Parduotuvė pagal Kategorijas

64G/32G True Blue Mini USB Šakotuvą, 2-Žaidėjai Plug and Play Nr Įrengimo ar Suvirinimo Requiredy PlayStation Klasikinis 75X20MM

Nauja

€11.03

Ypatybė:

1. Tiesiog prijunkite žaisti, nr įrengimo ar litavimo reikalaujama: True Blue Mini yra paprastas plug žaisti addon; Ji gali pridėti šimtus PS1 games jūsų PlayStation Classic serijos įkišę raktą į USB valdiklio uostas savo konsolės, ir visi žaidimai yra realaus laiko sutaupo - žaidimo eigą galima išsaugoti ir geresnį žaidimą, žaidimo patirties.

2. Aukšta Kokybė: 100% Plug Žaisti suderinamumas su savo konsolę, bet kokioje srityje; True Blue Mini yra originalus žaidimas stipriklis PlayStation Classic;

3. Mini USB hub leidžia, kad jūs galite mėgautis visą fantastinis 2-player žaidimai, neprarandant savo antra valdytojas.

Specifikacija:

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Tipas:

A (CRACKHEAD PACK 64GB+METH PACK 64GB)

B(CRACKHEAD PACK 64GB+PIKTŽOLIŲ PACK 64GB)

C(CRACKHEAD PACK 64GB+METH PACK 64GB+PIKTŽOLIŲ PACK 64GB)

D(CRACKHEAD PACK 64GB+METH PACK 64GB+PIKTŽOLIŲ PACK 64GB+KOVOTI PACK 32GB)

Medžiaga: Plastikas + Metalų

Gaminio dydis: 75mm*20mm/2.95*0.78"

Pakuotės dydis: 145*85*34mm/5.7*3.34*1.33"

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

Paketai:

1 X True Blue Mini Paketas

1 X HUB

1. Visi daiktai bus tikrinamas du kartus ir gerai supakuoti, prieš siunčiant.Straipsniai

bus išsiųstos per 3-7 darbo dienas po to, kai klientai moka užsakymą.Nes mes tūkstančiai kad everydays.Turime pasirūpinti, siuntos vieną užsakymą vieną užsakymą.Mes atsiųsime produktų, jums artimiausiu metu.

2. Mes tik laivas Patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. Ji paprastai trunka apie 20-60 darbo dienų pristatantis sklypo paskirties(už atokiose vietovėse,tai gali užtrukti šiek tiek laiko).Tuo tarpu,galite pasirinkti DHL Express sutrumpinti laivybos laikas, jei jums reikia, kad skubiai.

4. Jei negaunate kad per 60 darbo dienų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą Grįžtamąjį ryšį,mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

1. Jei nesate patenkintas su elementą, kai jūs jį gauti,prašome grąžinti ją grąžinti ją per 10 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.

3. Mes grąžinsime jums visą pinigų,upone gavimo elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai apima.

4. Jei prekė yra pažeista transportuojant ar negali būti naudojamas įprastai,prašome susisiekti su mumis nekilnojamojo nuotraukas elementus ir mes grąžinsime jums pinigus.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas!

I f gausite, kad ir ji yra geros būklės,mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti 5-Žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų dėl šio sandorio.

Priešingu atveju mes būtume dėkingi, jei galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant 1-os iki 3-Žvaigždučių Atsiliepimus,mes su malonumu tenkinančio sprendimo.

Žymos: treamcast, elektros kištuko hub, true blue mini "playstation" classic, 3d analog stick, ndsl, kad gba, keyboard mac, playstation 2 vga, ne nintendo, namuose berniukas 88 gba, ps2 retro.

Prekės Pavadinimas VKTECH
Uostai 3
Modelio Numeris True Blue Mini
Pakuotė Taip
Pareigos HDMI
STANDARTAS USB 2.0
Sertifikavimo NĖRA
Sąsajos Tipas USB 2.0
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

64G/32G True Blue Mini USB Šakotuvą, 2-Žaidėjai Plug and Play Nr Įrengimo ar Suvirinimo Requiredy PlayStation Klasikinis 75X20MM

64G/32G True Blue Mini USB Šakotuvą, 2-Žaidėjai Plug and Play Nr Įrengimo ar Suvirinimo Requiredy PlayStation Klasikinis 75X20MM

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti