Parduotuvė pagal Kategorijas

1200W 160COB LED atspari Vandeniui, Saulės Šviesos PIR, Judesio Jutiklis, Nuotolinio Valdymo Sodo Lempos, Gatvės Saulės Gatvės Lempos, Gatvių Apšvietimas,

Nauja

€15.68

Komplektą Sudaro:

1PCS:

1 x saulės šviesos

1 x nuotolinio valdymo pultas

1 x Montavimo varžtai

2VNT:

2 x saulės šviesos

2 x nuotolinio valdymo pultas

2 x Montavimo varžtai

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas:saulės šviesa

Dydis:41x14cm/16.1x5.5in

Spalva:Juoda

Medžiaga:Juodas akrilas+ABS plastiko

Baterija: integruota įkraunama baterija

Lempos granulių: 160xCOB/240xCOB

Saulės skydelis: 5.5 V /1.5 W

Darbo Įtampa: 5V

Indukcijos atstumas: 5m

Ypatybė:

- Nuotolinio Valdymo & Reguliuojamas Remti,Tai lauko led saulės šviesos yra klasikinis sģdynģs laikiklis, kuris leidžia jums reguliuoti ekspoziciją, kokiu kampu saulės lempos pagal darbo aplinka.Be to, nuotolinio valdymo jums yra patogiau reguliuoti darbo režimas lempos bet kuriuo metu,jums nereikia naudoti kopėčias.

- LED Ryškesnis & Plačiau Apšvietimo,Tai saulės judesio jutiklis šviesos įrengta patobulinta aukštos kokybės LED lempos, Karoliukai ir naujausios energijos valdymo lustas, kuris padidina kampo ir ploto apšvietimas iki 50%.

- Trys Patogus Režimai, Palyginti su kitomis single-mode saulės šviesos, Saulės Šviesos Lauko pareikšti 4 darbo režimai prisitaikyti prie įvairių naudojimo scenarijai.Indukcijos režimu, energijos taupymo režimo ir pilnas šviesos režimą.Puikiai tinka naudoti ant priekinės durys,kiemas ,sodas, veranda,garažas, važiuojamosios kelio dalies, denio, kelių, žemės ūkio ir bet kurioje vietoje, kur saulė šviečia.

- Visiems sezonams Darbinis Šviesos,LED saulės šviesą sugeria ir paverčia saulės šviesą į elektros energiją,efektyvus saulės skydelis turi gerą heatproof ir IP65 Vandeniui funkcija ir gali toliau dirbti per šaltų žiemos mėnesiais,apšvietimas iki savo gyvenimo, bet kokiu oru ir bet kuriuo metų laiku.

- Super Ilgas tarnavimo laikas,,Saulės energija varomas šviesos, IP65 vandeniui, kad jis visiškai apsaugo grandinę ir baterija ir daro savo gyvenimo trukmė buvo 2 kartus didesnis nei kiti.

Žymos: užduotis žibintai, lempa led, sodo žibintas, žirklių, led, led varžtas, patalpų augalų lentynos, papildoma lempa, saulės lempa, remates lauko.

2 funkcija PIR Jutiklis Žmogaus indukcijos
Prekės Pavadinimas Smuxi
Sertifikavimo NĖRA
Funkcija 5 Protingas laiko valdymo jungiklis
Naudojimas Skubios pagalbos
Funkcija 9 saulės gatvių apšvietimas
Funkcija 1 Saulės kolektorių
Maitinimo Šaltinis Saulės
Funkcija 7 Gatvių Apšvietimas
Yra Lemputės Įtraukti Taip
3 funkcija IP65 Vandeniui
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
4 funkcija Lengvas Montavimas
Korpuso Medžiaga ABS
Funkcija 6 Gatvės Žibintas
Apsaugos Lygis IP65
Saulės Elementų Tipas Ličio Baterijos
Funkcija 8 Saulės Gatvės Žibintas
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius ART DECO

Parašyti atsiliepimą

1200W 160COB LED atspari Vandeniui, Saulės Šviesos PIR, Judesio Jutiklis, Nuotolinio Valdymo Sodo Lempos, Gatvės Saulės Gatvės Lempos, Gatvių Apšvietimas,

1200W 160COB LED atspari Vandeniui, Saulės Šviesos PIR, Judesio Jutiklis, Nuotolinio Valdymo Sodo Lempos, Gatvės Saulės Gatvės Lempos, Gatvių Apšvietimas,

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti