Parduotuvė pagal Kategorijas

30X Optinio Stiklo Lęšio, Didinamojo stiklo 6 LED Full Metal Lankstymo Lino Testeris Loupe Didinamojo Stiklo Siūlais Counter didinamasis stiklas

Nauja

€3.74

30X Optinio Stiklo Objektyvas 6 LED Full Metal Lankstymo Lino Testeris Loupe Didinamojo Stiklo Siūlais Counter didinamasis stiklas

Techniniai duomenys:

Medžiaga: metalas, dvigubo sluoksnio optinio stiklo objektyvas.

Produkto sklaidos lygis: 30X standartas

Produkto grynasis svoris: 165 g

Produkto pakuotės svoris: 195 g

Gaminio dydis: 60*52*51mm/2.36*2.05*2.01"

Pakuotės dydis: 70*65*62mm/2.76*2.56*2.44"

Įpakavimas: odinis dėklas, baltas langas.

Principas:

Norint peržiūrėti informaciją apie mažą daiktelį, būtina perkelti objektą arti akių, siekiant padidinti kampą, ir sudaro didesnį vaizdą ant tinklainės.

Tačiau, kai objektas yra per arti akies, jis negali aiškiai matyti.Kitaip tariant, suvokti, tiesa, ne tik turėtų objektas yra pakankamai didelis, kampu į akis, bet taip pat turėtų būti atitinkamas atstumas.

Aišku, akis, šie du reikalavimai yra tarpusavyje ribojančių.Jei išgaubtas lęšis yra pateikiami prieš akis, ši problema gali būti išspręsta.Išgaubto objektyvo yra paprasčiausias didinamojo stiklo, kuris yra paprastas optinis instrumentas, siekiant padėti akims stebėti mažų daiktų ar detalių.

Naudojimo būdas:

Stebėjimo metodas 1: Tegul didinamojo stiklo arti objekto, kurių turi būti laikomasi, ir išlaikyti atstumą tarp žmogaus akis ir objekto turi būti laikomasi nepakitęs.Tada perkelti rankinių didinamąjį stiklą atgal ir pirmyn tarp objekto ir žmogaus akis, kol vaizdas yra didelis ir aiškiai.

Stebėjimo metodas 2: didinamąjį stiklą kuo arčiau akių.Didinamojo stiklo nejuda, judančius objektus, kol vaizdas yra didelis ir aiškiai.

Tikslas:

1. Yra achromatinis objektyvas be chromatines aberacijas galite stebėti paveikslėlius ir nustatyti brangakmenių labai aiškiai.Ji turi packing box, ir yra lengvai atlikti.

2. Ji taip pat gali būti naudojamas papuošalų sertifikavimo bandymui, substrato paviršiaus kokybės, spalvų korekcija ir kiti patikrinimai.

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Didinamasis Stiklas

Žymos: diamond išrinkimo, šviestuvas, stalo lempa, stiklo padidinti, prada bag, led bandymo, lęšis, didinamojo stiklo loupes, lino moterims, carl zeiss, didinamąjį akinius magnifiers.

pavadinimas 1 Loupe
Šviesos Šaltinis LED Šviesos
Sertifikavimo NĖRA
vardas, pavardė 2 didinamasis stiklas su led žibintai
gaminio dydis 60*52*51mm
Produkto sklaidos lygis 30X standartas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas alloet
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris Didinamasis stiklas
Stilius Nuolatinis Stilius
Su Šviesos Ar Ne Taip

Parašyti atsiliepimą

30X Optinio Stiklo Lęšio, Didinamojo stiklo 6 LED Full Metal Lankstymo Lino Testeris Loupe Didinamojo Stiklo Siūlais Counter didinamasis stiklas

30X Optinio Stiklo Lęšio, Didinamojo stiklo 6 LED Full Metal Lankstymo Lino Testeris Loupe Didinamojo Stiklo Siūlais Counter didinamasis stiklas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti