Parduotuvė pagal Kategorijas

Originalus Touch Screen Stiklas "Samsung" Galaxy Pastaba 12.2 P900 SM-P900 LCD Priekiniai skaitmeninis keitiklis Jutiklis Stiklo Pakeitimo

Nauja

€16.61

Originalus Touch Screen Stiklas "Samsung" Galaxy Pastaba 12.2 P900 SM-P900 LCD Priekiniai skaitmeninis keitiklis Jutiklis Stiklo Pakeitimas 1.Kiekvieną elementą patikrinti, ar GERAI prieš pristatymas ir 100% darbo; 2.Ateina tiesiai iš gamyklos su žema kaina; 3.Reikia profesionalių įgūdžių įdiegti, prašome būkite atsargūs,; 4.Pristatymas per 2 darbo dienas nuo patvirtinti mokėjimo; 5.Puiki paslaugas po pardavimo.

Apie Siuntą :

We will ship iš jūsų patvirtino, kad per 48hours (išskyrus Atostogų ir savaitgalio ).

Jei mes neturime laivas per 48hours ,mes susisieksime su jumis artimiausiu metu ir atnaujinti pristatymas dienų už jus , Ačiū .

Apie Mokėjimą :

Mes priimame mokėjimus sąlyginio Deponavimo !Mes tik laivas Baltijosvm.lt Adresas Tik , įsitikinkite, adresas Baltijosvm.lt yra teisinga !Rusijos pirkėjas, prašome palikti Visas pavadinimas , Ačiū !

Atsiliepimai :

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. 1.Gavę jūsų prekę, prašom palikti atsiliepimą mums, nes tai bus informuoti mus, kad gavote savo daiktus. 2.Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas,prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždes 3.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Jūsų pasitenkinimas yra labiausiai svarbus mums.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: filmas oca, baterijos samsung galaxy note planšetinis, canon eos m2, nikon p900, "huawei" p40 lite ekranas, canon veidrodis, sm p900, epson t7070, "samsung galaxy tab" ekrano touch, cocker spanielis, aplinkosaugos ¾enklelis.

Pakavimas STANDARTAS
Tipas Jutiklinis Ekranas Stiklas
Kokybė Geriausias
QC Po vieną testą, prieš pristatymas
Pavadinimas Palieskite ScrTouch Ekrano Stiklas "Samsung" Galaxy Pastaba 12.2 een
Prekės Pavadinimas SRUD
Modelio Numeris "samsung p900
Pristatyti Dvi darbo dienas po apmokėjimo
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Originalus Touch Screen Stiklas

Originalus Touch Screen Stiklas "Samsung" Galaxy Pastaba 12.2 P900 SM-P900 LCD Priekiniai skaitmeninis keitiklis Jutiklis Stiklo Pakeitimo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti