Parduotuvė pagal Kategorijas

MP4 Muzikos Grotuvą, 4.0 Colių-Full-Sn Paspauskite MP3 Grotuvas Bluetooth 5.0 Walkman HiFi Garso Kokybė

Nauja

€46.04

1. Visos sąsajos capacitive Paspauskite sn, puikus vaizdas į sn, naudoja tą patį capacitive sn kaip mobilusis telefonas, kuris yra jautrus ir įstrigo, atsižvelgiant į savo įprastą operaciją, laikymo ir o-vaizdinė patirtis, ir rasti pusiausvyrą tarp technologinės inovacijos ir humanistinė priežiūra

2. Visą formato video be konvertavimo, ir mobilųjį telefoną, taip pat galite atsisiųsti vaizdo įrašą.Jis palaiko 1080P aukštos raiškos vaizdo formatų, tokių kaip/RMVB/MOV/MPEG/VOB/M KV/H264/XVD/MPEG2/MP4.

3. Visiškai suderinama su belaidžio "Bluetooth" ryšio 5.0, suderinama su 4.0/4.1/4.2/5.0 "Bluetooth" versija prietaisai, galintys tolimojo signalinis dangtelis, ir gali būti prijungtas prie "Bluetooth" ausinės su mikrofonu/bluetooth garsiakalbius klausytis muzikos ir žiūrėti vaizdo įrašus.

4. Aukštos raiškos triukšmo mažinimo 360degrees įrašymas, FM radijo 87~108MHz, tinka įvairių scenos klasėje/konferencijos, suprasti dabartinius reikalus/naujienos/sportas/pramogų ir kt.

5. Didelis baterijos, ilgas baterijos veikimo laikas, žiūrėti filmus, klausytis muzikos, anglų klausytis, ir skaityti romanus bus suteikti jums ilgalaikį baterijos gyvenimo netikėtumų, atsisveikinti baterija nerimas.

Sn dydis: 4.0 cm

Atminties kortelės tipas: TF kortelė

Plėtimo korta: parama

Veikimo būdas: Paspauskite

Sąsaja: USB 3.0

Lyric sinchronizacija: parama

Paramos sistema: Windows 98 ir aukščiau

Saugyklos talpa: 8 GB "flash" atminties

Ausinių lizdas: 3.5 mm ausinių lizdas

Muzikos formatas: APE/FLAC/MP3/DRM WMA.

Parama, o formatai: MP3, WMA, OGG, FLAC, DRM, APE

Sn spalva: TFT sn

Sn raiška: 480x800

Dažnių diapazonas diapazonas: 20Hz iki 20KHz

Meniu kalba: palaiko kelias kalbas

Papildomos funkcijos: žiūrėti funkciją, žaidimo pulto funkciją, "Bluetooth" parama, vaizdo naršyklė, FM radijo funkcija, išorės atkūrimo funkcija, gravity jutiklis, e-knygos skaitymas, tiesioginio įrašymo funkcija, Kinų-lietuvių žodynas funkcija

Baterijos tipas: ličio baterija

Baterijos talpa: 1000mAh

Baterijos veikimo laikas: apie 12 val. (valandos) o peržiūros

Spalva:juoda

Medžiaga:metalas

Dydis:111.1x63.1x10mm

Pakuotės Turinys:

1 x muzikos grotuvas

1 x krovimo kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Baltijosvm.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Baltijosvm.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Žymos: mp4, mp3 bluetooth mi, mp4 grotuvas bluetooth wifi veikia, mp3 grotuvas, "bluetooth" mp3 grotuvas, hifi mp3 grotuvas, mp3 disces, kasečių grotuvas walkman, mp3 kilmės, m3 grotuvas bluetooth.

Išorinė Atmintis Taip
Subalansuota Iš Kita
Garso Formato Palaikymas mp3
Prekės Pavadinimas SODIAL
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

MP4 Muzikos Grotuvą, 4.0 Colių-Full-Sn Paspauskite MP3 Grotuvas Bluetooth 5.0 Walkman HiFi Garso Kokybė

MP4 Muzikos Grotuvą, 4.0 Colių-Full-Sn Paspauskite MP3 Grotuvas Bluetooth 5.0 Walkman HiFi Garso Kokybė

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti