Parduotuvė pagal Kategorijas

2 Pack 75 W UVB Roplių Šviesos UVA UVB Šilumos Lempos Lemputė Barzdotas Drakonas Reikmenys Ropliai 220V

Nauja

€5.98

Visą spektrą roplių lemputė, UVB spindulių, iš pet lemputė skatina sintezę vitaminas D3, prevencijos roplių MDB, padidinti roplių apetitą ir skatina roplių reprodukcijai.

Teikti nuo UVA, UVB šilumos ir matomos šviesos iš vienos lemputės, lempos, galėtų teikti daugelis žinomų privalumų, natūralios saulės šviesos, kad nelaisvėje laikomų roplių.Tai padeda gaminti Vitaminą D3 reptilijoms ir išlaikyti juos sveikus.

Roplių nuo UVA, UVB milžinryklius šilumos lempa yra Puikus barzdotas drakonas, vėžliai, vėžliai, gekonai, gyvates (python, boa ir kt.), iguanų, driežai, chameleonai, varlės, rupūžės ir daugiau.

Siūlau naudoti geros kokybės keraminės lizdą.Ši lempa yra ropliai/varliagyviai išlaikyti tik.Neturi būti naudojamas su dimeris/termostatas/rheostat.Nėra vandens purslų ant lempos.Išlaikyti tinkamą atstumą nuo jūsų ropliams, kai naudojant.

Puikus Milžinryklius Vietoje Lempos: uv a minkštųjų švyti milžinryklius vietoje šilumos lempa su natūralių dažnių, energija efektyvus, ilgo gyvenimo, greitojo atsakymo funkcija.

Įtampa: 220V

Galia: 75 W

Bazė:E27

dydis:80*116MM

Medžiaga:gl

spalva:balta

Pakuotės Turinys:

2 * Lempos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: sty roplių, lempos vėžlys, dekoro terariumai, reptil, priedai ropliai, lempa nuo uva, uvb, karšto pack, dragon led, lemputė šilumos, reptil terariumai.

Bazės E27
Įtampa 220V
Watt 75 W
Dydis 80*116MM
Maitinimo Šaltinis MOKESTIS
Galia 75 W
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė 2 x Lempa
Įkrovimo Laikas 3 Valandos
Modelio Numeris lempa

Parašyti atsiliepimą

2 Pack 75 W UVB Roplių Šviesos UVA UVB Šilumos Lempos Lemputė Barzdotas Drakonas Reikmenys Ropliai 220V

2 Pack 75 W UVB Roplių Šviesos UVA UVB Šilumos Lempos Lemputė Barzdotas Drakonas Reikmenys Ropliai 220V

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti