jei yra situacija, kad pristatymo greičiu negali būti koreguojami ar maitinimas neįjungtas, tai gali būti, nes poslinkis sudedamųjų dalių pakuotėje po nelygumai tranzitu (Pastaba: tikimybė, Kad ši situacija yra mažiau nei viena tūkstantoji).Jei pirmiau nutinka, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laikas, klientų aptarnavimo, bus pirmas kartas, spręsti tau, kad tu tikrai gali padaryti po pardavimo nerimauti nemokamai.

Žymos: 220v ventiliatorius, a220, 220v išmetimo ventiliatorius, išmetimo ventiliatorius virtuvėje, 220v oro pūstuvas, altern, 8 ištraukiamasis ventiliatorius, lizdas sienos, DC maitinimo, sraigto kintamojo žingsnio.

Modelio Numeris 200W
spalva juoda

Parašyti atsiliepimą

200W išmetamųjų dujų ventiliatoriaus greičio reguliatorius lizdas, jungiklis, elektros ventiliatorius greitis kintamas žingsnis reguliatorius 220V

200W išmetamųjų dujų ventiliatoriaus greičio reguliatorius lizdas, jungiklis, elektros ventiliatorius greitis kintamas žingsnis reguliatorius 220V

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti