Parduotuvė pagal Kategorijas

4K HDMI Audio Extractor 5.1 HDMI Audio Converter Adapteris, Splitter HDMI SPDIF HDMI Switcher Už PS4 Nešiojamas kompiuteris su nuolatinės srovės kabelis

Nauja

€8.76

Produkto aprašymas 1. HDMI Switcher 1x2: HDMI switcher galite lengvai transliuoti vaizdo ir garso iš 1 HDMI prietaisas 2 HDMI rodo vienu metu, taip sukuriant pirmos klasės vaizdo kokybė ir vientisą garsą.Jokio uždelsimo, jokio mirgėjimo arba sumažinti rezoliuciją.

2. Paramos 4K 60Hz: HDMI 1 input 2 perjungti splitter palaiko iki 4K @60Hz, 1080P, HDR ir HDMI 1.4 ekrano rezoliuciją.Per šį HDMI jungiklis, jūs galite mėgautis labiausiai prabangus vaizdo ir garso.

3. Platus Suderinamumas: HDMI jungiklis su 4k HDR gali puikiai dirbti daugelyje namų prietaisus, tinka PS4 Pro, Xbox 360, PS3, "Blu-ray" grotuvas, nešiojamas ir HDTV/HD Monitorius.Parama visų bendrų audio formatai: 5/1, 1/2 kanalų/LPCM.

4. 4K Aiškūs Vaizdai: 4K HDMI splitter palaiko rezoliuciją, įskaitant 3D, 4K x 2K 30hz, 1080P 30hz, 1080P 60hz.Galite pasidalinti labiausiai prabangūs vaizdo ir garso su draugais ar šeima.

5. Paprastas Plug ir Play: Šios HDMI splitter yra lengva nustatyti ir naudoti.Tiesiog prijunkite HDMI įrenginio ir USB įkroviklio kabelį prie mėgautis.Jis idealiai tinka prekybos mugės, konferencijos, kambariai, nakvynė, kambariai, kambarių, virtuvės patalpose ir kiemuose.Specifikacija: Įvesties Jungtis: 1 x HDMI Išvesties Jungtis: 2 x HDMI OUT, 1 x SPDIF (Optinė), 1 x 3.5 mm Lizdas, HDMI rezoliucija :4K x 2K, 24/50/60fs/1080P/1080i/720p/576p/576i/480p/480i HDMI Versija:HDMI 1.3,HDMI 1.4 HDCP:HDCP 1.4 Pakuotės Turinys: 1 X HDMI Audio Extractor 1 x dc kabelis

\

Apie mokėjimas: Priimti mokėjimus Kredito Kortele, Banko pavedimu ir kitomis Mokėjimo, kad Baltijosvm.lt palaiko.Mokėjimas turi būti atliktas per 19 dienų nuo aukciono pabaigos, jei negalite kasos iš karto po aukciono uždarymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Pateikite specialių pageidavimų(paketus, vertės deklaracija ir pan.), kai jūs atlikti mokėjimą, arba siųsti mums žinutę.

Po pardavimo: Prašome įsitikinti, kad pakuotė gautus yra gera situacija prieš jums pasirašyti jį.Jei turite kokių nors problemų su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, be abejo, o ne palikti atsiliepimus ar darbo ginčų, ir mes pasistengsime ją išspręsti artimiausiu metu.Mūsų paslaugų tikslas yra padaryti kiekvienas klientas turi gerą prekybos patirtį.Prašome suteikti mums teigiamų atsiliepimų & a 5 star " peržiūrą, kuri atneš geresnio sukurti galimybę mūsų parduotuvėje.Geras grįžtamasis ryšys bus grąžinti jums.Pasiūlymai yra sveikintini.

Žymos: kombinuotas stiprintuvas, headphon splitter, hdmi audio extractor usb, garso automobilį, perduoti audio hdmi, toslink, hdmi splitter, hdmi į vga 1680x1050, dviejų monitorių splitter, multimedijos splitter.

Pakavimas Kartoninė Dėžutė
Lytis Patelių
Jungtis B Optinė Sąsaja
Prašymas TV Box
Tipas HDMI Kabeliai-suderinama
Ekranas Ne Ekranuoti
Jungtis A HDMI
Prekės Pavadinimas wiistar
Pakuotė Taip
Modelio Numeris 4k garso
Kilmės KN(Kilmės)
Versija HDMI suderinamus 1.4

Parašyti atsiliepimą

4K HDMI Audio Extractor 5.1 HDMI Audio Converter Adapteris, Splitter HDMI SPDIF HDMI Switcher Už PS4 Nešiojamas kompiuteris su nuolatinės srovės kabelis

4K HDMI Audio Extractor 5.1 HDMI Audio Converter Adapteris, Splitter HDMI SPDIF HDMI Switcher Už PS4 Nešiojamas kompiuteris su nuolatinės srovės kabelis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti