Parduotuvė pagal Kategorijas

Nešiojamų Žaislų Saugojimo Maišą Pupelių Slide Away Žaislų Saugojimo Krepšys Ir Žaisti Mat Kelis Modelius Organizatorius Kibirą Dėklas Žaislas Krepšelio

Nauja

€11.66

Produkto aprašymas:

1、REVOLIUCIJOS ŽAISLŲ SAUGOJIMAS: Vaikai mėgsta turintys nustatytą žaisti erdvėje ir mes žinome, kad jie ruošiasi išlieti savo žaislus, žaisti.Suteikti jiems erdvę, rasti, ką jie ieško ir vis dar jį lengva išvalyti!

2、VALYMAS SEKUNDŽIŲ:Supilkite žaislai tiesiai į integruotą žaisti motina, ir leiskite šiek tiek vaizduotę, paleisti laukinių be laukinių netvarka.Žaislai, slide away saugojimo, per kelias sekundes greitai traukos rankenos.Žaislai, kurie nėra įtraukti.

3、STILIUS ATITINKA FUNKCIONALUMĄ: Mūsų stilingas krepšys su atitikimo dangtį priemones, 12" aukštas su 15" skersmens.Pridėta 57" patvarus žaisti motina išlaiko žaislų yra.Išvalyti, liftas vidinė rankenos, kad greitai skaidrių žaislai iš akių.

4、PATARIMAS, ŽAISTI, IR SLIDEAWAY: Gone yra dienų išmaldos jūsų vaikai ne taškinė žaislai po visą kambarį.Mūsų žaislų saugojimo krepšys leidžia žaislai turi būti pasklido už grojimo ir yra pakankamai didelis, kad kelis vaikus dalintis, prieš žaislai būgniniai žemyn žaislas pristatymas " į krepšelį išvalyti.

5、SUKURTA visam gyvenimui: Mūsų kokybės žaislas laikymo krepšelis minkštas, bet tvirtas, rūšiavimas kilimėlis yra pastatytas stendas laiko išbandymą.Patvarus dizainas yra pagamintas paskutinis, per vaikystę su gyvenimo Kokybė Garantijos ir nuolatinį įsipareigojimą savo pasitenkinimą.

Techniniai duomenys:

1. Produkto pavadinimas: Creative Žaislų Saugojimo Krepšys

2. Medžiaga: Oxford medžiaga + poliesterio audinio

3. Spalva: pilka

4. Matmenys: Bendras: 11.8 * 11.8 (30 * 30 cm); Laikymo krepšys prasidėjusios dydis: 57 * 57 (145 * 145 cm)

Pakuotėje Yra:

1*Kūrybinis Žaislas Saugojimo Krepšys

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: krepšys lego, krepšelis lego, maišelį žaislą, lego kilimėlis, lego kišenėje, krepšys žaislas, dreamwear, kibiras jūros, mandala žaislas, lugia pokemon.

Storis Kita
dropship Taip
spalva Juoda
Taikomas Vietos vonios kambarys
Specifikacija Other
modelis Trimatis Modelis
Naudoti Kita
Formos ROUND
Saugojimo krepšys prasidėjusios dydis 57 * 57 (145 * 145 cm)
Modelio Numeris žaislų saugojimo krepšys
Talpa Kita
Funkcija Eco-Friendly
Prekės Pavadinimas waasoscon
Matmenys Bendras 11.8 * 11.8 (30 * 30 cm)
Produktas Kita
Forma Geležinkelių Tipas
Medžiaga Oksfordo audinys + poliesterio audinio
Pavadinimas Žaislų saugojimo kibirą, maišą

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų Žaislų Saugojimo Maišą Pupelių Slide Away Žaislų Saugojimo Krepšys Ir Žaisti Mat Kelis Modelius Organizatorius Kibirą Dėklas Žaislas Krepšelio

Nešiojamų Žaislų Saugojimo Maišą Pupelių Slide Away Žaislų Saugojimo Krepšys Ir Žaisti Mat Kelis Modelius Organizatorius Kibirą Dėklas Žaislas Krepšelio

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti