Parduotuvė pagal Kategorijas

99,9% Erbis Metalo,Erbis ErBeautiful Blizga Distiliuotas Kristalai, Maždaug 2 Gramai Stiklo Ampulä -

Nauja

€10.08

Produkto Aprašymas

99,9% Erbis Metalo,Erbis ErBeautiful Blizga Distiliuotas Kristalai, Maždaug 2 Gramai Stiklo Ampulä -

Pavadinimas: Erbis

Cheminė formulė: Er

Serijos numeris: 68

CAS numeris: 7440-52-0

Šeima: 3

Ciklas: 6

Elementų pasiskirstymo: f

Atominė masė: 167.259

Tankis: 9.066 g·cm−3

Lydymosi temperatūra: 1529℃

Virimo taškas: 2863℃

Produkto savybės

Erbis yra sidabro-pilkos spalvos metalo, kurio lydymosi temperatūra 1529°C, virimo temperatūra 2863°C, tankis 9.006 g/cm3; pirmoji jonizacijos energija yra 6.10 eV.Minkštas, netirpus vandenyje, tirpus rūgšties.Cheminės ir fizikinės savybės holmium ir disprozis yra beveik identiški.Erbis yra antiferromagnetic esant žemai temperatūrai, stiprus feromagnetinių netoli absoliutaus nulio, ir superlaidininko.Erbis yra lėtai oksiduoti oro ir vandens kambario temperatūroje, ir erbis oksidas yra rožė raudona.Druskos ir oksidai yra rausvos iki raudonos.

Prašymas

Erbis gali būti naudojamas kaip reaktoriaus valdymo medžiaga; Erbis, taip pat gali būti naudojamas kaip aktyvatoriaus kai liuminescencinių medžiagų.

Pastaba:

①Bulky metalo erbis (999) Po pjovimo, jis yra užpildytas argono dujomis ir stiklo sandariklis, nr. šlakas, nr. juoda, gera vidinė metalo blizgesys (kiek įmanoma ribose, sąnaudų efektyvumo, bet ne puikiai)

②The dydžio stiklinis vamzdelis yra apie 10*50 mm, o svoris apie 2g nėra labai tiksli.Iš tikrųjų, tai iš esmės yra nuo 1,8-2,3 g.Iš esmės pasirinkti 2 mažus gabaliukus eiti, kitaip tikslus svoris bus lengvai gaminti iškarpas.

③The poveikio atlikti mėginių yra geras.Argono galite skleisti aiškios raudonos šviesos pagal elektros kibirkštis įrodyti savo egzistavimą.

Prekės Informacija Rodo

Pagrindiniai Produktai

Įvairių metalų, žaliavų ir periodinę lentelę kubeliai ir kt.

Po Pardavimo ir Feekbacks

Po Pardavimo ir FeedbacksYou pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Jūsų skatinimas ir parama yra mūsų nuolat į priekį pagreitį.

Labai ačiū!

Geriausi Linkėjimai!

Žymos: magnetas telescop, samaris, galio metalo grynas, rinkinys plokštė, huananzhi, metalo retai, indžio metalo, 35 magnetas, atveju skyrelio, galium metalo.

Formos Stick
Su Skylėmis No
Tipas MINKŠTAS
Modelio Numeris erbis
Kilmės KN(Kilmės)
Composite Retųjų Žemių Magnetas
Prašymas Pramonės Magnetas

Parašyti atsiliepimą

99,9% Erbis Metalo,Erbis ErBeautiful Blizga Distiliuotas Kristalai, Maždaug 2 Gramai Stiklo Ampulä -

99,9% Erbis Metalo,Erbis ErBeautiful Blizga Distiliuotas Kristalai, Maždaug 2 Gramai Stiklo Ampulä -

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti