Parduotuvė pagal Kategorijas

Elektrinis Motoroleris, Variklis 48V/60V 2000W nuolatinės SROVĖS bešepetis Variklis Elektros Variklis, skirtas Dviračio Elektrinio Variklio Komplektas Su Valdikliu Dviračių Dalys

Nauja

€57.39

Elektrinis Motoroleris, Variklis 48V 60V 2000W nuolatinės SROVĖS Variklio, Elektros Motorcyclr,

golf automobilis , Go-kart motorinių Rinkinys Apie Variklis: 1.Modelis:KUNRAY MOTORINIŲ MY1020 2.Variklio Tipas:High-Speed BLDC brushless Motorinių 3.Out put /W:2000W 4.Nominali Greitis: 4400RPM 5.Nominali Srovė:2000W 35A 6.Svoris:3.58 KG apie. 7.Skersmuo:107mm 8.Nominalus Sukimo momentas/N. m:4N.m 9.Taikoma Valdytojas:48V/60V 2000W Brushless Valdytojas (JEI REIKIA VALDYTOJAS susisiekite su mumis) 10.Taikoma:Elektrinis Motoroleris,Ebike,Sulankstomas Dviratis,Mažų E-Moto,aparatas,MIni Elektrinių Automobilių , "PASIDARYK pats" 11.Įrengimas: Centras,VIDURIO VAIRUOTI 12.Žvaigždutė / /Grandinės:25H/T8F Sprockt /Grandinės

Kun ray " Ebike Specializuojasi Dviračiai, E-dviratis, Motoroleris, Jojimo Įranga, Pramonės 8 metus, Su Profesionalių Techninių specialistų Komanda, Ir Mūsų Pačių Gamykloje ir Aukščiausios Pardavimų grupėms.

Kurti Elektrinių Dviračių Pramonės ir Žmonių Naudojasi Žirgais, Mūsų Produktus ir Mūsų Paslaugos yra visame Pasaulyje.

Mes Turime Puikią Komandą Ekspertų, Inžinierių, Gali Suteikti Jums Aukštos Kokybės Elektriniai Dviračiai ir Priedai Produktus.Sveiki atvykę į Mūsų Įmonės Aplankyti Ir viešųjų Pirkimų.

Tegul Gyvenimo Daugiau, Geriau, Kunray Siūlome Kompetencijos jums.

Klausimų iš klientų,

Q1 : Ar Yra Koks Nors Muitai?

A: Mes paprastai deklaruoja mažiausia kaina, siekiant išvengti muitų.Dėl skirtingų nacionalinės politikos skirtingose šalyse, muitai turėtų būti pirkėjo sąskaita.Todėl, prašome palikti mums pranešimą kai jums pirkti, kad būtų pasakykite mums, kiek jūs galite sumokėti už muitus.Rusija, Ukraina ,Ispanija ir jav sandėlyje NĖRA Muitų.

Q2. Kaip Išlaikyti Sekimo Su Mano Sklypo?

A: Jūs galite patikrinti savo krovinio detalės iš sekite Nuorodą su savo sekimo numeris: www . 17track.net ( nukopijuokite į naršyklę)

Q3. Didmeninė ir Drop Laivyba Yra ir Sveikintinas.

Didmeninės: Mes siūlome daugiau, nuolaida ar nemokamas pristatymas pagrindu, Kiekis, norite, kad.Transportavimo Laikas yra maždaug 3-7 darbo dienas.( Jei norite Paskirtos mums savo Trečiosios Šalies,galime gabenti krovinį savo klientui Tiesiogiai, būkite tikri, ir Pasitiki Mumis, mes ne Palikti Jokios informacijos apie jav).

Drop laivyba: Mes galime atsiųsti į produktų savo klientams ir nebus palikti jokios informacijos apie mus, jei norite.Ir mes galime laivas labai greitai.

Q4 : Kaip padaryti, Vielos Schema?

A: Mes padėsime elektros schema kiekvienos pakuotės.Ir Mes padėsime Vielos Prisijungti Nuotraukos nuorodą su Video taip pat.Taip pat Jūs galite ieškoti raktinių žodžių "kunray motor" "YouTube" rasti modelio variklis, kurį įsigijote, ir žiūrėti bandymų vaizdo įrašą.

Q5: Spalvos Skirtumo Ir Subraižyti .

A: nuotraukos rodo mūsų parduotuvėje yra imtasi remiantis tiesa produktus .Dėl skirtingų monitorių ir ryškumą,gali būti normalus maža spalva skirtumas,prašome donnot palikti blogų atsiliepimų ar

grįžti prekes mums be susisiekite su mumis.

K6: Po Pardavimo Politika:

A: Per 15days Po gimdymo Mes suteiksime Nemokamą techninės Priežiūros ar pakeisti naujais produktais, jei tie produktai negali tinkamai dirbti dėl savų priežasčių.Logistikos Žalos ir žmogaus sukeltų Pakeitimą Žalos nebus taikymo Sritį Pakeitimo.

Žymos: vežimo variklis, 5000w variklis, hub variklis, konversijos rinkinys elektrinis motoroleris, 2000w brushless, varikliai brushless dviračių, 48v 450w variklio komplektas, Brushless, dviračių nuolatinės srovės variklis, 3000w brushless variklis.

elektrinis dviratis Elektros Variklis Rinkinys
Variklis Nuolatinės SROVĖS Variklis
motorinių dviračių Elektros variklis dviračių
elektros variklis brushless elektros varikliu
Elektrinis Dviratis dviračių elektros varikliu
Įtampa 48V
spalva SIDABRINĖ
Galia > 400w
Dizainas Brushless
Elektrinis motoroleris elektrinis motoroleris variklis
Variklio Tipas Brushless Ne-pavarų Stebulės Variklis
48V 60V 48V 60V 2000W
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas kun ray
Valdytojas Dviratį dviračių dalys

Parašyti atsiliepimą

Elektrinis Motoroleris, Variklis 48V/60V 2000W nuolatinės SROVĖS bešepetis Variklis Elektros Variklis, skirtas Dviračio Elektrinio Variklio Komplektas Su Valdikliu Dviračių Dalys

Elektrinis Motoroleris, Variklis 48V/60V 2000W nuolatinės SROVĖS bešepetis Variklis Elektros Variklis, skirtas Dviračio Elektrinio Variklio Komplektas Su Valdikliu Dviračių Dalys

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti