Parduotuvė pagal Kategorijas

12 Colių " Ultra HD Car DVR Stream Media Brūkšnys Cam 4K Jutiklinis Ekranas, Automatinis Brūkšnys Fotoaparatas Dual Objektyvo Vaizdo Įrašymo galinio vaizdo Veidrodėlis

Nauja

€51.91

Savybės Ir Specifikacijos

>Ekrano 12 Colių Jutiklinis IPS Ekranas > Chipsetu(Procesorius/CPU) JIELI > Vaizdo kameros Jutiklis Priekinė 2MP + Galiniai 1MP >vaizdo Kameros Objektyvas Priekiniai + Galiniai; 6 Stiklas + 4 Stiklas; 170 Laipsnių Kampas + 140 Laipsnių Kampu > Vaizdo Rezoliucija Priekiniai: 4096*2160P; Galiniai: 1280*720P@25FPS/1920*1080P@30FPS >Foto Rezoliucija 12M > Video Kodas MJPG > OSD Kalbos anglų, rusų, Chinses, Japonų, korėjiečių ir t. t..... (Jei norite, kad kitas kalbas,pasakykite mums,mes padėsime jums jį įtraukti) > Atminties Kortelė Micro SD Kortelė, class 10 ir 16 gb iki 64 GB (Pasirinktinai)

Svarbus Patarimas

D25 yra priekyje Kamera yra, 1080P;D40 yra 2K;D60 tai yra 4K,kitos funkcijos yra tos pačios.Prašome pasirinkti ir nusipirkti geriausią iš jų norite.

Duomenų Srautams Pritaikytos Medijos

Srautinio medijos yra siekiama, kad geriausias vaizdas brūkšnys cam.Įtraukti priekiniai ir galiniai, tiek vaizdą iš automobilių.Jis gali būti 7 kartus zonos užpakalinio vaizdo.

Reguliuojamas Galinio Vaizdo Kampo

Braukite į kairę arba į dešinę norėdami pereiti tarp priekinės ir galinės kameros, taip pat galite rankiniu būdu nustatyti ekrano intervalą, į viršų arba žemyn, norėdami pasiekti geriausią matymo lauką.

12 Colių 4K Jutiklinis Ekranas

12 Colių IPS ekranas suteikia platų regėjimo kampą, kuris leidžia aiškiau matyti realaus laiko vaizdo įrašų į šonus.Puiki važiavimo atbuline eiga pagalba,lengvai liesti operacija.

Dvigubas Įrašymas

Priekinio ir galinio vaizdo kamera, 2 kanalų įrašymas vienu metu

Atbulinės eigos Kamera skirta automobilių Stovėjimo aikštelė

Galinio vaizdo kamera perjungti į viso ekrano HD atbulinės eigos vaizdo įskaitant atvirkštinį su linijos padėti, kai transporto priemonės yra atvirkščiai, nereikia apsisukti ir lengva parkas su pagalba gaires.

WDR Technologija

Pozicija yra automatiškai tikslinamas sukurti subalansuotą nuotraukas ir filmuotą medžiagą iš bet kokio apšvietimo sąlygomis.

Judesio Aptikimas

Su įmontuotą judesio aptikimo, cam gali pradėti įrašinėti automatiškai telefonui veikiant laukimo režimu, kai yra judėjimas priešais objektyvą, kuris gali apsaugoti savo automobilį ir išsaugoti įrodymus, net jei esate ne į automobilį.

Linijos Įrašymas

Kai ši funkcija įjungta, atminties kortelė pilna ir seniausia video bus pakeistas naujai įrašytą vaizdo įrašą.

Gravity Jutiklis

Veikė, su G-sensorius,veidrodis cam bus užrakinti įrašinėti video failus automatiškai, o jokios vibracijos yra aptikta ir negali būti perrašyti.

Apie Įrengimas

Automobilių Stovėjimo Aikštelė Stebėjimą

Brūkšnys cam bus automatiškai įjungti ir įrašyti trumpą užfiksuota vaizdo įrašą, kai sistema aptinka automobilių susidūrimo metu automobilio stovėjimo laiką.

Buckline

Naudoti pinigus linija neužimtų cigarečių degiklio sąsaja.Pirma, prijunkite neigiamą polių(juoda linija) spardytis linijos į žemę automobilio saugiklių dėžutę; Antra, jei norite toliau stebėti, kaip po automobilių stovėjimo aikštelė (DVR veikia 24 val.), prijunkite teigiamo poliaus(raudona linija), spardytis liniją su GPGB sąsaja automobilio saugiklių dėžutę; Jei norite nustoti stebėti po automobilių stovėjimo aikštelė (DVR neveikia po automobilių stovėjimo aikštelė), prijunkite teigiamo poliaus pinigus linijos saugiklių dėžė ACC sąsaja.

Produktų Ekranas

Žymos: veidrodis įrašyti, 4k veiksmo kameros, brūkšnys cam 4k gps wifi usb, auto dvr veidrodis, smart automobilių kameros 4k, automobilių dashcam 4k, rusija marškinėliai, vaizdo įrašymas, 70mai pro, gyventi srautas.

Originalioje Pakuotėje Taip
Baterijos Veikimo Trukmė Susisiekti su Automobilio
Video Kodas H. 264
Baterija Built-in
OSD Kalba Ispanų
Max Išorinė Atmintis 64G
Chipset Gamintojas HISILICON
Kilmės KN(Kilmės)
Vaizdo Formatas TS
Kadrų Per Sekundę 30
Ekranas IPS
Pikselių 1800Mega
Skaičius Objektyvai 2
Vaizdo Jutiklis Sony IMX335
Ekrano santykis 16
Surinkimo Režimas Galinio Vaizdo Veidrodėlis
Prekės Pavadinimas diagtech
Ekrano Dydis 12
GPS logger Vidaus
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis 10 klasė
Peržiūrėti Kampas 170°
Specialios Funkcijos Platus Dinaminis Diapazonas
Kameros Rezoliucija 1920X1080
Jutiklinis Ekranas Taip
Elemento Tipas Automobilių DVR
Sąsaja Micro SD/TF
Galinio Vaizdo Kamera Taip

Parašyti atsiliepimą

12 Colių

12 Colių " Ultra HD Car DVR Stream Media Brūkšnys Cam 4K Jutiklinis Ekranas, Automatinis Brūkšnys Fotoaparatas Dual Objektyvo Vaizdo Įrašymo galinio vaizdo Veidrodėlis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti