Parduotuvė pagal Kategorijas

NoEnName_Null 2.0 mm Standartinė Pjovimo SEC-E9 Klavišą Pjovimo Mašina

Nauja

€20.50

NoEnName_Null 2.0 mm Standartinė Pjovimo SEC-E9 Klavišą Pjovimo Mašina

Įžanga:

2.0 mm Cutter yra mūsų standartas pjovimo SEC-E9 .

Naudojamas siekiant sumažinti dauguma klavišus, išskyrus atvejus, dimple klavišus

1:Nurodymai, apdoroti per 24 valandas nuo apmokėjimo, pagaminti ir patikrinti. 2:Mes organizuojame siuntą pagal adreso pirkėjas, jeigu,

Taigi, prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija užpildėte kai pirkimo. 3:Paslaugos, Tranzito Laikas teikia vežėjas, savaitgaliais ir švenčių dienomis nepriskiriama,todėl laivybos laikas gali būti ilgesnis, nei mes pažadėjo, ypač per atostogų sezoną,todėl būkite kantrūs. 4:Jokių sekimo informacija atnaujinta informuos jus laiko, taip pat galite gauti stebėjimo informaciją iš oficialios svetainės.

1:Jei turite grįžo produkto mums, Prašome suteikti sekimo numerį, jav. 2:Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir būklės. 3:Jei nurodymai neturite atvyko laiku, prašome susisiekti su mumis, mes pasirūpinsime a reshipment arba grąžinti už jus. 4:Jei norite grąžinti, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo, ir nereikia atidaryti ginčo tiesiogiai. 1:Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums, mes siekiame, kad 100% pasitenkinimo, jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą , mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas. 2:Prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir suteikti visus 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus, jūsų labai rekomenduoti, tai mūsų motyvacijos judėti toliau, mes tikrai vertiname jūsų laiką, jei paliko teigiamus atsiliepimus.

Žymos: pagrindiniai įranga, rankinis skenavimas, sece9, cnc raktas, skenerių skenavimo n supjaustyti, cnc klavišą mašina, Plėstuvas, stickes nuskaitymo n supjaustyti, metalo plėstuvas, plėstuvas įrankis.

Prekės Pavadinimas HKOBDII
Kalbos lietuvių
Programinės Įrangos Versija Naujas
Programinės Įrangos Atnaujinimas No
Aparatinės Įrangos Versija Naujas
Elemento Tipas Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai
Specialios Funkcijos Kita

Parašyti atsiliepimą

NoEnName_Null 2.0 mm Standartinė Pjovimo SEC-E9 Klavišą Pjovimo Mašina

NoEnName_Null 2.0 mm Standartinė Pjovimo SEC-E9 Klavišą Pjovimo Mašina

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti