Parduotuvė pagal Kategorijas

Yonntech 3 In 1 Orbita Infraraudonųjų Spindulių Plaukų Džiovintuvas Spalvos Procesorius Salonas Džiovinimo Mašina, Plaukų Sugarbanojimo

Nauja

€183.51

JAV duk:

Prekės Siųsti : Aliaska/Havajai,JAV Protectorates, APO/FPO Reikia Pridėti Papildomas Siuntimo, Prašome Susisiekti su Mumis Prieš.

Orbita infraraudonųjų spindulių plaukų džiovintuvas yra aukštųjų technologijų profesionalus plaukų džiovintuvas skirtas greitai sausų plaukų, o išlaikyti drėgmę ir sumažinti frizz.Tai rami, lengva naudotis, plaukų džiovintuvas įtraukia erdvės taupymo dizainas ir yra lengvai manevruoti per visą saloną.Naudojant naujausias infraraudonųjų spindulių technologija plaukų džiovintuvas funkcijų, besisukančio infraraudonųjų spindulių žiedą, kad džiūsta plaukai didžiausio efektyvumo.Tvirta konstrukcija ir aukštos kokybės komponentai užtikrins metų bėdų nemokama paslauga.Aukštis reguliuojamas žiedo dangtis teleskopai ir užtikrintai teikti puikus aukštis ir kampas, kad tiktų bet kurioje situacijoje.Pasaulio Grožio Didmeninė pristato geriausią stilių, kokybę ir aptarnavimo ir visada už geriausią kainą.

Savybės:

LCD Ekranas

Laikmačio nustatymas

Erdvės taupymo dizainas

Reguliuojamas aukštis ir kampas

Bazė suteikia puikų stabilumą

3 Funkcijos: Ventiliatorius, Šilumos ir Pasukti

Patogus, tylus ir paprastas naudoti

Reguliuojama temperatūra infraraudonųjų spindulių šildymas

Sukasi centrinis žiedo skrieja už efektyviai ir mažai triukšmo

Infraraudonųjų spindulių šilumos džiovinti plaukų greitai ir efektyviai, nepažeidus plaukus

Sunkiųjų statybos ir kokybės dalys, skirtos profesionaliam naudojimui

Dvigubas ratukas, mažos trinties ratai leidžia lengvai manevringumo ir išdėstymas

6 Režimai: plaukų sugarbanojimo, Dažymas, Karšto Aliejaus Treament, Pusiau Dažymas, Džiovinimas ir Rankinis Kontroliuoti

Specifikacijos:

Spalva: Juoda

Įtampa: 110V/60Hz

Galia: 950W

Dydis: 69 x 167CM/27.17"x 65.74"

Svoris: apie 14kg

Pakuotė:

1x Orbita infraraudonųjų spindulių plaukų džiovintuvas

1x Instrukcija

Mes pasirūpinsime jūsų laivybos kuo jūsų mokėjimą perduoti tikrinimo Baltijosvm.lt savaitgaliais.

Mes neprisiimame Pašto DĖŽUTĖS adresą.

Už siuntų išsiuntimas.Jei prekę turime sandėlyje mūsų atitinkamą sandėlį,mes pasirinkti vietos, tinkamos pristatymo būdas tvarkyti savo paketą.

Beveik visi kroviniai bus pristatyti tiesiai iš mūsų kelių sandėlių į jūsų rankas/durų, Tai bus labai dėkingi, jei galite palikti mums galiojantį telefono numerį.

Visi mūsų daiktai (Išskyrus nurodytus) esate tikri, kad būti visiškai naujas ir atliekami ne mažiau kaip 12 mėnesių garantija.

Už sugadintą kai atvyko,prašome bendradarbiauti fotografuoti ant pažeistų dalių ir siųsti mums patikrinti ir sprendimas gauti.

Pirkėjas padengia pašto grįžta, mes mokame už siuntimas iš naujo.

Nieko, bus puikus.Jeigu tu negali patenkinti mūsų paslaugų arba Jei punktas atvyko sugadintas.arba dalį praleidau ar prekės nėra aprašyta, prašome apie tai pranešti mums,mes suteiksime jums patenkintas sprendimą ir likti su tavim, kol problema bus išspręsta.Dar daugiau,Prašome nepalikite mažai reitingus, atsiliepimus apie mūsų sąskaitą, prieš gaunant sprendimas, nes tai bus skaudus smūgis mums.Priešingai,jūsų dosniai 5stars gražus atsiliepimai bus didžiulė motyvacija mums bus geriau pardavėjas.Tikiuosi gauti yourcomprehension.

Grįžti/Grąžinamosios išmokos, yra priimtas per 7 dienas, Mes ne grąžinti, laivybos mokestis grąžinimo, kuris būtų be trūkumų.Prašome susisiekti su mumis atgalinį adresą.Prašome prekės buvimo originalios pakuotės, įskaitant visus priedus ir dokumentus, kad vežamos prekės.Grąžina turi būti tinkamai supakuotas, siekiant išvengti žalos tranzito metu.Produkto (- ių) pažeidimo tranzito metu nebus taikoma garantija.

Žymos: 4x4 gervė, keltuvo gervė, postuche žmonių plaukų, halo plaukų spalva procesorius, katilo snd, lazerio lygis, moheros plaukų procesorius, katilo šildytuvas, žmogaus plaukų prietaisas, ranka gervė.

Elemento Tipas Atmosfera Lempos

Parašyti atsiliepimą

Yonntech 3 In 1 Orbita Infraraudonųjų Spindulių Plaukų Džiovintuvas Spalvos Procesorius Salonas Džiovinimo Mašina, Plaukų Sugarbanojimo

Yonntech 3 In 1 Orbita Infraraudonųjų Spindulių Plaukų Džiovintuvas Spalvos Procesorius Salonas Džiovinimo Mašina, Plaukų Sugarbanojimo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti