Parduotuvė pagal Kategorijas

Saugojimo Krepšys Nešiojamų Vandens Butelis Aušintuvas Nešti Maišą Šviežių išlaikyti Oksfordo Audinio Paketą, Golfas, Kelionės, Lauko Sporto

Nauja

€6.96

Savybės:

Išlaikyti savo gėrimų kietas valandų-šis gėrimas aušintuvas yra geriausias golfo krepšys, pirkinių vežimėliai, jūs galite įdėti jūsų mėgstamiausia alaus, soda ar vyno, į šį atvėsti izoliuoti plonas golfas, kelionės krepšys.Puikus aksesuaras visiems, mėgautis šaltu gėrimu teismas

Geriau, vyrai ar moterys, kurie mėgsta gerti šaltų gėrimų sekmadienio golfo batų krepšys žaidimas, ar tiesiog gerai praleisti laiką, baseinas arba dalyvauti kitų lauko sporto (pavyzdžiui, žygiai, baidarės, ledo maišelį, kempingas ar disc golf kuprinė).

Be to golfo, taip pat jį galima naudoti ir kitai veiklai, pvz., keliaujate su airlines, lauko sporto ir piknikai su šeima.Be to, šis didelis putų izoliacija lauke šiluminė izoliacija kuprinė aušintuvas tinka dauguma golfo batai.

Papildomos šoninės kišenės aksesuarų, tokių kaip corkscrews arba klavišus.Šis sulankstomas radiatorius turi sustiprintą diržai ir nuimamas ir reguliuojamas diržas per petį.

Tinka golf, kelionės, lauko sporto šakos ir kt.Tai alaus ledo paketas yra taip pat puiki dovana šių sporto entuziastai.

Specifikacija:

Dydis: apie 42x16x8cm/16.54*6.30*3.15 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Saugojimo Krepšys

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: krepšys kelionės moterys, karinės aušintuvas krepšys, kelionės krepšys, terminis krepšys, asmeninį golfo aušintuvas krepšys, oksfordo batų, oksfordo moterims, priedų kelionė, krepšys plaukti, krepšys vyrai, kelionės.

Produktas Kita
Funkcija Įžuvinti
Prekės Pavadinimas waasoscon
Medžiaga Oxford
Forma Trimatis Modelis
Taikomas Vietos VIRTUVĖ
Storis Kita
Specifikacija Other
modelis Butas Tipas
Talpa Kita
Formos Aikštė
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Kelionės
Modelio Numeris Laikymo krepšys

Parašyti atsiliepimą

Saugojimo Krepšys Nešiojamų Vandens Butelis Aušintuvas Nešti Maišą Šviežių išlaikyti Oksfordo Audinio Paketą, Golfas, Kelionės, Lauko Sporto

Saugojimo Krepšys Nešiojamų Vandens Butelis Aušintuvas Nešti Maišą Šviežių išlaikyti Oksfordo Audinio Paketą, Golfas, Kelionės, Lauko Sporto

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti