Parduotuvė pagal Kategorijas

Automobilio Lango Jungiklis, Maitinimo, Elektros Pažangios Kontrolės Langų Pakėlimo Mygtuką Arčiau, Nissan X-Trail 2018 Murano 2019

Nauja

€78.28

Už "Nissan" Lango Jungiklis, Priekiniai Kairės Vairuotojo Pusė Elektros Energijos Kontrolės Keturi Langai Stiklo Lifto Mygtuką Arčiau Su Auto Lyginimo Funkcija Su Led Šviesa.

Fitments :

X-Trail 2014 M. 2015 M. 2016 M. 2017 M. 2018 M. 2019 M.

Už Murano 2015-

Sužinokite /test mygtukas operacijos:

Pradėti automobilį, tada veikia kairiojo priekinio lango jungiklis

Paspauskite kairįjį priekinį langą "mens switch", ir jokio atleidimo vertus, tegul kairįjį priekinį langą nusileisti iki pabaigos, toliau laikykite už 5S ir išleidimo (P1).tada iš karto supakuoti į kairįjį priekinį langą", šiaušimas switch" ne spaudai vertus, tegul kairįjį priekinį langą pakelti į viršų, gali ir toliau laikyti 5S laida (P2), kairiojo priekinio lango bus automatiškai patenka į pabaigą, tada į kairę priekinio lango apdaila gyvenimą.

Rankinė /Automatinė Pavarų valdymo veiklos:

Rankinis keltuvas: Kai jūs įtraukėte"pirmą pavarą šiaušimas jungiklį",lango auga,augusios, kai išleisti savo rankas(P1).

Vienu mygtuko paspaudimu kontrolės pakelti: Kai jūs įtraukėte iki"antrą pavarą šiaušimas jungiklį", atitinkamą langą automatiškai iškeltas į viršų(P2).išlaikyti kairįjį priekinį langą anti-Prispaudimo funkcija , kitų trijų "windows" sustoti ir neturi nusileisti, kai įrašo objektus.

Rankinis mažesnis langą : paspaudus "pirmą pavarą šias jungiklį",lango tokia,sustabdyti šias kai išlaisvinti savo rankas(P3).

Vienu mygtuko paspaudimu kontrolės tokia: Paspauskite "antra pavara, iš šių jungiklį" ,atitinkamą langą automatiškai sumažintas iki pabaigos(P4).

Indikacija:

Produkto funkcijos ir instrukcija :

1. langas automatiškai užsidarys, kai nuotolinio valdymo užrakto automobilį

Išjunkite variklį ir uždaryti duris, paspauskite mygtuką "lock" mygtuką, esantį ant nuotolinio valdymo pulto, langas automatiškai užsidaro.

2. Pauzė, kai kėlimo langą

Tvarkyti kėlimo lango, paspauskite "atrakinti" mygtuką , langas pakelti pristabdyti.

3. Nuotolinio valdymo apatiniame lange išsklaidyti šilumos

Po užrakinti automobilį ir uždaryti langą 15s, paspauskite "atrakinti+spyna+atrakinti" sumažinti dviejų langų tuo pačiu metu, kuri yra patogi išsklaidyti šilumą.

4. Pauzė, kai apatiniame lange

Per nuotolinio langas mažesnis, paspauskite "lock" mygtuką , langas lašas pristabdyti .

5.Ciklo pakelti langą

Veikia liftas langą pristabdyti" arba "apatiniame lange sustabdyti", tik paspauskite mygtuką "lock", langų pakėlimo vėl.

6.Laikyti langą mėtyti,Protingas liftas langą, dar kartą

Po nuleidimo lango, paspauskite "Užrakinti" du kartus padidinti langą, dar kartą geriau vėdinti ir išsklaidyti šilumą.

7. Keturių " windows palikti atotrūkis, kvėpuojantis

Po užrakinti automobilį ir liftas langą 15 s, paspauskite "Užrakinti-Atrakinti-Užrakinti", keturių "windows" sumažės apie 3CM tarpas, ir išlaikyti automobilį saugiai ir kvėpuojantis, kai automobilių stovėjimo aikštelė.

8.Laukimo režimas

Po išeiti iš automobilio, paspauskite "atrakinti-atrakinti-užrakinti" pirmą kartą, tik tada, užrakinti automobilį, o ne liftas lango, tai yra patogu prižiūrėti vaikus automobilyje, ar palaukti žmonių kelyje.

9. Galinis veidrodėlis, auto veidrodėliai, kai Užrakinti automobilį

Po flameout,galinis veidrodis automatiškai raukšlės , užkirsti kelią kitoms transporto priemonėms nuo trina.

10. Galinis veidrodėlis auto atsiskleisti, kai atrakinti

(galite pasirinkti atrakinti arba pradėti automobilį atsiskleisti, kai variklis yra išjungtas ,paspauskite "atrakinti-unlock-unlock-atrakinti" , po 5s (ne daugiau nei 10s), tada spauskite "atrakinti-unlock-unlock-atrakinti", pakeisti pradėti automobilį atsiskleisti modelis).

Žymos: galinio vaizdo kamera x trail, pagrindiniai "nissan", freelander langą, nissan jungiklį, langą, murano stiklo, liftas tv, varžtas elektros užraktas, nissan qashqai, mi perjungimo jungiklis, vigas perjungimo jungiklis.

Savybės 03 Užrakinti automobilio langą uždaryti
Medžiagos Tipas Aukštos kokybės medžiaga
Savybės 06 Keturių " windows palikti atotrūkis, kvėpuojantis
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės 05 Ciklo kėlimo
Elemento Tipas Mygtukas Jungiklis
Savybės 02 Kontrolės galinis veidrodis sulankstomos /išsiskleidimas
Specialios Funkcijos Galinis veidrodėlis, auto veidrodėliai Pažangios kontrolės
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Savybės 08 Išlaikyti Kairįjį priekinį langą anti-Prispaudimo Funkcija
Savybės 04 Langų kėlimo pristabdyti
Metų 2015 2016 2017 2018 2019 2020
Savybės 01 Rankinis, Automatinis Valdymas
Funkcijos 09 Laukimo režimas
Prekės Svoris 0.25kg

Parašyti atsiliepimą

Automobilio Lango Jungiklis, Maitinimo, Elektros Pažangios Kontrolės Langų Pakėlimo Mygtuką Arčiau, Nissan X-Trail 2018 Murano 2019

Automobilio Lango Jungiklis, Maitinimo, Elektros Pažangios Kontrolės Langų Pakėlimo Mygtuką Arčiau, Nissan X-Trail 2018 Murano 2019

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti