Parduotuvė pagal Kategorijas

1/4"NPT 12V 24V Oro Ragai Sistemų Solenoidinis Vožtuvas Elektrinis Vožtuvas Traukinio Sunkvežimių Priekabos Oro Ragų Rinkiniai

Nauja

€9.12

1/4" NPT Elektros Oro Vožtuvo Solenoido Tinka 1/4" OT Žarna 12V / 24V Traukinio Ragų

Specifikacija:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Modelio Numeris: D88925

Produkto Pavadinimas: Elektros Oro Vožtuvo Solenoidas

Medžiaga: Metalas

Spalva: Chromas / Juoda

Dydis: 35mm x 77mm (Pxa)

Tipas: Elektrinis

Srovė: 5.80 Amp

Išėjimo Įrengimas: ?" NPT

Įėjimas Įrengimas: Suspaudimo montavimo tinka ?" OT žarna

Didžiausias Oro Slėgis: 200 VSI

Savybės:

1. Chromuotas išvaizda Solenoidams, naudojami su oro ragus, kurie reikalauja, kad transporto priemonės, oro sistema 12V arba 24V transporto priemonės.

2. Kai transporto priemonės ragų paspaudus mygtuką, magnetinis bus pagyvinti, atidaryti savo kameroje, ir leisti orą iš degalų bako pasiekti ragų.

3. Kaip ilgai, kaip ragas, paspaudus mygtuką solenoido lieka nuošaly.

4. Oro vožtuvas yra skirti maksimalus slėgis 200 VSI.Varžtas bet ragų su 1/4" NPT vidinis sriegis ne oro uoste.Apima 1/8" išorinis sriegis per 1/4" suspaudimo įrenginį. 1/4" OT žarna su 1/8" vidinis skersmuo ryšį.

Komplektą Sudaro:

1 x Elektros Oro Vožtuvo Solenoidas

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: Oro Kompresoriaus Sistema, claxon 12v koe, ragas, traukinio ragų, teptuku ekranas, metalo traukinio ragų, klaxon tacot 12v, pa sistemos, ragų sunkvežimis, audi traukinio ragų.

Prekės Svoris 180g
Elemento Aukštis 0.6cm
Elemento Plotis 3.5cm
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Ilgio 7.7cm
Elemento Tipas Automatinis Oro Ragų Elektros Vožtuvas

Parašyti atsiliepimą

1/4

1/4"NPT 12V 24V Oro Ragai Sistemų Solenoidinis Vožtuvas Elektrinis Vožtuvas Traukinio Sunkvežimių Priekabos Oro Ragų Rinkiniai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti