Parduotuvė pagal Kategorijas

3F Pneumatinės Vielos Nuėmimo Mašinos Vertikalus Vairo Apvalkalas Line Multi-core Vielos Išardymą ir Nuėmimo Mašinos Kabelių Išpardavimas M

Nauja

€114.02

Savybės: Šis modelis yra daugiausiai naudojamas vielos pramonei.Šiuo metu yra keletas specialių išpardavimas, kompiuterių laidai, izoliuotų laidų, telefono laidai, kabeliai ir kiti laidai.Skersmuo yra AWG18-32, kurios yra 1,8 mm didesnis, nei specialios vielos skersmuo.Tradicinis kompiuteris vielos pašalinimo metodas buvo patobulintas, kad jis peraugs į katalogą, geriausia fizinio modelio provincijoje.Naudojamas, kai orlaivį, judėti, jis gali sutrumpinti linijos ir sutrumpinti atstumą denio, kad kompiuteris gali būti naudojamas specialus trumpalaikis aplinkos užbaigti šveitimo procesas.Specialios struktūros, greičio, maitinimo laidą ir įprastos vielos, pusiau oda, visiems odos, lengvai reguliuoti, gali tvarkyti dauguma naujų rūšių vielos galus.Pjovimo juostos yra skirtos formos figūros žievelės, ir peilis gali būti paimtas su viena ranka.

Naudojimo instrukcijos

Vienas, santrauka

1. Šis modelis yra daugiausia skirtos kai kurios specialios ekranuotų laidų srovės laidą, pramonės, pvz., kompiuterių laidai, izoliuotų laidų, telefono laidų, kabelių laidų ir kitų viela, bendros paskirties viela AWG#18-32, specialių laidų, kurių skersmuo didesnis kaip 0,5 mm, yra šios mašinos Galima rasti.

2. Prieš pagerinti tradicinės rankinis metodas kompiuterių vielos nuėmimo mašinos kojų, ji išsivystė į įrašą-atgal režimas, kuris yra geriausias modelis taupyti energiją ir didinti efektyvumą.

3. Kai orlaivį, ir naudojant actinomycete būdas judėti, sutrumpinti atstumas tarp disko ir pagrindo rungtynių, taip, kad specialūs modeliai mašinos negali naudoti įprastą odos šveitimo mašinos trumpą laiką, ir nebus žiupsnelis ar deginti pirštus.

4. Kitą lazdele dizainas, juostelės lipdiniais ir spragas ir nustatyti, kiek šios tarpinės, tiksliai, greitai, ir pripučiami prietaisas gali automatiškai pašalinti šiukšles paliko po išpardavimas.

Antra, specifikacijos

1. Oro slėgis: 4.5-7kg/cm2

2. Maitinimo šaltinis: 220V, 50Hz

3. Svoris: 10kg

4. Tūris: 260X150X270mm

5. Išpardavimas ilgis: 25mm

Vienas lenkas dukart stulpų laidus išpardavimas 1.5-5.0 mm

Trys, naudoti

1. Įsiurbimo vamzdis yra prijungtas prie 4.5-7kg/cm2

2. Įjunkite maitinimo laidą į 220V 50Hz maitinimo šaltinis

3. Žingsnis ant pedalo judėti į cilindrą

4. Kaip parodyta paveikslėlyje, dviejų sukasi riešutai yra operacijos kodas: vidurinioji dalis begalvis riešutų yra laisvesnė, ir kabliuko pakimba ant kontrolės riešutų; riešutų 2 valdo vertikalių cutter padidinti plieno viela iš įvairaus storio nuo nut ( (pakeisti laiko) Susitraukimą, mažesnis (pagal laikrodžio rodyklę) laisvi.

5. Paleidimo yra normalu, užrakinti begalvis varžtas viduryje, traukti uodega iš pagrindinio cilindro link cilindro, nustatyti insulto cilindro su insulto padarinių riešutų, palei trumpesnis insulto (pvz., pusiau išpardavimas), gale yra ilgesnis, juostelės, vielos ilgis gali būti koreguojamas, siekiant išspręsti riešutų.Prieš ir po reguliavimas cilindro, vožtuvų reguliuoti greitį šveitimas grįžti, greitis turėtų būti tinkamas įprastam naudojimui.

6. Pagrindinio naudoti polių modelis yra tas pats, kaip pirmiau, kuri reikalinga nuolatinė pjovimo ir pašalinimo liejimo ir dizainas, ir reikia atkreipti dėmesį į šiuos dalykus:

A) Kai atstumas tarp tarpinės ir lupimo peilis yra 1,5 mm (atliekų tvarkymo ilgis nepadidėjo);

B) Atkreipkite dėmesį, kad kai storis tarpiklis yra iš viršaus į apačią, kad būtų priemonė išvengti susidūrimo žalą;

C) Pagal ilgį, tarpine, tarpinė 1.5 + 1.5 = 3.0 mm, kai jis yra nuplėšti, kai ji yra 3.0 mm, ir jis yra įrengtas ant poros 1,5 mm tarpikliai;

d) ilgas peilis gali būti naudojamas išpardavimas ilgu peiliu.Atliekų tvarkymo ilgis reguliuojamas blokas;

Priežiūros instrukcijas

1. Išlaikyti švarų ilgą laiką;

2. Bėgiai yra pagrindinis dienos dalį, plius tepalai;

3. Gnybtų blokas švarus ir ne lipni išlaikyti stiprumo mėšlungis;

4. Visiškai nutraukė elektros ir dujų tiekimas;

5. Vandens valymo įranga, dujų šaltinis

Žymos: 24 pin jungtis, juostelės įranga, kabelio laužas, j1939, varinės juostelės mašina, jungtis viela, vario viela, lengvųjų frakcijų pašalinimo įrenginio mašina, laužas wire stripper, 6pin jungtis, 20pin jungtis.

Prašymas Elektroninis
Tipas Vyrų ir Moterų
Modelio Numeris 3F

Parašyti atsiliepimą

3F Pneumatinės Vielos Nuėmimo Mašinos Vertikalus Vairo Apvalkalas Line Multi-core Vielos Išardymą ir Nuėmimo Mašinos Kabelių Išpardavimas M

3F Pneumatinės Vielos Nuėmimo Mašinos Vertikalus Vairo Apvalkalas Line Multi-core Vielos Išardymą ir Nuėmimo Mašinos Kabelių Išpardavimas M

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti