Parduotuvė pagal Kategorijas

8pcs Foto nuotraukų Rėmelis Kūdikių Nuotraukas Plakatas Sienos Magnetinis Plonas Veidrodis Kadrų Rinkinys, Sidabro, Aukso Spalvos Klasikinis F001

Nauja

€6.91

Gamintojas: BackgroundTurnOver

Produkto: Magnetinio Veidrodis Nuotrauka/Nuotraukų Rėmelis

Medžiaga: Akrilas Veidrodis

Storis: 1 mm

Didmeninė/dropshipping Patarimai: Prašome susisiekti su mumis urmu kaina.

APIE DAIKTŲ

Originalaus dizaino stilių, skirtingų mados stilius.Lengva įdiegti ir keisti nuotraukas.(Kaip video rodo)

Rudos spalvos apsauginį popieriaus paviršiaus kadrų

Pasirinktinio 1 mm storio aplinkai draugiškas akrilo veidrodis medžiagos.

Lygaus paviršiaus, puikus atspindys.Labai lengvas saugos.

KAMBARIO DEKORAVIMAS

• Parduotuvės

• Valgomasis

• Miegamojo,

REKOMENDUOJAMA PAVIRŠIAUS

Mes naudojame stipri, lipni atgal magnetinis lipdukas, bet mes maloniai jums priminti, kad įdiegti produktą visiškai švarus, plokščio ir lygaus paviršiaus taip, kad lipdukas gali likti ilgus metus.

Sklandžiai marmuro

Keraminės sienų

Sklandžiai baldai

dažų paviršių

Glotnus stiklo

Sausa dažų paviršių

Metalo

Medinių sienų

Sklandžiai tapetai

APIE SPALVAS

11 spalvų, su veidrodžiu poveikį, yra įvairių dekoro stilių, visų spalvų variantų yra realios nuotraukos tos pačios ir aplinkinių šviesos būklės.

Tačiau, atsižvelgiant į apribojimus, fotografijos ir neišvengiamų skirtumų ekrano nustatymų ir kitų priežasčių, tokių kaip veidrodžio atspindys nuo paviršiaus ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.), spalvų parodyta nuotrauka gali neatitikti 100%, kad tų daiktų patys.

PASLAUGA

Mes visada teikti aukštos kokybės produktus savo klientams, ir siekiame, kad mūsų geriausi teikti patikimiausias ir greičiausias būdas laivybos paslaugas, kad mes galime sau leisti.Ir prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite bet kokius klausimus, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas, išskyrus savaitgalius.

Tačiau, jei atsitiktinai yra problema su jūsų užsakymą, Prašome susisiekti su mumis iš karto prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, mes pažadą mes pasistengsime viską, kas įmanoma, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.Tai yra labai svarbu mums, ir ačiū už jūsų supratimą.

Ačiū už jūsų vizitas ir have a nice day.

Žymos: išlaikyti foto rėmelis, nuotraukų rėmeliai rinkiniai, magnetiniai plakato rėmas juodas, rėmo nuotrauką, žaliojo aukso rėmai, kūdikių foto rėmelį, magnetiniai plakato pakabinimo kanada, žalvaris rėmo nuotrauką, veidrodis sienos, miegamojo sienos veidrodis, rėmas.

Tipas Foto Rėmelis
Formos Nereguliarus
Prekės Pavadinimas BACKGROUNDTURNOVER
Stilius Klasikinis
su picture card" No
Medžiaga Akrilo
Pakuotės Tipas Multi-rėmas

Parašyti atsiliepimą

8pcs Foto nuotraukų Rėmelis Kūdikių Nuotraukas Plakatas Sienos Magnetinis Plonas Veidrodis Kadrų Rinkinys, Sidabro, Aukso Spalvos Klasikinis F001

8pcs Foto nuotraukų Rėmelis Kūdikių Nuotraukas Plakatas Sienos Magnetinis Plonas Veidrodis Kadrų Rinkinys, Sidabro, Aukso Spalvos Klasikinis F001

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti