Parduotuvė pagal Kategorijas

MONOCARBON Originali Anglies Pluošto Atveju forHuawei 30/ 30 Pro - Ne Slydimo Anglies Pluošto Atveju

Nauja

€41.46

MONOCARBON Ne Slydimo Anglies Pluošto Atveju (NE SIGNALO POVEIKIS)

1. Patobulinta Versija - aukštųjų technologijų medžiagos - anglies pluoštas, kuris yra naudojamas prabangių automobilių retai, dabar mes jį naudojo dėl telefono dėklas, ir vyriškos piniginės, pinigų klipas, ausinių atveju, laikrodžių atveju, kortelės turėtojui ir kt. 4 pusių apsauga, unikalus dizainas, geresnė apsauga nei kiti.Anglies pluošto, gerbėjų niekada netrūksta. 2. Slim & Non Slip - Liečiamų tinklus abiejose pusėse, gražus dizainas. 3. Aeospace aukštųjų technologijų Medžiaga - Jis yra pagamintas iš anglies pluošto,+pc+tpu medžiagos, anglies pluošto yra 5 kartus stipresnis nei plienas, tačiau ji yra daug lengvesni nei plieno, visada naudojamas aeospace, lėktuvus, prabangius automobilius ir kt. 4. Griežčiausios Kontrolės - Mes tikrinti kiekvieną produktą mūsų komandos inspektorius prieš vežimą, per 3 kartus kontrolės procedūras, gamybos, įsitikinkite, kad jums gauti premium atveju iš jav. 5. Labiausiai Profesionalus Pardavėjas - MONOCARBON komanda yra labai profesionalūs dėl sudėtinių medžiagų, tokių kaip anglies pluošto atvejais, aramido pluošto atvejais ir kt, mes tiekiame yra daugiau kaip 500 rūšių prekėmis, ir bendradarbiauja su daugeliu automobilių markių. 6. Profesionalus Aptarnavimas - MONOCARBON komanda bus suteikti profesionalus ir savalaikis sprendimas jums prieš-pardavimo ir po pardavimo.Pažadame MONOCARBON komanda atsakyti jums per 1 darbo dienas, ar mes suteiks jums nemokamą anglies pluošto dovana. 7. Įvairių & Kūrybos Prekių - MONOCARBON prekės ženklas suteikia visą produktų sudėtinių medžiagų asmeninio naudojimo ir plėtoti crteative produktų, todėl pasekėjų, kurie yra mūsų klientai, gerbėjai ir konkurentai. 8. MONOCARBON Misija - Mes visada sutelkti dėmesį į aukščiausios kokybės, aukščiausios kokybės klientų apsipirkimą.

Ne Slydimo Anglies Pluošto Atveju, Huawei 30 / 30 Pro

2 Modeliai Nėra Signalo Poveikis Belaidžio Įkrovimo Draugiškas

Informacijos Nuotraukas, Huawei 30

Informacijos Nuotraukas, Huawei 30 Pro

Kas Įeina

1 Ne Slydimo Anglies Pluošto Atveju, Huawei Mate 30 / Mate Pro 30 1 Grūdintas stiklas screen protector 1 Premium Pakuotė

Žymos: "huawei" 30 pro, huaawei 30 pro atveju, anglies nekilnojamojo, pereiti langą, huwei 30 pro atveju, anglies pluošto odos piniginės, byla dėl garbės telefono, žemėlapis jutiklis tdi, šarvai atveju už garbę 10i, anglies kortelės, piniginės.

Pakuotė Išskirtinės Pakuotės
Funkcija Ne Slydimo
Dovanų pasirinkimą Taip
Thinckess 1mm
logotipas MONOCARBON
Modelis už "Huawei" 30 Pro / 30
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
Savybės Anglies Pluošto
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Anglies Pluoštas+TPU+PC
Suderinamos Prekės "Huawei"
PAVIRŠIUS Blizgančiu
spalva juoda
belaidžio įkrovimo Prieinama
Prekės Pavadinimas MONOCARBON

Parašyti atsiliepimą

MONOCARBON Originali Anglies Pluošto Atveju forHuawei 30/ 30 Pro - Ne Slydimo Anglies Pluošto Atveju

MONOCARBON Originali Anglies Pluošto Atveju forHuawei 30/ 30 Pro - Ne Slydimo Anglies Pluošto Atveju

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti