Parduotuvė pagal Kategorijas

Magnetiniai Automobilių Remontas Darbinis Šviesos COB LED Žibintuvėlis USB Įkrovimo Nešiojamų Lempa Kempingas, Alpinizmas Medžioklė

Nauja

€8.30

Magnetiniai Automobilių Remontas Darbinis Šviesos COB LED Žibintuvėlis USB Įkrovimo Nešiojamų Lempa Kempingas, Alpinizmas Medžioklė

Aprašymas: Žibintuvėlis ir automobilių avarinio gelbėjimosi Priemonė 2 1,Išsaugoti savo pinigus. 2 Darbo Režimai Žibintuvėlis:Aukštos beam", artimąsias. 2 * COB + 1 * LED suteikia stipraus apšvietimo.Įmontuota įkraunama baterija, USB įkrovimo sąsają, lengva naudoti.Su diržo cutter ir stiklo tarpsluoksnis, ji bus naudinga, siekiant sumažinti įstrigusį saugos diržų, nutraukti įstrigo langą ir pareikšti saugiai pabėgti įvykus avarijai.Su galingu magnetu pusėje žibintuvėlis apačioje, galite pridėti jį prie automobilio ar kitų metalinių paviršių naudoti kaip darbo žibintas, kempingo lempų.Ateiti su kabliu,apačioje, gali būti naudojamas kaip klipas, Paprasta naudoti, jeigu magnetai negali būti adsorbuoti.Specifikacijos: Spalva: Juoda+Žalia Meterial:PVC Baterijos Tipas: Built-in daugkartinio įkrovimo baterija 2-Modelio šviesos:Aukštos beam", artimąsias.Svoris:195g Dydis: 22*4.1 cm

Komplektą Sudaro: 1x LED Žibintuvėlis, Avarinis Automobilių Priemonė, 1x USB Laidas

*Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.

*Visi majoy kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

* Prašome atkreipti 1 minutę, patvirtina, kad, kai gausite prekes geros būklės, nes, kai jūs pateikiate, kad jūsų pinigai būtų perduoti į sąlyginio Deponavimo, ne mūsų sąskaita.Ačiū!

Pristatymo Adresas

Mes tik laivas adresu, kurį teikia Baltijosvm.lt.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.

Laivybos Metodai

Mes bendradarbiauti su DHL, UPS, FEDEX, EMS arba registruotu oro paštu(Kinija Paštu, Oro Paštu ar kitomis Oro Paštu).Mes pasirinkite greitas ir patikimas pristatymas metodas mūsų gerbiami klientai.Sutaupyti laivybos ir saugus pristatymas yra mūsų tikslas.

Laivybos Laikas

Mes bus parengti ir pakuotė pakuotė, kaip galima greičiau po to, kai jūs padaryti sumokėti.

Per Laivybos Laikas

Mes bus stebėti, laivybos informacija ir siųsti informaciją jums metu, laivybos laikas.Prašome atkreipti dėmesį, pranešimų informaciją.

* Bet kokios kokybės problemų ar shippment žalą, prašome mums parodyti bandymų ataskaitos ar photoes, mes Grąžinsime jums 50% -100% pinigų jums.Žmogaus sukeltų defektų nėra garantijų, pvz., skaldytų, scrash.

* Jei esate nepatenkinti su produktais, tai gerai, kad grįžtumėte į mus per 15 dienų.Mes visa grąžinamoji išmoka, jums gavusi grįžti sklypo, bet jūs turite mokėti už laivybos.

* Jei daugiau nei 60 dienų, gavo ne savo paketą, prašome susisiekti su mumis pratęsti vežimo apsauga.O r Mes patikrinkite, ar galite gauti paketą, Jei ne, mes visiškai grąžinti pinigus jums.

* Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

Magnetiniai Automobilių Remontas Darbinis Šviesos COB LED Žibintuvėlis USB Įkrovimo Nešiojamų Lempa Kempingas, Alpinizmas Medžioklės Automobilių Remonto Darbų Šviesa;Stovyklavimo Žibintas;Kabinti Kablys Palapinė Lempa;

Žymos: vastfire įkrovimo nešiojamų cob led darbo lemputė, plonas cob darbo lemputė, žibinto lemputė, tekinimas šviesos magnetinis, automobilių žibintų, COB, ipx8 fakelas, katerių, automobilių, juodos spalvos deglą, Lanter LED.

Sniegas 2000
Magnetinio Darbo Žibintuvėlis Nešiojamų Lempos
Modelio LED Karoliukai 2 * COB + 1 * LED
Modelio Numeris Žibintai
Režimo Jungiklis Aukštas/Vidurinis/Žemos
žibintuvėlis Nešiojamų Lempos
Elemento Tipas Žibintai
Automobilių Remontas darbo lemputė Kempingas lempa
Kabo Kablys Palapinė Lempos led žibintuvėlis
Sertifikavimo ROHS
Zoom No
Galia 3W
Apšvietimo Atstumas 100-200 m
Atsparus vandeniui Taip
Funkcija Sunku Šviesos
spalva žalia
Paramos Dimeris 2-4 failų
Židinio Nuotolis Nesureguliuotų
Blykstės Tipas Atsparios Smūgiams,Savigynos,Hard Light
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Prekės Pavadinimas KH-LITEC
Korpuso Medžiaga PVC
Nešiojamų Žibintų Kempingas, Žygiai, Skaitymas, Rašymas, Automobilių Remontas
Įkroviklis Netaikoma

Parašyti atsiliepimą

Magnetiniai Automobilių Remontas Darbinis Šviesos COB LED Žibintuvėlis USB Įkrovimo Nešiojamų Lempa Kempingas, Alpinizmas Medžioklė

Magnetiniai Automobilių Remontas Darbinis Šviesos COB LED Žibintuvėlis USB Įkrovimo Nešiojamų Lempa Kempingas, Alpinizmas Medžioklė

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti