Parduotuvė pagal Kategorijas

2019 Automobilių Alyvos Garų Siurbimo Skysčio Automobilių Kuro Gavyba Siurblys Perduoti Transporto priemonės CSL88

Nauja

€11.78

2019 Automobilių Alyvos Garų Siurbimo Skysčio Automobilių Kuro Gavyba Siurblys Perduoti Transporto priemonės CSL88 Prekės Specifikacija:

Savybės:

Naudoti Kelias skysta: alyva, skystis, garų yra labai ištuštinti arba pildymo pagrindinio cilindro ir kito kuro bakai, ištraukimo stabdžių skystis iš kuro bako ir pridedant naujus aliejus prieš plovimą, stabdžių skysčio ant uodegos.

Jis naudojamas vairo stiprintuvas, aušinimo skysčio, alyvos keitimas ir tepalu pakeitimas dėl galinės ašies nenaudojant matuoklio užpildyti pavarų dėžė.

Gavybos ir suleisti Skysčiai: Ar paprastą veiksmą, naudojant naftos išgavimas-naudoti pavarų dėžė, stabdžių, vairo adn blokatorius extractor balionėlis pumpuoti skystį ir iš (išrašas ar atsisakyti), greitai ir švariai.

Tinka naftos-vandeniui ir korozijai atsparių transporto priemonės kuro, aušinimo skysčiai ir hidraulinės sistemos, ne uždegimo ir ne dinaminis skysčio garų.

Tinka stabdžių skystis, variklio alyva, pavarų dėžės alyva, transmisinė alyva, vandens ir pan.

Tinka pramoniniam pavarų dėžės, variklinių transporto priemonių, motociklų, pramoginių transporto priemonių ir pan.

Specifikacija:

Tipas:Naftos Gavybos Siurblys

Dydis:Kaip paveikslėlyje parodyta

Komplektą Sudaro:

1x Naftos Gavybos Siurblio Rinkinys

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: lady siurbliai 2018, citroen aliejus, hyundai siurblys, bella hadid, 12 v alyvos siurblys, tepalo švirkštas, mažas variklio alyvos garų siurblys, benzino siurblys pora ford explorer, aušinimo skystis automobilį, extractor alyvos siurblys.

Prekės Pavadinimas AUTOMOBILIS-partment

Parašyti atsiliepimą

2019 Automobilių Alyvos Garų Siurbimo Skysčio Automobilių Kuro Gavyba Siurblys Perduoti Transporto priemonės CSL88

2019 Automobilių Alyvos Garų Siurbimo Skysčio Automobilių Kuro Gavyba Siurblys Perduoti Transporto priemonės CSL88

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti