Parduotuvė pagal Kategorijas

MenaceFPV MenaceRC Pico/Viper "digipack" formatu 5.8 Ghz 9.4 dBi/8dBi Linijinis DAŽNIS RPSMA/SMA Skaitmeninis HD FPV Antenos RC Drone Dalys Acc

Nauja

€26.58

SMA

VIPER antena yra mažas linijinis gauna pleistras, ypač skirtos dirbti su linijiniu whips rasti Mažytė Rėkauti, dantų krapštuką ir Mikro Tranai.VIPER gali išplėsti asortimentą toliau ir pristatyti aiškesnis signalas dažniausiai sudėtingose aplinkose.

Jei naudojate linijinis plakti antena ant savo mikro keturių ir sukamaisiais antena gauti jums būtų patiria 3db nuostolių dėl mišrios poliarizacija signalus, už kiekvieną 3db lašas signalas, kad yra pusė elektros energijos, todėl efektyviai jūsų 25mW vtx bus būti vertinamos tik kaip perduoti 12.5 mW.Už didesnį spektrą, aiškumo ir gauti savo 3db atgal naudoti Grėsmė VIPER antenos.Savybės Išplėstas Diapazonas Idealiai tinka Mažų Rėkauti, dantų krapštuką ir Mikro Tranai Linijinis Poliarizuota – Plakti ir Vee suderinama Mažų dizaino jūsų akiniai Specifikacijos Dažnis: 5800 Mhz Dažnių juostos plotis 300 Mhz Įgyti: 8.0 dBi Spindulio plotis: 90° (H + W) Tiesinės Poliarizuota SMA Jungtis (Tinka Fatshark Akinius) Matmenys: 42mm x 38mm x 19mm Svoris: 12g Įtraukta: 1x MenaceRC Viper 5.8 GHz SMA Imtuvo Antena - Tiesinė

RP-SMA

Grėsmė FPV Skaitmeninis HD Antena Paketas (digipack " formatu) yra pora mūsų mažiausia pleistras kartu su plėtiniais pagerinti savo skaitmeninės FPV patirtis išpakuotas.

Sukurta dirbti su Aukštos raiškos, low latency, stiprus pakrovimas, tolimojo perdavimo, ir stiprus anti-trukdžių FPV apsauginiai Akiniai.

Pridėti antenos į du apačioje uostų savo akinius, norėdami pagerinti savo Skaitmeninės FPV Sistema, ypač aukštos daugiakanalis aplinkoje.

Pico "Digipack" Formatu

Į PICOpatch antena yra mūsų mažiausia gauna pleistras, kad yra didelis naudingumo.

Specifikacija:

Dažnių Diapazonas: 5645 – 5945 Mhz

Pelnas: 9.4 dBi

Spindulio Plotis: 61° prie -3db taškų

Kairėje Apskrito Poliarizuota (DAŽNIS)

RPsma Jungtis (Tinka FPV Akiniai )

Spalva: Juoda

Matmenys paprasta Antena: 37.0 mm x 33.6 mm x 19.2 mm

Svoris paprasta Antena: 10 gramų

Pakuotės Dydis : 11.3 x 6.7 x 3.2 cm

Pakuotės Svoris : 80g

Pakuotė

2 x Pico Pleistras Antena (Juoda RPsma)

2 x Plėtiniai RPsma į RPsma

2 x RPsma piršto suktukai

Žymos: eleaf istick pico, istick pico, atveju pico, quadcopt, kamera foxeer, fatshark hdo 2, drone su 4k vaizdo kameros ir gps, fpv rėmelį, 125 bakas, fpv.

Techniniai parametrai Vertė 3
Atnaujinti Dalys/Priedai FPV Imtuvas, Antena
Prekės Pavadinimas REALACC
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Imtuvai
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Įrankis Prekes Asamblėjos Kategorija
Transporto Priemonės Tipas Sraigtasparniai
Sertifikavimo NĖRA
RC Dalys ir Acc Antenos
Modelio Numeris MenaceRC/FPV
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis as show

Parašyti atsiliepimą

MenaceFPV MenaceRC Pico/Viper

MenaceFPV MenaceRC Pico/Viper "digipack" formatu 5.8 Ghz 9.4 dBi/8dBi Linijinis DAŽNIS RPSMA/SMA Skaitmeninis HD FPV Antenos RC Drone Dalys Acc

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti