Parduotuvė pagal Kategorijas

Veikla grindžiamo VALDYMO ir veikla Melrose Ekologiškų Eterinių Žalia Supermaisto Maistinių Kviečių, Miežių Žolė Spirulina Milteliai, sveikatai, sveikatingumo, Mitybos Pluošto

Nauja

€23.10

ORGANINIAI ETERINIAI ŽALUMYNAI 120/ 200G

Melrose Organinių Eterinių Žalumynai yra pagaminti iš 100% organinės žaliosios milteliai, kurie apima, wheatgrass, miežių žolė, chlorella ir spirulina milteliai.Šis derinys maistinių medžiagų turtingas žalia supermaisto yra supakuota su phytonutrients pavyzdžiui, chlorofilo, karotinų, folio rūgšties, vitaminų, mineralinių medžiagų ir maistinių skaidulų.

- Šaltinis antioksidantų, vitaminų ir mineralų

- Palaiko detoksikacija

- Geras geležies šaltinis, ir folatų

Tai lengva naudoti milteliai leidžia gauti savo pagrindinių maistinių medžiagų, lengva.Tiesiog pridėkite Melrose Organinių Eterinių Žalumynai į vandenį, ryte pochlebca, pusryčių gėrimas arba pabarstyti jį į savo mėgstamus receptus sveikos mitybos padidinti.Pabandykite vieną iš mūsų receptai žemiau!

Suaugusiųjų dozė: 1 arbatinis šaukštelis vandens, pochlebca ar jūsų mėgstamą gėrimą.Galima imtis kelis kartus per dieną.

Vaikams 6-12 metų: ½ suaugusiųjų dozės.

Organinių Wheatgrass (Triticum aestivum) Milteliai, Ekologiški Miežių Žolė (Hordeum vulgare) Milteliai, Ekologiški Chlorella (Chlorella vulgaris) Milteliai, Ekologiški Spirulina (Spirulina platensis) Milteliai.

Sudėtyje nėra jokių aromatinių medžiagų, dažiklių ar saldiklių.

Saugus naudoti, o nėščioms ir krūtimi.

KODĖL JUMS TAI PATINKA

Melrose Esminius Žalumynai yra maitinantis šaltinis-augalinės kilmės maistinių medžiagų detoksikacijos, energetikos, imuninės sistemos palaikymas, ir sveikų ląstelių gamybą.Ji yra sukurta siekiant kovoti poveikį aplinkos toksinų, stresas, ir kiti šiuolaikinės teršalų ir skatinti optimalų sveikatos, natūraliai.

DAUGUMA MAISTINIŲ medžiagų TANKUS MAISTO PLANETOJE - Spirulina yra karalius, tarp superfoods su didelės koncentracijos maistinių medžiagų, įskaitant baltymų, vitaminų, kalio, magnio ir geležies.Savo įspūdingą maistinių medžiagų profilį daro spirulina yra puikus maisto papildas žmonėms, vegetaras ar veganų dietos.

PALAIKO DETOKSIKACIJOS - Chlorella yra galingas valiklis ir antioksidantas, kuris padeda detoksikuoti laisvųjų radikalų ir teršalų į kraujotaką ir pašalina juos iš organizmo.Ji gali padėti organizmui įpareigoti ir išskirti sunkiųjų metalų.

ALKALISING IR ANTI-UŽDEGIMINIŲ, - derinys, miežių žolė ir wheatgrass pasiūlyti koncentruotos dozės maitinamųjų anti-uždegiminių ir alkalising maistinių medžiagų, kurie palaiko gerą sveikatą.Tyrimai rodo, kad spirulina turi antioksidantų ir uždegimo gesinimo savybes taip pat, kaip ir gebėjimas padėti reguliuoti imuninę sistemą.

PUIKUS BALTYMŲ ŠALTINIS, GELEŽIES IR folio rūgšties - Chlorella yra baltymų šaltinis, kuriame yra visų devynių esminių amino rūgščių.Chlorella turi daug geležies, B grupės vitaminų ir yra puikus šaltinis vitamino C, kuris padeda įsisavinti geležį.

100% GERA JUMS, ŽINOMA - Melrose maistinių medžiagų milteliai yra be dirbtinių dažiklių, kvapų, konservantų ar saldiklių, ir yra pagaminti Australijoje, mūsų state-of-the-art TGA patvirtintas gamybos įrenginys.Jie be glitimo, kosher, ir veganų.

100% AUSTRALIJOS SERTIFIKUOTŲ EKOLOGIŠKŲ - Mes kruopščiai šaltinis, tik geriausi ingredientai, naudojant Australijos organinių, kai tik įmanoma.Visi mūsų produktai yra pagaminti Australijoje, mūsų state-of-the-art TGA patvirtintas gamybos įrenginys.

Pagal Australijos Statistikos Biuras, tik 7,5 proc. vyresnių nei 18 metų amžiaus vartoti pakankamai daržovių, siekiant patenkinti mitybos gairės, tikslai.Melrose Organinių Eterinių Žalumynai yra sveikas mišinys iš 100% organinės ekologiškos pudros, įskaitant wheatgrass, miežių žolė, chlorella, ir spirulina.Idealiai tinka tiems, kurių mityba gali būti trūksta žalia veggies, šis supermaisto formulė yra supakuota su phytonutrients, kad paramos korinio sveikatos, alkalise ir detoksikuoti kraujo ląstelių, ir kuro kūną su gamtos energijos.

Žymos: dekoro žolės, melrose mini telefono, kvėpavimas matuoklis, sulčiaspaudė wheatgrass, širdies gydymas, žolės modelis, sveikata, miežių, melrose, karbiuratorių irbis.

Elemento Tipas Kremas
Naudoti Veidas
Privalumai maistinių medžiagų turtingas žalia supermaisto
Kilmės Australija Melrose
Šalis/Regionas Gamyba Australija
Function4 sveikatos ir sveikatingumo produktai
išsamiau Vitaminai
Lytis Unisex
Function3 Geras šaltinis geležies ir folio rūgšties
Saugu naudoti nėščioms ir krūtimi
Privalumas Organiniai Eteriniai Žalumynai
Prekės Pavadinimas YourLove
Komponentas wheatgrass, miežių žolė, chlorella
Turtas maistinių skaidulų
Function2 Palaiko detoksikacija
Function1 Šaltinis antioksidantų
NET WT 200ml
Funkcija 100% organinės žaliosios milteliai
Modelio Numeris žalia supermaisto
Veiksmingumo Mineralai

Parašyti atsiliepimą

Veikla grindžiamo VALDYMO ir veikla Melrose Ekologiškų Eterinių Žalia Supermaisto Maistinių Kviečių, Miežių Žolė Spirulina Milteliai, sveikatai, sveikatingumo, Mitybos Pluošto

Veikla grindžiamo VALDYMO ir veikla Melrose Ekologiškų Eterinių Žalia Supermaisto Maistinių Kviečių, Miežių Žolė Spirulina Milteliai, sveikatai, sveikatingumo, Mitybos Pluošto

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti