Parduotuvė pagal Kategorijas

Už " Peugeot 2008 M. Automobilio Duris Groove Mat Vartų Lizdą, Motina Taurės Mat Ne slydimo Kilimėliai Lipdukai 13Pcs Vienam Nustatyti Automobilių Reikmenys Stilius

Nauja

€5.62

Už " Peugeot 2008 M. Automobilio Duris Groove Mat Vartų Lizdą, Motina Taurės Mat Ne slydimo Kilimėliai Lipdukai 13Pcs Vienam Nustatyti Automobilių Reikmenys

Aprašymas:

[Produkto pavadinimas] Vartų lizdą, motina, taurės motina.

[taikoma automobilių] Už Peugeot 2008

[Medžiaga] Aplinkos apsaugos latekso medžiagos

[spalva] Raudona, Mėlyna, Balta。

[Pakuotės] 13pcs/set

Ypatybė:

Vartų angos, ir bėgiai, kuriuo automobilių stiklo langelį, gali sumažinti dot viduje triukšmo.Ir gali apsaugoti mažą daiktą dėvėti originalų automobilio plastikinis skydelis.

Pastaba : Šviesos poveikis tik balta

Produkto Pristatymas:

1.Nuotėkio įrodymas, dizainas, patogus valymas.Importo aukštos kokybės, aplinkos apsaugos, gumos, turi liepsna retardancy, patvarumas, gera kokybė, ne produktas.Graži, kupina sporto, ne slydimo!

2.Siekiant išsaugoti tam tikrą mažą daiktą, yra daug vietos, pavyzdžiui, puodelio laikiklis lizdas,Konsolės laikymo talpykloje galite išsaugoti tam tikrą elementą.

Atsiliepimai

Ar galėtum mums duoti gerų atsiliepimų ir Visą 5 žvaigždučių apie apibūdinimas,pristatymo,bendravimo, jei jūs patenkinti.

Jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis iš KARTO,mes pasistengsime atsakyti kaip galima greičiau po to, kai mes jį perskaityti.

Jei prekė yra pažeista,neveikia ir negali būti naudojami gerai,prašom susisiekti su mumis vienu METU, tada mes grąžinsime jūsų mokėjimo arba išsiųsti naują, jei norite.

Žymos: peugeot aksesuarai žalia, "subaru" kilimas, peugeot variklio priedai, ritinio peugeot priedai, automobilio grindų kilimėlis, accessori peugeot 2008, 308sw, grindų oda, rėmas peugeot 2008, dalis " peugeot 2008.

Medžiagos Tipas Guma
Automobilio Stilius Automobilių Durų Groove Kilimėlis
Nuopelnus Non-Slip/Išjungti
Užpildymo Medžiaga Sintetinio Pluošto
Automobilių Reikmenys Anti-Slip Mat
Prekės Pavadinimas muchkey
Modelio Pavadinimas 30216

Parašyti atsiliepimą

Už

Už " Peugeot 2008 M. Automobilio Duris Groove Mat Vartų Lizdą, Motina Taurės Mat Ne slydimo Kilimėliai Lipdukai 13Pcs Vienam Nustatyti Automobilių Reikmenys Stilius

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti