Parduotuvė pagal Kategorijas

1080P HD Baterija Saugumo WiFi Kamera H. 265 PIR Žmogaus Aptikti Debesis Garso Belaidžio Namų Saugumo IP Kameros Viela-Nemokama VAIZDO Kamera

Nauja

€31.55

Funkcijos: ⊙1080P HD Wireless Ultra low power Wifi Kameros ⊙Konfigūruoti įrenginį belaidžiu tinklu ⊙Paramos PIR judesio detekcija,signalo tiesioginio mobiliojo telefono ⊙Paramos mobiliojo telefono & PIR aptikimo pabusti ⊙Paramos išmaniųjų telefonų vietos įrašas, įrašų, vaizdo įrašų atkūrimo ⊙Paramos max 7 Authroized vartotojai , 3 vartotojas online pačiu metu ⊙Paramos soundwave ir vielos konfigūracija ⊙Pastatytas Mikrofonas ir Garsiakalbis , paremti dviejų krypčių garso ⊙Paramos Aukšta/Standartinė / Srauto apibrėžimas jungiklis ⊙Parama 64GB SD kortelės saugojimo ( galimybė pakavimas ) ⊙BLC, HLC , D-WDR vaizdo kokybės reguliuojamas ⊙Itin mažai energijos , 250uA veikiant budėjimo režimu, 170mA darbo ⊙Šią kamerą reikia dirbti su 1pcs 18650 baterija , stovas darbo 90 dienų , nereikia imti ( akumuliatoriumi) ⊙DC5V1A USB power įkrauti telefoną USB recharger,neįtraukta ) ⊙Parama Android/IOS P2P nuotolinio vaizdas ("Android" sistema 4.2 versija, arba minėta, " IOS " sistema 8.0 versijos arba aukščiau ) ⊙2,5 mm objektyvas 110 laipsnių plataus kampo vaizdas,6pcs IR led 15m IR vizija. 100%Viela-Nemokamai, Montavimas Taip Lengva, nereikia Jokių laidų įdiegti, galite mėgautis compplete belaidžio laisvę.ZYsecurity Belaidžio Namų Saugumo Baterijos, Vielos-Nemokamas Wi-fi IP Kamera Su Naktinio Matymo , Dviejų krypčių Garso, Debesys Saugojimo, PIR Funkcija, Vaizdo Stebėjimo Kameros, CCTV Tinklo Kameros

Tiesiog vieta ZYsecurity Baterija IP kamera bet kur į jūsų namus, prijungti jį prie 2,4 Ghz, wifi.tada galite pradėti įrašus iš karto.

Mažas energijos suvartojimas, Pažangios ir Saugios Fotoaparatas Pabusti Automatiškai, kai žmonės juda, pradėti įrašą ir nusiųsti žinutę į jūsų telefoną.Taip pat jūs galite pabusti fotoaparato telefone, jums priimančiosios.

Įkraunama baterija, ilgai veikiant budėjimo režimu, Rechargealbe baterijos, nereikia pirkti naujo akumuliatoriaus, jei baterija yra miręs.Sutaupyti pinigų ir aplinkai !

Imti 1 Metu Laukimo 90 Dienų Tai 2650mAh 18650 tipo Baterija, Ekstremalus ištvermės !

Nesijaudinkite Maitinimo Išjungimas, Kai poewr mažesnis nei 10%, telefono gaus signalą žinutė iš fotoaparato automatiškai.

PIR Judesio Jutiklis-Momentinių & Tiksli Įspėjimai Tik nustatyti kūno temperatūrą, prieš siunčiant signalą informaciją, jokios žmogaus veiklos, mašina į užmigdymo režimą.

Žr. Plačiau Labiau Nei bet Kada ZYsecurity Profesionalus plataus kampo 2,5 mm objektyvas suteikia jums 110° kampu žiūrėti.

Miego Režimas : Nėra žmogaus veiklos, kad kamera ne eikvoja akumuliatoriaus energiją, kai jis eina miegoti, bet tai neturi įtakos normalios stebėjimo kameros.

PIR Aliarmo Režime : Parama PIR žmogaus kūno infraraudonųjų spindulių aptikimo.Kai kas nors tvyro duris, iš karto siunčia signalą informaciją į išmanųjį telefoną APP. 1080p HD Sustiprinta Vaizdo Kokybė, Dieną ar Naktį 2,8 mm židinio nuotolis. 110º plataus kampo objektyvas. 1920 x 1080 (2 mln pikselių 1080p) full HD " vaizdo įrašus. 8x skaitmeninis priartinimas.Naktinis matymas iki 33 pėdų.ZYsecurity Fotoaparatas pristato aišku, trapumą live stream filmuotą medžiagą į savo išmanųjį telefoną, dieną ar naktį, todėl jūs galite pamatyti kiekvieną detalę, net 8x skaitmeninis priartinimas.Pastatytas IR sumažinti,kai perjunkite į nakties režimą IR šviesos DIODAS, paraudonuoja ir vaizdo paverčia B/W.

Tai nėra paprasta kamera, bet daugiau kaip PTZ

ZYsecurity baterijos vaizdo kamera paramos Vertikaliai 120 ° ir horizontalus 360 ° , kontroliuoti jūsų telefono dabar !Visiškai Aišku, Mikrofonas & Garsiakalbis,Vienas iš Svarbiausių Skambina Reaguoja ir Aiškiai Mikrofonas su Anti-Triukšmo Filtras Built-in stiprinti ir išsaugoti ištikimybės Garso Komunikacijos. 1. Paklausti, vagis palikti savo namus 2. Kalbėti su savo gerbėjams, bet kada ir bet kur

Atminties Kortelės ir Debesys Saugojimo ZYsecurity Smart Home IP kameros palaikymo Debesys saugojimo, prieigos judesio aptikimo vaizdo tiesiogiai.Vietos atsarginės palaiko iki 128GB (Pasirinktinai), Micro SD kortelės su loop įrašymo.Nuotolinio peržiūra tiesioginės vaizdo ir atkurti istorinį vaizdo įrašą su programos ne bet kur, bet kuriuo metu.

Greitas Ryšys, WiFi Hotpot (AP hotpot) įmontuotą Paramą 802.11 b/g/n 2.4 Ghz Wifi Band", "parama" WiFi " hotpot, įrašymo net ir be tinklo. (5 ghz šiuo Metu nepalaikomas), Įsitikinkite, Kad Jūsų Mobilusis Telefonas yra Prijungtas su tuo Pačiu 2.4 Ghz WiFi.

Kelių Įrengimas Funkcijos Vieta ZZZH išmanųjį Fotoaparatą, Jei ji jums tinka geriausiai, Pakabinti jį ant sienos arba tvirtinimas prie lubų, arba tiesiog padėkite jį ant stalo.

Nuotolinio Peržiūrėti bet Kuriuo metu, bet Kur P2P debesis nuotolinio peržiūrėti bet kur ir bet kada,Parama " IOS " ir "android" / lango vaizdas.

Produktų Duomenys

Apie Siuntos Dauguma produktų bus išsiųsti per 72 valandas (pašalinti holiay ir weenkend), po to, aišku, mokėjimo, mes gauname.Prašome įvesti teisingą pristatymo adresą & kontaktinis telefonas jūsų užsakymą, mes negalime imtis jokių undelivery reponsibility, nes negerai Gavėjo informaciją jums davė.Jei jūsų adresas yra apibrėžiamas kaip Nuotolinio valdymo Srityje , jums reikia papildomai mokėti nuotolinio laivybos mokestis .Arba prašome suteikti mums naujų kitą adresą, kad nėra nuotolinio valdymo pultelio.Custom Muito Mes neapima jokių mokesčių ir muito!Pirkėjai yra atsakinga už Muitų ir (arba) Mokesčiai, Garantija ir Grąžinimo ZYsecurity Produktai suteikia 1 metai Garantija, gyvenime nemokama remontas.nemokamai pakeitimo pavedimais per 30 dienų nuo pristatymo dienos. Jei turite kokių nors kitų susirūpinimą, ar nėra įvykdytos bet kokiu klausimu,prašome turėti jokių dvejonių, kreipkitės į mus pirma,mes stengiamės, kad slove jūsų problema. Paramos nesvarbu, kokia problema ar turite, prašome nedvejodami Kreipkitės į mus pirma, mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti tai, Čia profesionalių techninių specialistų komanda padės jums išspręsti šią problemą.Atsiliepimų Pls prašome padėti mums duoti savo Pristatymo Patvirtinimas kartą paketo gavimo.Pls, daugiau, prašome palikti mums 5 S t a r P o s i t i v e F e e d b a c k, jei jūs patenkinti mūsų productts.

Žymos: 720p kamera, camera ip pan tilt, belaidžio ptz, 6 megapikselių ip kamera, lemfo h30, debesis yi, anbiux fotoaparatas, amazfit verg, baterija vaizdo kamera saulės, rekuperatorių smartwatch.

spalva Balta
Stilius Bullet Fotoaparatas
Modelio Numeris ZZZH-DM20
Prekės Pavadinimas zysecurity
IR Atstumas(m) Iki 18meters
Žiūrėjimo Kampas 360°
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Megapikselių 2MP
Garso Išvesties NĖRA
Sienos Laikiklis Pusės
Energijos Sąnaudos(W) <5W
Palaikomos Operacinės Sistemos No
fotoaparatas PIR, Garsas, P2P, Wifi, Naktinis Matymas
Ryšiai Wifi
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Įdiegti Kabelis Nereikia, Laidai Nemokamai
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Maitinimo Šaltinis Normalus
Korpuso Medžiaga Inžinerijos Plastiko, atsparus vandeniui
Jutiklis CMOS
Funkcija Energijos arba Baterijos( Baterijos Variantas)
Maitinimo Šaltinis(V) DC 5V
Saugojimas 128G
Centrinis 6PCS IR LED 5-18M IR Atstumas
Technologijos Centrinis
TF Kortelė 64G TF Kortelė
Matmenys (L x W x D)(mm) 165x40mm
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01 Lux
Objektyvo (mm) 2,5 mm
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Jutiklis Prekės SmartSens
Kilmės KN(Kilmės)
Įrengimas Įterptųjų
Tipas IP Kameros
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
signalizacijos sistema Judesio Aptikimo&Perspėjimo el. paštas/APP stumti
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios

Parašyti atsiliepimą

1080P HD Baterija Saugumo WiFi Kamera H. 265 PIR Žmogaus Aptikti Debesis Garso Belaidžio Namų Saugumo IP Kameros Viela-Nemokama VAIZDO Kamera

1080P HD Baterija Saugumo WiFi Kamera H. 265 PIR Žmogaus Aptikti Debesis Garso Belaidžio Namų Saugumo IP Kameros Viela-Nemokama VAIZDO Kamera

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti