Parduotuvė pagal Kategorijas

2020 natūralios Odos Piniginės " Moterų Prabangos Prekės Hasp Monetos Rankinėje Ilgai Ponios Odinės Piniginės Bičių Telefoną, Piniginę Moterų Kortelės Turėtojas

Nauja

€12.78

modname=ckeditor

Prekės ženklas

ANT ŠEIMOS

Modelis

AFW210

Dydis

L19cm*W9.5cm*H3cm

Spalva

JUODA; RUDA;ROŽINĖ;VIOLETINĖ

Medžiaga

Originali Oda(Karvės Odos Oda)

Vidaus struktūrą

1 Pastaba Kamera; 10 Kortelės Laikiklį; 1 Interjero Užtrauktukas Kišenėje; 3 Interjeras Lizdas Kišenėje; 1 Mobilųjį Telefoną Kišenėje; 2 Nuotraukos Laikiklį, Nes skirtingus matavimo metodus, gali būti, dydis 1-2cm paklaida.Dėl skirtingų monitorių, gali būti šiek tiek skiriasi spalva.

Mes priimame tik Baltijosvm.lt Sąlyginio mokėjimo įskaitant Vizų Kredito kortelės, MasterCard Kredito Kortelės, Western Union ir kitos mokėjimo galimybės.Mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas po pateikimo tvarka, arba jūsų užsakymas bus uždarytas.Jei norite mokėti PayPal, prašome susisiekti su mumis.

Kinija Paštu, Oro Paštu (Nemokamas Pristatymas visame Pasaulyje): Prašome pateikti teisingą pristatymo adresą tikslią pašto kodą.Mes galime išsiųsti į P. O. Box adresas ir APO/FPO adresą.Prašome reikia pažymėti, kad jūsų sklypas yra registruotas paštas.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių. 90% paketas bus pristatytas į 9 - 25 dienomis.Jis trunka iki 45 dienų (Rusija 60 dienų) kartais.Mes siūlome visą grąžinamąją išmoką, jei jums nereikia gauti savo užsakymą 60 dienų.Express Pristatymas (Plius Mokestis): Prašome pateikti teisingą pristatymo adresą tikslią pašto kodą ir prisiliesti telefono numerį.P.O.Box adresas ir APO/FPO adresas nėra su express pristatymas.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos kaina neįeina ny importo mokesčius, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Mes priimame grąžinti per 7 dienas po to, kai jūs gaunate užsakymą.Pastaba: Pristatymas ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.Prašome palikite savo Baltijosvm.lt ID ir Telefono numerį grįžo sklypo taip, kad mes galime efektyviai.

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, Mes esame pasirengę dirbti kartu ir išspręsti visas problemas!Mes siekiame 5 žvaigždžių ir 100% klientų pasitenkinimo, grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums!

PUIKUS !!!

Žymos: moteriška piniginė prabanga, moterų piniginės bul, stiliaus piniginė moterims prabanga, dviračių grilis, klaida prabangus krepšys, m ponios odinės piniginės, pokerio, kopijuoti prabangos prekės piniginės, šlepetės moterims 2020 nemokamas pristatymas, beekeep.

Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Stilius 1 garsaus prekės ženklo piniginės;moterų piniginės ir rankinės;mergaičių monetos rankinėje;
Stilius 2 piniginės moterų, prabangos prekės;kortelės, piniginės;moterų sankabos rankinėje;
Stilius 7 ponios natūralios odos piniginės;odos piniginės " moterų ilgas užtrauktukas;
stiliaus 9 moterų piniginės natūralios odos;retro vintage odos piniginės
Elemento Ilgio 19.5cm
Uždaryti Tipas Hasp
Stilius 8 piniginės moterų, prabangos prekės;derliaus piniginė moterims
Modelio Numeris moterų piniginės
Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
Stilius 5 garsaus prekės ženklo sankabos;moterų odos piniginė;moterims, piniginės " real oda
Stilius 3 monetos piniginės, kredito kortelės organizatorius piniginė moterims;piniginės moterims, ilgai
Elemento Tipas piniginės
Stilius Mados
Pamušalas Poliesteris
Piniginės Ilgis ilgai
Piniginės Standartinis Piniginės
Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas ANT ŠEIMOS
Elemento Plotis 9.5CM
Stilius 6 plonos piniginės moterims;ponios odinės piniginės;Retro piniginės
Medžiagos Sudėtis natūralios odos piniginės
Apdaila Siuvinėjimo
Elemento Aukštis 3cm
Prekės Svoris 210g
Interjeras Kortelės Turėtojas
Lytis MOTERIS
Stiliaus 4 "Europa 2020" mada moterims, piniginės;piniginės moterims;piniginės moterų oda
stilius 10 derliaus piniginės karvės odos odos kortelės turėtojas kišenėje

Parašyti atsiliepimą

2020 natūralios Odos Piniginės

2020 natūralios Odos Piniginės " Moterų Prabangos Prekės Hasp Monetos Rankinėje Ilgai Ponios Odinės Piniginės Bičių Telefoną, Piniginę Moterų Kortelės Turėtojas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti