Parduotuvė pagal Kategorijas

NUTIESTI-HAWK "europa 2020" Naujas Vasaros Multi-kišenėje Paslėpti Pėsčiųjų Turizmo vyriški Šortai, Sporto Treniruoklių Bėgimo šortai Kelionėse žygis

Nauja

€26.96

Produkto Informacija

Produkto Informacija Gamintojas: NUTIESTI-VANAGAS Pavadinimas: Paslėpti Lauko Šortai Spalva: CP, AY Dydis: S/M/L/XL/2XL/3XL Audinio sudėtis: 65% medvilnė + 35% poliesterio pluoštas Taikoma lytis: neutrali Taikoma scenos: pėsčiųjų, kempingas, medžioklės, žvejybos Sezonas: Pavasaris, Vasara, Ruduo Savybės: 1. Įdėti į kelnes dėl didelio masto energingai mankštintis.Audinys yra sudarytas iš 65% medvilnės ir 35% poliesterio pluošto, kuris yra patogus ir dėvėti, atsparus vandeniui. 2. Iš viso yra 7 dydis kišenės (3 priekyje ir 2 šone / atgal) lengvai keliauti. 3. Yra daug pagrindinių pozicijų kelnės, kurios yra sutvirtintos siūlės, kad jie daugiau patvarus. 4.Kelnių kilpos yra išplėsta, kad tai nėra lengva pasukti ir keisti, kai dėvėti diržo, ir ji gali būti derinama su 5cm pločio diržas. (Diržai turi būti perkamos pagal save.Šis produktas turi tik kelnės ir neapima diržai.Diržai yra tiesiog geriau trimatis ekranas kelnių.)

DYDIS INFORMACIJA

Patarimai: Rankinis matavimas, gali būti klaida, 1-3cm, prašome vyrauja natūra.

PARDAVIMO TAŠKAS

Audinio kelnės sudaro 65% medvilnė + 35% poliesterio pluošto, kuris yra tvirtas ir dėvėti, atsparus vandeniui.Modelio kelnės yra madingas.

Priekinės šlaunų turi didelės talpos kišenėje dizainas, ir kišenėje kampe dizainas, siekiant išvengti prarasti daiktai.

1.Pagilinti ir išplėsti kišenės 2.Kišenėje yra sustiprinta ir dėvėti, atsparus Didelės talpos kišenėje Kišenės gali turėti mažų telefonų ir įrankiai 3.Pasviręs kelnės Šis dizainas yra tiek graži ir apsaugo nuo nugaros kelnės iš trina pakinklio duobė.

Kelnių kilpos yra išplėsta, kad tai nėra lengva pasukti ir keisti, kai dėvėti diržo, ir ji gali būti derinama su 5cm pločio diržas. (Diržai turi būti perkamos pagal save.Šis produktas turi tik kelnės ir neapima diržai.Diržai yra tiesiog geriau trimatis ekranas kelnių.)

SPALVOTAS EKRANAS

MODELIS RODO

Ryškumą kiekvieno prietaiso ekrane yra skirtingas ir kampas yra skirtingas, kai šaudymo.Spalvą galite matyti prietaise gali būti spalva skirtumas objekto spalvos.Prašome suprasti.

Žymos: švarkas vyrams, balta, batwing kailis, aksomo švarkas, smėlio spalvos švarkas švarkas, PAVEHAWK, švarkas vyras kostiumas, vasaros sporto šakos moterų batai, vasaros sporto megztiniai, vasaros sporto moteriškas, bikcycle sport vasarinės.

Lytis VYRAI
Medžiaga Poliesteris
Elemento Tipas Šortai
audinio sudėtis 65% medvilnės + 35% poliesterio pluoštas
spalva CP, AY
Prekės Pavadinimas PAVEHAWK
Dydis S/M/L/XL/2XL/3XL
Sezonas Pavasarį, Vasarą, rudenį
Modelio Tipas Paslėpti
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Sportas Tipas Kempingas & Žygiai
Taikoma scenos pėsčiųjų, kempingas, medžioklės, žvejybos
Medžiagų Technologijos No
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

NUTIESTI-HAWK

NUTIESTI-HAWK "europa 2020" Naujas Vasaros Multi-kišenėje Paslėpti Pėsčiųjų Turizmo vyriški Šortai, Sporto Treniruoklių Bėgimo šortai Kelionėse žygis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti