Parduotuvė pagal Kategorijas

Augimo Baltymo Keratino Pluošto Plaukų Modeliavimo Miltelių Purškimo Aplikatorių 27.5 g Toppik Plaukų Pluoštas Dažų Spalva Žmogaus Plaukų Pratęsimo Blakstienų

Nauja

€3.26

49153598601675544 Pasveikinti naujųjų metų--2021 JAV $ 0.50 / $ US 14.40 / JAV dolerių, 15.50 / US $ 6.60 / US $ 16.60 / JAV dolerių, 14.40 / US $ 0.99 / US $ 7.70 / JAV dolerių, 14.40 / US $ 3.25 / JAV dolerių, 10.98 / US $ 31.00 / US $ 12.20 / US $ 16.60 / US $ 12.20 / US $ 5.50 / US $ 6.60 / US $ 8.80 / US $ 14.43 / US $ 7.70 /

【produkto pavadinimas】plaukų pluoštas

[Trumpas] naudojant pažangiausias technologijas, plaukų galima padaryti, vienu metu atkurti, svoris, plaukų, kaip tikras gamtos tobulumo, taip, kad jums jaustis pranašesnis stilius, visada įsitikinę, nuo "galvos" viso gero gyvenimo.Kokybės ir veiksmingumo pluoštas yra griežtai peržiūrėtas ir patvirtintas, jis yra ne purkštuvu arba grietinėlės, nei kaip perukas, pavyzdžiui, plaukų plaukų, bet ne, stimuliuoja plaukų folikulus plaukų produktų, tačiau proveržio išradimas pluošto, kurių sudėtyje yra organinių plaukų keratino baltymų, panašių į plaukus.

Naudoti, tiesiog pabarstykite nedaug dalių, plaukų pabarstyti plaukų pluošto, švelniai šukos, 30 sekundžių užbaigti visą išdavimo procesą.Plaukų skaidulų pabarstyti šukos po statinis efektas, greitai suvynioti aplink plaukus, kaip ir ilgi plaukai augti plaukai, taip, kad plaukai tampa storas ir turtingas, bendras jausmas gamtos nepriekaištinga, net jei šalia nėra lengva rasti vieną Subtilų poveikį, todėl jums labai tikri.

Plaukų pluošto vieną kartą naudojamas, lengvai, šukos, plaukų ir net vėjo, nėra lengva padaryti ją patenka, net jei prakaitas nebus paveikti, bet tik su šampūnas gali būti visiškai nuplauti.Jei drabužius tamsintas su ląstelienos, kaip ilgai, kaip ranka gali būti pašalinta vertus, nėra visiškai tamsintas drabužių apykaklės, marškinėliai, kad galite be rūpesčių linguoti žavesio.

Naudojimo instrukcijos :

1, kai naudojamas, plaukai turi būti sausi.

2, atidaryti stiklainį, į galvą 7,5 iki 15 cm aukštos vietos, kuria siekiama naudojimo vieta, švelniai pakratykite buteliuką, tegul pluoštas patenka į plaukus.Ir tada paglostyti ranka, kad padėtų skleisti.

3, kaktos plaukų linija šalia žodžių, su nykščiu ir rodomuoju pirštu, siekiant užkirsti kelią pluošto krito į akis ar veidą.

4, jei jūs negalite pamatyti plaukai gale, galite naudoti kita vertus, imtis nedidelį veidrodį stovėjo priešais didelį veidrodį būtų koreguoti vietą, palaukite, kol įprotis, galite nereikia veidrodis gali būti labai kvalifikuoti naudoti Toppik.

5, galutinis šukos su plaukų organizuoti.Kaip ilgai, kaip 30 sekundėms, jūs galite pamatyti produktą, atlieka svarbų vaidmenį.

6, naudokite dangtis, vengti drėgnos saugojimas

7 produkto nebijo stiprių vėjų ir lietaus, bet gali būti lengvai nuimti, taip ilgai, kaip įprastą šampūną galima plauti.

Pardavėjo Pristatymas Metodas: 1: Mes naudojame sekimo numerį, paskelbti visus paketus, ir jūsų prekės yra garantuotas. 2: skirtingose šalyse naudojami skirtingi pašto kelią, mes užtikriname, kad visi sklypai, saugaus ir efektyvaus pristatymo, 3: Esame pasiryžę prekių pristatymas į jūsų namus per pristatymo laikotarpis, šventės ir akcijos bus atidėtas keletą dienų.Mūsų privalumas: 1: Esame gamyklos, Shenzhen, Kinija, gaminio kokybės užtikrinimas, kaina yra labai konkurencinga. 2: Mes galime suteikti jums geriausią kainos pagal Kinijos lygybės sąlygomis. 3: Mes specializuojamės gaminti produktus, mes teikiame jums kokybiškus produktus ir po-garantinis aptarnavimas. 4: Mes pasirengę užmegzti abipusiai naudingus ilgalaikius verslo santykius su visais klientais yra tokie patys, kaip ir " Sveiki atvykę klientai iš viso pasaulio bet kuriuo metu susisiekti su mumis.Taip, yra tas pats, kaip " Aprašas: 1: visą mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienų nuo užsakymo. 2: Mes laivas per 2-4 darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą. 3: Prekės bus pažymėtas kaip "plastikiniai žaislai" savo paslaptis, siekiant apsaugoti jūsų privatumą.Jei jums jaustis gerai apie mūsų produktus, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių, ačiū!

Žymos: plaukų magija, plaukų gydymas, Miltelių Purškimo, plaukų toppik, plaukų augimas, 16 35 guolis, plaukų sevich, greitą plaukų pluoštas, plaukų purškalas, išrūgų baltymai.

Modelio Numeris Skaidulų milteliai
NET WT 27.5 g
spalva klasifikacija 9 Spalvų
Specifikacijos tipas Normalus specifikacijos
Komponentas organinio keratino baltymų
Ar tai yra specialios paskirties kosmetikos no
Kiekis 1 VNT
Savybės Plaukai auga
Gamybos Licencijos 20160217
Elemento Tipas Plaukų Slinkimas Produktas
Kilmės Jungtinės Amerikos Valstijos

Parašyti atsiliepimą

Augimo Baltymo Keratino Pluošto Plaukų Modeliavimo Miltelių Purškimo Aplikatorių 27.5 g Toppik Plaukų Pluoštas Dažų Spalva Žmogaus Plaukų Pratęsimo Blakstienų

Augimo Baltymo Keratino Pluošto Plaukų Modeliavimo Miltelių Purškimo Aplikatorių 27.5 g Toppik Plaukų Pluoštas Dažų Spalva Žmogaus Plaukų Pratęsimo Blakstienų

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti