Parduotuvė pagal Kategorijas

PKE, Keyless, STM32F103, Žemo Dažnio pažadinimo AS3933 Mokymosi Valdyba, Vystymo Lenta, Šaltinio Kodas

Nauja

€78.10

Plėtros Taryba Parametrai:

Pagrindo plokštė:

MCU modelis: STM32F103C8.

2.433 Mhz superheterodyne gavimo modulis: SYN480.

3. Žemo dažnio pažadinimo siųstuvo antenos.

4. Išėjimo relės.

5. Žemo dažnio pažadinimo antenos įtampos pasirinkimas: DC 5/12V.

6. Borto USB TTL, kad būtų pasiekti bendravimo, atsisiųsti procedūros, maitinimas.

7. Wake-up atstumas galia gali būti koreguojama, 1-6m

Nuotolinio valdymo terminalas :

1. MCU modelis: STM32F103C8.

2.433 Mhz siuntimo modulis: SYN113/115.

3. Žemo dažnio pažadinimo priėmimo antenos x/y/z kryptimi.

4. Nuotolinio valdymo mygtukas.

5. Atsisiųsti ir ryšių sąsaja (pad tipo).

6. CR2032 mygtuką baterijos (sėdynės) Shunfeng Express " reikalingas ne generuoti baterijas.

7. Pabudimas atstumas 1-6m

8. Energijos suvartojimas budėjimo yra 15ua.

Bazinė Stotis Konfigūravimo Programinė Įranga :

Ji gali būti tiesiogiai valdomas kompiuterio kurti darbo parametrų bazinės stoties.Nustatę parametrus, spustelėkite ir vykdyti, ir siųsti įvesties parametrai bazinės stoties valdyba.Bazinės stoties valdyba bus išsaugoti parametrus, AT24C02, ir bazinės stoties veiks nustatytu būdu.Sąrankos parametrai viduje bazinė stotis gali taip pat būti skaityti.

Bazinė stotis valdybos 2S kartą, siuntimas širdies paketinių, gauti aukšto dažnio duomenų, bus rodoma aukšto dažnio duomenų.Čia yra rėmo konstrukcija iš širdies pak.

Veiklos procedūras:

1. Bazinės stoties lenta yra įrengta CR2032 baterijas ir siuntimo valdyba yra prijungtas prie kompiuterio su "Android" mobiliųjų telefonų duomenų eilutė (arba įjungti su DC12V maitinimas).

2. gavimo valdybos ideali vieta antenos yra lygiagreti antenos priėmimo pabaigoje (toliausiai atstumas).

3. Įjunkite maitinimo jungiklį, įjunkite galios bazinės stoties valdyba, nustatyti bazinės stoties valdybos ir pradėti siųsti pažadinimo signalas (laukimo laikas bazinės stoties valdybos 433 RF pasiruošę priimti duomenis grąžinti nuotolinio valdymo valdyba yra apie 4S be duomenų Out_LED ir sirena veikia).Siųsti rodiklio žibintai yra įjungti, kai LF pažadinimo signalas siunčiamas, STM32 yra waked iki gavusi pažadinimo signalas nuotolinio valdymo valdyba, ir tuo pačiu metu per 433M RF perdavimo modulis MCU.Imituoti siuntimas fiksuotas kodas (arba pagal užsakymą arba pažymėkite kodas) duomenų tris kartus iš eilės.Siųsti valdybos dekoduoja gautą duomenų.Patikrinus, ar galiojimo sirena skamba 11-3, ir Out_LED sviecia.

4. Rankinis režimas: numatytasis automatinis režimas (LF signalas siunčiamas į intervalą ciklas), kai bazinės stoties valdyba yra įjungtas, H poziciją dial jungiklis automatinis pagal numerio rinkimo režimas, L padėtis yra rankinis, automatinis intervalo perdavimo arba mechanine pavarų dėže galima perjungti atgal ir pirmyn, režimo indikatorius įjungtas rankiniu būdu, ir atvirkščiai.Rankinis Modelis " LF signalas bus siunčiami automatiškai pagal režimą.Ji turi paspauskite siuntimo mygtuką trumpas.Siųsti LF signalas kartą ir palaukti, kol vėl gauti aukšto dažnio duomenis (laukia 4S).

5. Paaiškinimas: Apie priežastis, kodėl bazinės stoties valdybos nejuda, po gavimo valdybos laukia 4S:

1. Priėmimo pabaigoje yra toli (valdybos bandymas valdybos, į faktinį poveikį aukšto dažnio nuotolinio valdymo pultelis yra prasta, ne komerciniam lygis yra naudojamas tik bandymams, o ne vertinant tyrimo atlikimas valdyba.Žinoma, žemo dažnio koreliacijos testas atitinka projekto paraiška ir faktinio vartojimo sritis.Reikėtų atkreipti dėmesį į tos pačios antenos rezonansinis talpą, siekiant toliau gerinti LF poveikį, AS39. 33 vidaus 32PF žingsnis po žingsnio reguliuojamas Rezonansinis kondensatorių )

2) Ar nuotolinio valdymo buvo išmokta ar ne, išmokti jį dar kartą.

6. Kontrolės procesas: nuotolinio valdymo valdybos pažadino - > po pabudimas, analoginis kodas 433M siuntimas - > į 433M gauna signalą siunčia lenta - > bazinės stoties valdybos patikrinti, ar gauti duomenys yra teisėtas - > įjungti reliniai išėjimai, indikatorius, garsinis signalas.

7. Išsamią instrukciją.Prašome klausti, instrukcijomis, kurios yra šiek tiek skiriasi nuo pirmiau, tačiau bendra būdas operacijos yra tas pats.

Siuntos Sąrašas:

1. Vienas gauna valdyba ir vienas perduoti valdyba.

2. CR2032 mygtuką baterijos ( Feng Shun neatsiranda )

3.125 Khz siųstuvo antenos.

4. Ši schema, PCB schema ir išeities kodas yra siunčiamas elektroniniu paštu.Fotografuoti ir atminkite, kad pastaba: pašto dėžutės.

Ypatingas dėmesys turėtų būti skiriamas:

1. Gavusi bandymų valdyba, prašome patikrinti jį atidžiai.Jei įranga yra blogai, arba nepatenkinama, prašome susisiekti su pardavėju išspręsti (grąžinti arba pakeisti).

2. Po patenkinamas tyrimo Paprašyti pardavėjo plėtros valdybos vėl schema, PCB schema ir kodo nepriima jokių grąžinimo prašymą, kai duomenys siunčiami.Tikimės, kad suprasti!Būkite atsargūs, prieš siunčiant duomenis, taip, kad nesukeltų nereikalingų nuostolių jums.

'

Žymos: STM32, mg pedalas, stm32f051, STM32F070CBT6, stovo wakeboard, stm32f103c8t6, stm32 core valdyba, sukurti ineo, wakeboard, stm32 nucleo valdybos linux.

Tipas Oro Kondicionierių Dalys

Parašyti atsiliepimą

PKE, Keyless, STM32F103, Žemo Dažnio pažadinimo AS3933 Mokymosi Valdyba, Vystymo Lenta, Šaltinio Kodas

PKE, Keyless, STM32F103, Žemo Dažnio pažadinimo AS3933 Mokymosi Valdyba, Vystymo Lenta, Šaltinio Kodas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti