Parduotuvė pagal Kategorijas

Dviračio Rankenos 31.8 mm Anglies Rankenos Kelių Dviratį RXL SL Biycle Rankenos Juoda UD Matinis/Blizgus 400/420/440mm Lašas Išlenktas Baras

Nauja

€26.47

Dviračio Rankenos 31.8 mm Anglies Rankenos Kelių Dviratį RXL SL Biycle Rankenos Juoda UD Matinis 400/420/440mm Lašas Išlenktas Baras Produkto Informacija: Gamintojas: RXL SL Medžiaga: Anglies Pluošto Išvaizda: UD Matt Rankenos Plotis : 400/420/440mm Rankenos Skersmuo: 31.8 mm Spalva: Juodas Lašas:123mm Pasiekti:77mm Svoris: Apie 170g (420mm) (įvairaus dydžio, skirtingų svorio.) Maršrutai: Išorinių kabelių, pakuotę įeina: 1pc dviračio rankenos Atsargumo priemonės:

1. Mūsų rankenos skersmuo 31.8 mm, prašome naudoti 31.8 kalibro stiebo.

2. Nenaudokite 31.8 aliuminio lydinio, stiebas su mūsų rankenos, neteisingas kamieninių bus sukelti rankenos plyšimas.

3. Plento dviračio rankenos, nereikia įvesti kalnų keliu, neteisingai dviračių avarijos kelių rankenos.

4. Prašome teisingai naudotis mūsų įmonės priedai, jei turite klausimų, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.

5. Mes patvirtina nuomonę, kad dauguma dviračių entuziastai, siekiant pagerinti mūsų paslaugas.

Pristatymas

Vienerių metų kokybės garantiją, Nemokamai shippingNotice: Kinija Paštu, Oro Paštu, yra labai lėtas, vidutinis pristatymo metu yra apie 30 dienų, bet kartais tenka laukti apie 45-60days.Jei jums reikia mūsų produkto skubos, nereikia pasirinkti Kinija Paštu, Oro Paštu.Mes primygtinai rekomenduojame jums pasirinkti AVS.

Vežimą:

1 siunta yra nemokamas pristatymas per oro paštu, jei pakuotės svoris yra daugiau nei 2 kg arba pakuotės dydis yra didesnis nei 90CM, mes naudosime AVS ir tt, arba Laivas su dviejų sklypų ar daugiau sklypų, oro paštu. 2 Instrukcija:svoris ir dydis, ir mes pažymėtas pakuotės duomenys nėra faktinio svorio ir dydžio prekės, jei jums reikia žinoti faktinį svorį ir dydį, jums tereikia susisiekti su mumis. 3 Pristatymo laikas: 1) Transportas išsivysčiusiose šalyse yra apie 7-45 dienų 2) Nuotolinio šalyse yra apie 2-8 savaites 4 Jei pirkėjas nori naudotis daugiau greičiau laivybos metodą, pvz., EMS, DHL, ir pan, prašome susisiekti su mumis padidinti pristatymas. 5 Instrukcija:laivybos laikas yra priklauso nuo pirkėjo muitinio įforminimo metu arba Force Majeure.Jei pirkėjas negauna prekių ilgą laiką, mes tikimės, pirkėjas gali kreiptis į savo muitų ar vietos, pašto tarnyba, siekdama gauti prekes kuo greičiau.

Garantinis aptarnavimas:

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą.Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas šiais būdais: 1, Jei yra kokybės problemų, pirkėjas gali pateikti teigia per 15days gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas nustatyti. 2 piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę. 3 Produkto kokybės apdorojimo programa: 1) pirkėjas prekes grąžinti mums ir yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos; kai tik gausime prekių ,mes atsiųsime naują produktą pirkėjui ir mokėti už siųsti laivybos kaina. 2) Jei prekės (bendra kaina, įskaitant pristatymas yra mažiau nei 10USD) yra kokybės problemų, mes išsiųsti naują produktą į pirkėjo kitą, kad; jei pirkėjas neturite planą, kad nauja tvarka artimiausiu metu, pirkėjas gali sumokėti iš naujo siųsti, siuntimo išlaidų ir paprašyti išsiųsti naują produktą.

Mokesčių:

Mokėti mokesčius yra pareiga kiekvienam piliečiui, pirkėjas turi atsakinga už visų mokesčių.Dėl mokesčio problema, pirkėjas atsisako priimti prekes, pirkėjas turi Atsakinga už krovinių atlikti ir namuose.

Žymos: anglies rankenos kelių, ritchey anglies ud, rankenos mtb, Anglies Pluošto, anglies rankenos mtb, bicycl rankenos, balta anglies drop bar, dviračio rankenos kamieninių nemokamas pristatymas, aero anglies rankenos, integruotos rankenos garantija.

Rankenos Skersmuo 31.8 mm
Rankenos plotis 400/420/440mm
Pakuotė 1pc dviračio rankenos
Išvaizda UD Matinis/Blizgus
Modelio Numeris kelių dviratį rankenos
Plotis 401 - 500mm
Naudoti Kelių Dviračiai
Prekės Pavadinimas RXL SL
spalva Juoda su raudona lable arba black lable
Kritimas 123mm
Kilmės KN(Kilmės)
Sudedamosios dalys rankenos
Medžiaga Anglies Pluošto
Funkcijos 2 anglies rankenos
Pasiekti 77mm
Spaustukas Skersmuo 31.1 - 32.5 mm
funkcija 3 Dviračio Rankenos
Svoris 170g (31.8*420mm)
Maršruto Išorės linija
Funkcija 1 Anglies Rankenos road bike
Tipas Kelių Rankenos/Smilgos Baras

Parašyti atsiliepimą

Dviračio Rankenos 31.8 mm Anglies Rankenos Kelių Dviratį RXL SL Biycle Rankenos Juoda UD Matinis/Blizgus 400/420/440mm Lašas Išlenktas Baras

Dviračio Rankenos 31.8 mm Anglies Rankenos Kelių Dviratį RXL SL Biycle Rankenos Juoda UD Matinis/Blizgus 400/420/440mm Lašas Išlenktas Baras

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti