Parduotuvė pagal Kategorijas

Sulankstomas "Bluetooth" Ausinių Stereo Muzikos Belaidės Ausinės TF Kortelė, MP3 Grotuvas, FM Radijas, laisvų Rankų w/Mikrofonas PK i7s tws

Nauja

€12.13

Su funkcijomis, BT 4.0 technologija, 3.5 mm Audio Uosto, įmontuotą aukštos kokybės Mikrofonas ir Garsiakalbis, TF Kortelės MP3 Grotuvas, FM Radijas, laisvų Rankų įranga, skambinkite, BT Ausinių yra super kompanionas metu jūsų kasdienio gyvenimo ir kelionės.

Savybės:

Daugiafunkcis: Įrengtas su funkcijos stereo BT, TF kortelę muzika, AUX-IN laidinio muzika groja, FM radijas, ir " hands-free ryšį su Mikrofonu.

BT Ryšys: Su " BT " funkcija, lengvai suporuoti su beveik visais BT-įjungta garso prietaisų, laisvai mėgautis belaidis muzikos ir laisvųjų rankų įranga.

Line-in Funkcija: Laidinis prisijungti prie muzikos grotuvų (pvz., MP3 / MP4, Nešiojamąjį kompiuterį ir pan.), be "Bluetooth" funkcija per įtraukta 3.5 mm kabelio.

Ilgai veikianti Baterija: Built-in 400mAh akumuliatorius trunka iki 10 valandų muzikos grojimo laikas iki 60 valandų budėjimo laikas per įkrovimo ciklą.

Ergonomiškas Dizainas: Sulankstoma ir reguliuojamas lankelio ilgis, minkštos odos ausų pagalvėlės patogu nešioti ir lengva saugoti.

Aukštos jautrus Mikrofonas: HD mikrofonas sumažina aplinkos triukšmo ir suvokti išsamiai balso.Jūs galite gauti aukštos kokybės " hands-free telefono pokalbį.

Techniniai duomenys:

BT versija: 4.0

Paramos Profiliai: HSP, HFP, A2DP, AVRCP

Perdavimo Atstumas: iki 10m (ne kliūtis)

Dažnis Atsakymą: 20-20KHz

Varža: 32ohm

Jautrumas: 105±3dB

Mikrofonas: Built-in

Prijunkite Tipas: 3,5 mm Garso Uostas

Baterijos Talpa: 400mAh

Muzikos Grojimo Laikas: 6-10 val. (priklauso nuo kiekio)

Budėjimo Laikas: apie 60 val.

Įkrovimo Laikas: 2-3 val.

Įkrovimo Įtampa: DC 5V

Spalva: Juoda su Balta, Raudona su Juoda, Mėlyna su Mėlyna (Pasirinktinai)

Pagrindinio Elemento Dydis (Sofos): Approx. 17.5 * 11.5 * 8.2 cm / 6.89 * 4.52 * 3.22 į

Prekės Svoris: 175g / 6.18 oz

Pakuotės Dydis: Apie. 16.6 * 12.6 * 8.6 cm / 6.53 * 4.96 * 3.38 į

Pakuotės Svoris: 271g / 9.56 oz

Paketų Sąrašo:

1 * BT Stereo Headset

1 * 3,5 mm Audio Kabelis

1 * USB Kabelis

1 * Vartotojo Instrukcija Anglų Kalba

pk

Muzika yra super kompanionas žmonėms, kurie gali padaryti jums atsipalaiduoti ir mėgautis spalvinga gyvenimo.Nešiojamasis muzikos grotuvas prietaisas yra labai svarbi muzikos mylėtojas.Mes esame pagerbti rekomenduoju belaide "Bluetooth" 4.0 Ausinės jums."Bluetooth" Ausinės yra specialiai skirtas muzikos mėgėjams ir sporto entuziastas, kuris pasižymi Advanced Bluetooth 4.0 technologija, 3.5 mm Audio Uosto, įmontuotą aukštos kokybės Mikrofonas & Garsiakalbis, TF Kortelės MP3 Grotuvas, FM Radijas, Hands-free " funkcija."Bluetooth" Ausinių jums pasiūlyti nuostabų muzikos, jums gali labai mėgaukitės savo mėgstama Muzikantas, super kompanionas metu jūsų kasdienio gyvenimo ir kelionės.

Savybės:

[Daugiafunkcinis Dizainas]

4 in 1 Daugiafunkcinis: Priimti "Bluetooth 4.0" Belaidžio ryšio Technologiją(Lengva pora su beveik bet įjungta "Bluetooth" funkcija garso grotuvai, prietaisai), įrengtas, su 3,5 mm audio jungtis(suteikia paprastą laidinę jungtį, įvairių muzikos grotuvų, pvz., MP3 / MP4 ir kt.be "Bluetooth" funkcija prietaisų), ateina su built-in FM Radijo Modulis (atneš jums daug patogiau klausytis naujienos).Taip pat gali dirbti kaip TF Card (palaiko iki 16G) MP3 Grotuvas.

[Advanced "Bluetooth" Technologiją]

Naujausia Belaidžio ryšio Technologija "Bluetooth 4.0" su A2DP/ AVRCP palaikymu, užtikrinti perdavimo stiprus signalas aukštos kokybės ir aukštos spartos ir siūlo aukštos kokybės stereofoninę muziką, užpildyti savo pasaulio su "premium" garso: iš turtingiausių bosas grynas, subalansuotas atsako už gamtos garsu.

[Ergonomiškas Dizainas]

Lengvas ir Nešiojamas, sulankstomas, reguliuojamas lankelio ilgis dizainas.Jų ausų pagalvėlės dizainas remiasi apibūdinti žmogaus ausis, kurios yra patogios dėvėti ir gali labai apšiltinti triukšmo aplink jus, todėl jūs galite išgirsti jūsų muzikos ir skambučių aiškiai.Over-ear stiliaus yra stabili, guarantying 100% Stabilus ir Patogu, kai vaikščioti, daryti, veikia, alpinizmas, čiuožimas, dviračių sportas, žvejyba ir kitos veiklos lauke.

[CVC6.0 Triukšmas Atšaukimas & Aukšto jautrumo Mikrofonas]

Priimti Built-in CVC6.0 Triukšmo Slopinimo Technologiją ir didelio jautrumo mikrofonas, kad sumažina aplinkos triukšmo ir suvokti išsamiai balso, sudaryti aiškesnį garsą iš mikrofono.Jūs galite gauti aukštos kokybės " hands-free telefono pokalbį, net gatvėje ar viduje, prekybos centras.

[Ilgo Laukimo Laikas Ir Visiškai Suderinamumo]

Integruotas pakartotinai įkraunamas Ličio baterija trunka iki 10 valandų kalbėjimo Laikas / 8 valandų Muzikos Grojimo Trukmė (Beveik Daylong Laiku) ir 250 valandų Budėjimo Laikas per įkrovimo ciklą.Ir visuotinai suderinamas su dauguma "Bluetooth" įrenginiai, įskaitant iOS / Android / Windows Smart telefonai ir Tablet PC ir kiti "Bluetooth" prietaisai.

Techniniai duomenys:

Tipas: Over-ear Stereo "Bluetooth" Ausines su Mic

"Bluetooth" versija: 4.0 + EDR

Paramos Profiliai: HSP, HFP, A2DP, AVRCP.

Profilis ir Advanced Audio Distribution Profile(A2DP).

Veikimo Atstumas: 10m; Perdavimo Galia: 2 Klasės.

Žymos: f9 8 tws, hd212, bth f9 5, fm mobilieji telefonai, "bluetooth" ausinės fm radijo, , ausinių mp3, grotuvas, ausinės, earphon, zhm mobilusis telefonas, bass mp3 grotuvas.

Yra bevielis Taip
Valdymo Mygtukas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Komunikacijos Belaidžio+Laidinio
Stilius Ausinių
Prekės Pavadinimas docooler
Funkcija Mobilaus Telefono
Jungtys 3.5 mm
Paramos PROGRAMĄ No
Vocalism Principas Kita
Garso Valdymas Taip
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Atsparumas 32ΩΩ
Jautrumas 105±3dBdB
Su Mikrofonu No
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Atsparus vandeniui No
Parama Atminties Kortelės Taip
Linijos Ilgis 3.5 mmm
Modelio Numeris BTH-818

Parašyti atsiliepimą

Sulankstomas

Sulankstomas "Bluetooth" Ausinių Stereo Muzikos Belaidės Ausinės TF Kortelė, MP3 Grotuvas, FM Radijas, laisvų Rankų w/Mikrofonas PK i7s tws

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti