Parduotuvė pagal Kategorijas

2 vnt Žvejybos Didelės Raketos Spod Bomba Žvejybos Reikmenys Lesyklos Granulių Raketų Tiektuvą, Plūdės, Jaukas, Laikiklis Įrankių Priedai 40DC31

Nauja

€2.57

PREKĖS APRAŠYMAS

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės.

Suitabe už Bet kokį masalą.

Naudojant šį produktą, gali kviesti didelės koncentracijos žuvų.

Kai plūdės kontaktus vandens, organizme išsiskiria visiškai atvira, todėl skalbimo masalas iš karto.

Plūdės atidarius ir slysta be jokių pastangų per viršų iš vandens su ne verpimui, arba linija pasukti net stipriausi vėjai.

Kai plūdės yra pakrautas, nes bakas yra uždarytas, uždarytas, nr. jaukas išeis, kol ji daro poveikį su vandeniu ir atsidaro.plūdės su atvira pabaiga, ar su skylutėmis leidžia masalas iškristi.

Visi jaukai gali tiesiog būti pakrautas į plūdės nereikia maišyti.Jei norite sumaišykite kamuolius žemės masalas, nors, tai gali būti mesti tiksliai į tam tikrą atstumą, net ir esant labai ilgi.

Vėjas turi labai mažai įtakos jo skrydis, nes aerodinamika.Net stiprus vėjas, jo tikslumo ir atstumas yra puikus.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas

Dydis: 148*54*54mm

Spalva: Balta, Juoda, Raudona,Mėlyna

Strypo Medžiaga: Kita

Medžiaga: ABS Plastiko

Pakuotė:

2 x Žvejybos Masalas Raketų

PREKĖS NUOTRAUKAS

PREKYBOS VADOVAS

1.Pateikite specialrequests(spalva,pakuotės ir kt.)Aiškinamajame rašte skyriuje, kai jūs atlikti mokėjimą.Jeigu turite kokių nors proment arba norite įsigyti daugiau...Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .

2.Jei jūs norite nusipirkti keletą differenct elementus pačiu metu ir reikia mokėti pakartotinai laivybos kaina,mes gali keisti kainą jums.

3.Patikrinkite pristatymo informaciją prieš užbaigti mokėjimo:vardą,pavardę, adresą, pašto indeksą,telefono numbe, retc

SIUNTIMO INFORMACIJĄ

MOKĖJIMO BŪDAS

PASLAUGOS

▲ Grąžinimas : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.Ir mes paramos vietos deklaraciją,jums bus gauti garantiją ir rūpesčių grįžta.

▲ Atsiliepimai : Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Žymos: žvejybos replės pesca, žuvų marlinas, finansuojantysis žuvys, karpis raketų, žvejybos raketos bomba, žuvų raketų, lindal vožtuvas, valtis žuvys, žuvų viliojimo, finansuojantysis metodas.

Žvejybos Masalas Raketų masalas raketų
Modelio Numeris Žvejybos Masalas Raketų
Pozicija Vandenyno Roko Žvejybos
Masalas masalu
Kategorijos Granuliuoti
Tipas Gyvas Masalas

Parašyti atsiliepimą

2 vnt Žvejybos Didelės Raketos Spod Bomba Žvejybos Reikmenys Lesyklos Granulių Raketų Tiektuvą, Plūdės, Jaukas, Laikiklis Įrankių Priedai 40DC31

2 vnt Žvejybos Didelės Raketos Spod Bomba Žvejybos Reikmenys Lesyklos Granulių Raketų Tiektuvą, Plūdės, Jaukas, Laikiklis Įrankių Priedai 40DC31

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti