Parduotuvė pagal Kategorijas

Keychron K8 H Belaidžio "Bluetooth" Mechaninė Klaviatūra Gateron Karšto Keitimo Jungiklis RGB Apšvietimu, skirtą Mac

Nauja

€74.76

TENKEYLESS BELAIDŽIO MECHANINĖ KLAVIATŪRA

Sukurtos taip, kad maksimaliai padidinti savo produktyvumą ir populiariausių TKL išdėstymas.Karšto keitimo variantas Optinių ir Mechaninių jungiklių siūlo laisvę lengvai suasmeninti jūsų spausdinimo patirtį, be litavimo.

Specifikacija & Savybės

Skaičių Klavišus: 87 klavišus Versija: Karšto keitimu Jungikliai: Gateron mechaninė Skaičius Multimedia Mygtukai: 12 Rėmo Medžiaga: ABS Keycap Medžiaga: ABS Išplanavimas: ANSI Apšvietimu Tipai: 18 Apšvietimu: Reguliuojamas 4-lygis RGB apšvietimu Sistemos: "Windows" / "Android" /Mac/iOS Baterija: 4000mAh li-polimero baterijos BT Darbo Laikas (su Apšvietimu off): Iki 240 valandų (Laboratorijos, bandymų rezultatas gali skirtis, priklausomai nuo faktinio naudojimo) BT Darbo Laiko (Vieno LED): Iki 68 valandas (Laboratorijos, bandymų rezultatas gali skirtis, priklausomai nuo faktinio naudojimo) BT Darbo Laiko (RGB): Iki 72 valandų (Laboratorijos, bandymų rezultatas gali skirtis, priklausomai nuo faktinio naudojimo) Ryšys: Bluetooth ir Tipo C kabelio "Bluetooth" versija: 5.1 "Bluetooth" Prietaiso Pavadinimas: Keychron K8 Suderinama Sistema: macOS/Windows/

BELAIDŽIO IR LAIDINIO REŽIMAI

Jungiasi su iki 3 prietaisus "Bluetooth" ryšiu ir lengvai juos perjungti.Su aukštos patikimas ir plačias suderinamumo Broadcom Bluetooth 5.1 chipset, K8, geriausiai tinka namuose, biure ir šviesos žaidimų naudoti, prisijungę su savo išmaniojo telefono, nešiojamojo kompiuterio ir "iPad".Ji taip pat turi laidinio režimas su USB Tipas-C ryšys.

TINKA VISIEMS PRIETAISAMS

Suderinama tiek macOS ir Windows.Keychron yra vienas iš nedaugelio rinkoje, kuris ateina su " Mac "multimedijos klavišų išdėstymą, skirtą" Mac " entuziastai.Už "Linux" naudotojams, mes taip pat turi specialią vartotojo grupę, kuri padės su patirtimi.

Optinis Jungiklis

Į Keychron Optinis jungiklis leidžia žaidėjų žaisti judėjimo greitis tik 0.2 ms tiesinės Raudona jungikliai / clicky Mėlyna jungikliai / lytėjimo ruda jungikliai ir tarnavimo ilgaamžiškumą 100 milijonų klavišų su neprilygstamą lytėjimo jautrumą. *Keychron Optinis jungiklis yra suderinama su mūsų Keychron Optinis jungiklis tik,, nėra suderinama su bet mx stiliaus mechaninis jungiklis

KARŠTO KEITIMU

Karšto keitimu tai pritaikyti savo spausdinimo patirtį, be litavimo, tiesiog pop juos ir tai daroma.. *Tiek Keychron Optikos ir Gateron (Karšto keitimu) klaviatūros rūšių parama keičiant jungikliai.Lizdas Gateron (Karšto keitimu) yra suderinama su beveik visų MX stiliaus 3pin ir 5pin mechaninė įsijungia į rinką (įskaitant Gateron, Vyšnių, Kailh ir kt.).SMD-LED suderinama jungikliai yra geriausias, siekiant parodyti, kad apšvietimo.

KRUOPŠČIAI SUKURTAS,

Sukurta su universalumas omenyje, jūs galite pasiekti savo smart asistentas su specialiais "Siri" ar Cortana klavišą K8. Du reguliuojamu kampu gumos kojų yra gerokai patobulintas produktyvumą.

TENKEYLESS IŠDĖSTYMAS

Tenkeyless išdėstymas yra viena iš populiariausių tarp mechaninės klaviatūros.Jis siūlo patogią prieigą prie visų pagrindinių multimedijos ir funkciniai klavišai, skirtą " Mac " ir "Windows" kompaktiško dydžio.

DIDŽIAUSIA BATERIJA

K8 ateina su baterijos talpa 4000mAh.K8 gali trukti iki 240 valandų rašyti (apšvietimas išsijungia).

Žymos: hot swap pcb, mac makiažas, keychron k2 dėklas, klaviatūros mechan, belaidė klaviatūra, pagrindinis jungiklis testeris, ck61 balta, pelė razer, keychron, keycap pbt.

Modelio Numeris K8H
Prašymas Tabletės
Riešo Parama No
Pakuotė Taip
Stilius STANDARTAS
Veikimo Stilius Mechaninė
Kilmės KN(Kilmės)
Pilno Dydžio klaviatūra No
Tipas Belaidžio "Bluetooth" Ryšio
Prekės Pavadinimas keychron
Kalbos lietuvių
Sertifikavimo CE
Klaviatūra Standard 87 Klavišus
Sąsajos Tipas "Bluetooth/USB
Ašies Kūno Prekės gateron

Parašyti atsiliepimą

Keychron K8 H Belaidžio

Keychron K8 H Belaidžio "Bluetooth" Mechaninė Klaviatūra Gateron Karšto Keitimo Jungiklis RGB Apšvietimu, skirtą Mac

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti