Parduotuvė pagal Kategorijas

Egipto Katė Dievas Vyninės Juoda Katė Retro Vyninės Dervos Amatų Kambarį Dekoruoti Senovės Egipto Dievo Butelis Džiovykla

Nauja

€17.92

Kulka Taškų:

1、Įdomus vyninės: Tai ne tik vyninės, bet ir puiki meno amatų namų apdailos, unikalus Egipto stiliaus vyninės, rodyti savo mėgstamą vyno ir linksmai.

2、Išskirtinį Meistriškumą: Lygaus paviršiaus, pavyzdžiui, veidrodis, jokio lupimo, jokio blukimo stora linija: pagamintas iš aukštos kokybės dervos, labai stiprus, stiprus guolių talpa, stabilus, lenktas dizainas, lygus ir plokščias, negadina butelį.Įbrėžimų ir elegantiškas kreives.

3、Kelias Funkcijas: Europos mados Egipto katė dievas vyninės Egipto amatų, apdailos, egzotišką stilių, pirmaujanti būdas.Toks unikalus ir naujoviškas dizainas yra turtingas meno ir puošybos, kuri labai tinka apdailos, namų ir biurų, laiką; jis taip pat naudojamas atraminiai fotografavimo ir vaizdo filmavimo funkcijos.

4、Plačiai Taikoma: Tinka mokytis, svetainė, miegamojo, biuro, komercinės vyno rūsys, prekybos centras, baras, viešbutis, kavinė, vakarų restoranas ir įvairių high-end klubai.

5、Puiki Dovana: Tai yra vienas iš labiausiai kūrybinių dovanas šeimai ir draugams.Ji priduria, Europos stiliaus klasikinis jausmas namų, leidžia meno ateiti į gyvenimą ir paveldėti meno modelis.Tai puiki dovana Tėvo Diena.

Specifikacija:

Pavadinimas: Egipto Kačių Dievas, Vyninės

Medžiaga: Advanced derva medžiaga

Spalva: juoda ir aukso

Dydis: apie 22*10*22.5 cm/8.66*3.94*8.86 į

Svoris: apie 970g

Pakavimo Sąrašas:

1*Vyno Stovas (ne įskaitant vyno butelis)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Žymos: dekoro egipto, sfinksas, buda statu, aš ne papai marškinėliai, buda dekoras, anubis egipto dievas, stovas vyno, medus stendas, statulų statula, senovės egiptas.

spalva Juodos ir aukso
Pavadinimas Egipto Kačių Dievas, Vyninės
Temos Budizmas
Sandėlyje Taip
Regioninės Funkcija Kinija
Medžiaga Išplėstinė derva medžiaga
Drop laivyba Parama

Parašyti atsiliepimą

Egipto Katė Dievas Vyninės Juoda Katė Retro Vyninės Dervos Amatų Kambarį Dekoruoti Senovės Egipto Dievo Butelis Džiovykla

Egipto Katė Dievas Vyninės Juoda Katė Retro Vyninės Dervos Amatų Kambarį Dekoruoti Senovės Egipto Dievo Butelis Džiovykla

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti