Parduotuvė pagal Kategorijas

Mediniai Karoliukai Žaidimas Montessori Ugdymo Pažinimo Anksti Mokytis Vaikus Įrašą Kamuolys Bamblys, Žaislų, Vaikai, Vaikams, Dovanos

Nauja

€2.56

Aprašymas:

charakteristika:

100% brand new ir aukštos kokybės

1. Kūdikio veiklos centras | kūdikių surinkti žaislai: klasifikavimo kamuoliukus su mėgintuvėliai gali pateikti rekomendacijas anksti vaizdinį suvokimą.Šios 1-year-old Montessori žaislai, leidžia vaikams reikia žinoti, pusiausvyros, koordinacijos ir svorio objektus, tad fokusuoti savo dėmesį į judėjimo ir paskirties objektus.Šie didina žaislai yra puiki dovana.

2. Žaislai, 5-os metų vaikai: šios operacijos priemonių yra ankstyva mokymosi išteklių, klasifikuojami žaislai vaikams ir švietimo žaislai vaikams, skatinti mokymosi.Tai 2-metų Montessori žaislai ir 1-erių metų sukrauti žaislai yra ideali rūšiavimo kamuolius, mokymosi spalvų.Klasifikacija žaislas yra lyg atminties žaidimas.Tai gali būti savotiškas vaikų jutimo žaislas.

3. Vaikų žaisti, skaičiavimas, rūšiavimas ir porą veikla: šios spalvos surūšiuoti žaislai gali padėti vaikams, pastebėti panašumus ir skirtumus dalykų.Maži rutuliai įvairių spalvų, su mėgintuvėliai gali padėti ir skatinti mokymąsi.Per paieškos ir klasifikavimo su spalva klasifikatoriai, vaikų supratimas spalva gali būti konsoliduota, o pažintinių ir motorinių įgūdžių, gali būti įsisavinama per šių spalvų atitikimo žaidimai vaikams.

Taip pat žinomas kaip anksti matematikos praktika, žaisti (4) skatina matematikos žaisdami.Skaičiavimas yra dalis proceso, kuriame vaikai naudojasi manipuliavimo kamuolys, ir skaičiuoti šiame taurė žaidimas.Naudoti šiuos matematikos matuoklių anksti matematikos plėtros sėkmingą ateitį.Iš pagrindinių matematikos (pvz., be to ir atimties) išplėstinė matematinių įgūdžių (pavyzdžiui, dešimties kadrų grafikas, frakcijos ir dešimtainė sistema).

5. Smulkiosios motorikos.Jos smulkūs judesiai yra kaip paimti smulkius objektus, suvokti juos ir išleido jas.Šių milžinišką vaivorykštė žaislas matematikos tenka padėti vaikams ugdyti pažinimo raumenis, kurti santykius tarp proto ir rankų.Naudoti šiuos Montessori medžiagų ir darbo terapijos žaislai leiskite savo vaikui pažinti pasaulį aplink jus.Skaičiavimas kamuolius, taip pat autizmo žaislai, ikimokyklinio žaislai, Montessori žaislai vaikams ir vaikų žaislai vaikų žaidimai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: mediena

Svoris: 300 g

Dydis: 18 * 12 * 6 cm

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotė:

Įrašą * 1

In vitro * 1

Karoliukai * 40

Gauti dėklas * 1

Kortelės * 24

Pastabos:

Pastaba:

Šis produktas nėra tinkamas vaikams iki 3 metų amžiaus.Jis turėtų būti naudojamas prižiūrint suaugusiems.Dalių, šis produktas, yra santykinai maža, todėl saugokitės vaikams

Žymos: montessori žaislas, vaikų žaislas, kūdikių montessori, granulių žaislas, montessori maze lauke, vaikas montessori, amatų medienos, vystymosi švietimo žaislai, vaivorykštė mediniai, didelis montessori ugdymo mediniai žaislai.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Mediniai Karoliukai Žaidimas Montessori Ugdymo Pažinimo Anksti Mokytis Vaikus Įrašą Kamuolys Bamblys, Žaislų, Vaikai, Vaikams, Dovanos

Mediniai Karoliukai Žaidimas Montessori Ugdymo Pažinimo Anksti Mokytis Vaikus Įrašą Kamuolys Bamblys, Žaislų, Vaikai, Vaikams, Dovanos

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti