Parduotuvė pagal Kategorijas

18 "TPU Skaidrus Apvalus Balionas Spalvotų Dryžuotas Raštas Dėl Vestuvių, Gimtadienio Dekoracija "PASIDARYK pats" Romantiškas Šalies Prekių

Nauja

€1.81

Denara minutę krovinių

Produkto Info: Trys serijos balionai:Skaidrus;Crystal;Metalo Balionas Medžiaga:TPU Kiekis:5vnt/Pakuotė Dydis:18inch Papuošti kutai; blizgus popierius širdies formos Pastaba: 1.Kai gaunate balionas, tai yra labai mažas dydis。Dydis iki pripučiamos, skersmuo 18cm, helio dujos reikia išpūsti skersmuo iki 35cm. 2.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Pripučiami veiksmus: 1. paruošti balioną.žiupsnelis krašto balionas 2.traukti balionas horizontaliai ir du kartus, priešinga kryptimi, ištraukite balioną vertikaliai ir pradėti vėl, kol kas edge yra padaryta. 3. naudoti helio butelį ar siurbliai išpūsti per oro uosto. 4. ne infliacija uosto, pradėti 2cm nuo debesėlio ir paversti jį žemyn, pasukite oro uosto į mazgas užbaigti.Jeigu uodega yra ne pakankamai ilgai, ruožas ilgiau.

Apie Laivybos 1. Siunta per 5 dienas nuo mokėjimo (pagal jūsų kiekį) 2. Atkreipkite dėmesį, kad jūsų užsakymas adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 3. Kai gausite paketą, prašome ją atidžiai patikrinti.Jei turite kokių nors klausimų, nedelsdami susisiekite su mumis. 4. Jei jums nereikia gauti prekes per 60 dienų nuo mokėjimo.Prašome susisiekti su mumis.Mes bus stebėti, siuntas ir atsakyti jums kuo greičiau.Mūsų tikslas yra patenkinti mūsų klientų!Apie atsiliepimus ir Prašome pateikti mums penkių žvaigždučių reitingą "1". Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti vertingų nuomonę. 2. Mums rūpi mūsų klientų ir visada stengiamės jums padėti. 3. Prašome siųsti mums elektroniniu paštu, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba sukelia bet koks ginčas svetainėje.Mes padėsime jums išspręsti šią problemą.

Žymos: 18-ojo gimtadienio, skaidrios folijos balionai, balionai 18 vyrų, bazinė helio balionai, 18 šalies dėžutę, skaidrus buble balionas, 18 gimtadienis, 18 gimtadienio dekoracijas, mėlyna, 18 gimtadienio dekoracijas rose, zebra balionas.

Forma, Stilius ROUND
Prekės Pavadinimas jimmy papa
Proga Motinos Diena
Medžiaga PVC
Klasifikacija Ballon
Skaičius, Vnt 1pc
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

18

18 "TPU Skaidrus Apvalus Balionas Spalvotų Dryžuotas Raštas Dėl Vestuvių, Gimtadienio Dekoracija "PASIDARYK pats" Romantiškas Šalies Prekių

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti