Parduotuvė pagal Kategorijas

Automobilis, Sunkvežimis, Pagalbos Flasher Brūkšnys Blykstės Šviesa Dieną Veikia "Flash" Led Policijos Lempa Led 16 18 Mirksėjimo Režimai 12V 12000MCD

Nauja

€14.19

Pavadinimas: automobilių blykstės lempos gyvis flash lempa S2 kastuvas lempos, didelio galingumo Atviru būdu lempos

Svoris: 0.43 KG

Šviesos Šaltinis: didelės galios

Skaičius žibintai: 16led

Dydis: 20.5*4*13cm

Montavimo būdas: tiesiogiai čiulpia automobilio priekinio stiklo

Įtampa: 12v

Maitinimo režimas: tiesioginis cigarečių žiebtuvėlis

Produkto naudojimas: apšvietimo efektas labai geras, kai veikia dideliu greičiu ir naktį, ir tai yra taip pat labai gerai naudoti šį apšvietimas atidaryti kelių rūkas dienų, kuri gali veiksmingai pagerinti saugą ir išvengti nelaimingų atsitikimų.

Didelio ryškumo ir didelės galios LED Viko, unikalus žaibo atspindintis veidrodis, didesnis šviesos efektyvumas!Pastaba: Kadangi didelio galingumo blykstė lempos nėra daug-apie režimas, faktiniu elektros energijos bus prarasta ir nepakankamas.Nes šviesa yra per šviesus ir apakinti, fotoaparatas visada yra pažeidžiamas, ir tai yra sunku pagauti aukštos raiškos šviesos paveikslėlius.

Informacija:

1. Įtampa: 12VDC.

2. Savybės: geros sandarinimo veiklos; Anti-dulkių; Anti-susidūrimas; Anti-splash ir drėgmės; Tiesiogiai čiulpia ant priekinio ar galinio stiklo.Saugi ir patikima.Graži išvaizda, įvairių mirgėjimas būdų, kad atitiktų jūsų individualius poreikius.

3. Didelis ryškumas: 10000-12000MCD.

4. Energijos taupymo: 12V, kurią sudaro didelio ryškumo ir didelės galios Wick.

5. Saugai: 12v saugi įtampa, dviguba izoliacija, jokios žalos žmogaus organizmui, kai naudojamas lietaus vanduo.

6. Ilgaamžiškumas: tarnavimo šviesos šaltinis yra 50,000-100,000 val.

7. Naudojimas: labai paprasta, tiesiogiai čiulpia ant priekinio stiklo.Tiesiog prijunkite cigarečių degiklio kištuką, ten yra jungiklis, ant linijos.

8. Spalva: raudona ir mėlyna šviesa/Visos Balta/Visa Raudona/visos mėlyna/visos geltonos/raudonos ir baltos/geltonos ir baltos/mėlynos ir baltos spalvos

Pakuotė : 1 vnt šviesos

Žymos: angel pagalvė, drl led, užduotis žibintai, blykstės, automobilio led, led t15, led, gaisrininkas sunkvežimis, led strobe, led varžtas.

Sąsajos Tipas T15
Galia /
Liumenų 2400Lm
Įtampa 12V/24V
Prekės Svoris 450g
Modelio Pavadinimas 201007ZB01
Kilmės KN(Kilmės)
spalva Geltona

Parašyti atsiliepimą

Automobilis, Sunkvežimis, Pagalbos Flasher Brūkšnys Blykstės Šviesa Dieną Veikia

Automobilis, Sunkvežimis, Pagalbos Flasher Brūkšnys Blykstės Šviesa Dieną Veikia "Flash" Led Policijos Lempa Led 16 18 Mirksėjimo Režimai 12V 12000MCD

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti