Parduotuvė pagal Kategorijas

SS įrangos pardavimas, biuro įrangos Šarvuotos kovos vežimų Transporto priemonės Modelio Blokai Suderinama Pasaulyje Kariuomenės Karo Armijos Automobilių Plytos "PASIDARYK pats" Žaislai Vaikams Dovanos

Nauja

€50.79

Produkto informacija

Produkto pavadinimas: SS-6123 Šarvuotų Automobilių Blokai

Kategorija:SS Pasaulyje

Šį Rinkinį Sudaro:(C636) 983 vnt

Geros Kokybės Plytų

Dydis: L : 34 cm W : 14 cm Aukštis : 13 cm

Pateikti PDF Instrukcijų vadovas(Ne popieriaus instrukcijų vadovas)

---------------------------------------

Dėmesio!

1. Produkto pakuotėje nėra lipdukai ir elektroniniu būdu atspausdintas.Atspausdinta dalys pakeičiamos įprastos dalys ir nėra trečiųjų šalių priedus.Vadovo ir tinkas yra tik informacinio pobūdžio ir taikomos faktinės dalių pakuotėje.

2. Šis produktas yra SS prekę, o ne ateiti su popieriaus instrukcija.Po to pateikti savo užsakymą, prašome el. pašto adresą ir mes išsiųsime elektroninę brošiūrą savo elektroninio pašto adresą.

3. Visos dalys yra kokybė tikrinama prieš išsiuntimą, taigi, jei paketas jums gauti trūkstamų dalių ar pažeistų dalių, nesijaudinkite.Susisiekite su mumis ir mes išsiųsime juos, jūs iš karto nemokamai.

4. Mes paprastai laivas per 3 dienas nuo gavimo tvarka, ne ilgiau kaip 7 dienas.Jei yra nepavydėtiną situaciją, mes jus informuosime iš anksto.

Žymos: haris automobilių blokai, automobilių lego, automobilių lego technic, chariot, mūrinis ss, blokuoti automobilių, Blokuoti, wm2043, moz įranga, biuro įranga, automobilių, legoe įranga, biuro įranga, automobilių.

Tipas Blokai
Įspėjimas Ne popieriaus vadovai
Medžiaga Plastikiniai
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris SS-6123 Šarvuotų Automobilių Blokai
Brūkšninis kodas No
Plastiko Tipas ABS
Sertifikavimo 3C
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Amžius > 3 metų

Parašyti atsiliepimą

SS įrangos pardavimas, biuro įrangos Šarvuotos kovos vežimų Transporto priemonės Modelio Blokai Suderinama Pasaulyje Kariuomenės Karo Armijos Automobilių Plytos

SS įrangos pardavimas, biuro įrangos Šarvuotos kovos vežimų Transporto priemonės Modelio Blokai Suderinama Pasaulyje Kariuomenės Karo Armijos Automobilių Plytos "PASIDARYK pats" Žaislai Vaikams Dovanos

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti