Parduotuvė pagal Kategorijas

UniLook 4K 8MP Išėjimo NVR H. 265+ 16CH POE Tinklo Vaizdo įrašymo ONVIF Iki 12TB IVMS-4200 Hik-Prijunkite APP Hikvision OEM

Nauja

€218.87

Perskaitykite Prieš Jums Įsigyti: Mokesčių ir Muitų Mes siūlome nemokamas pristatymas dauguma šalių , bet mes neapima jokių mokesčių ir muitų.Pirkėjams reikia mokėti už mokesčių ir muitų, kai jis imamas pagal pirkėjo muitinės.

Pranešimas dėl Europos Klientus, kad mūsų pardavimo kainą nėra įtrauktas PVM mokestis!Jei norite visiškai tax free, įsitikinkite, kad susisiekti su mumis prieš pateikdamas užsakymą!Ačiū!Maloniai Primena, rusijos draugais, nepamirškite pridėti Asmens Mokesčio mokėtojo kodas arba Paso Informacija į jūsų Sąskaitą, jei jūs tikimės, kad naudoti Express (pvz. Baltijosvm.lt Premium Pristatymas).Nuotolinio valdymo Mokestį, Jei jūsų adresas yra apibrėžta kaip nuotolinio valdymo srityje, jei vežamos Tarptautinių Express, jums reikia papildomai mokėti 40$ nuotolinio laivybos mokestis.Ar galite pateikti mums kitą adresą, kad nėra remot.Ačiū už jūsų bendradarbiavimą!Miesto ir Pašto Kodą didėja tikimybė, kad sėkmingai pristatyti paketus, prašome būtinai užpildyti reikiamą miestą, pavadinimas ir pašto kodą prieš pateikdamas užsakymą.

4K 8MP Tinkle Vaizdo Įrašą, Išplėsti savo saugumo sistemas, lanksčiai

Tai NVR ( HK Serijos), Max parama 16pcs apie 4K 8.0 Mega Pixel IP Video įėjimas ir HDMI išėjimas.Onvif suderinamas palaikoma, galima pridėti kitų 3rd party IP kameros į šios sistemos lengvai.

Cutting_Edge H. 265 Vaizdo Suspaudimas

Dėl H. 265 kodavimo standartas leidžia įrašyti iki 4 kartų ilgiau, nei H. 264 su pačiu HDD.Tuo pačiu dažnių juostos plotį, jis ne tik aiškiau ir sklandžiau vaizdo perduoda,bet taip pat išsaugo daugiau disko saugojimo vietos,todėl taupo didelę pinigų sumą už jus.

PoE – Paprasta Sąranka, Plug & Play

Nekilnojamojo plug and play apsaugos sistemos!Jame PoE (Power over Ethernet), su vienu kabeliu prijungus kiekvieną IP kamera su NVR, tiek maitinimo ir vaizdo signalų perdavimo.Lengva instaliacija – laidai procesas negali būti paprasčiau už "PASIDARYK pats" mėgėjams ir pradedantiesiems.

24/7 Įrašymo ir Stebėjimo

· Parama iš Anksto įdiegta HDD 24/7 įrašymo ir stebėjimo. · Palaiko visus kameros, įrašymo vienu metu (iki 16 kamerų). · Jei norite ilgiau filmuoti, pabandykite judesio aptikimo įrašymo, kuris bus pradėtas filmuoti tik tada, kai judesio aptinkamas. · Leidžia jums įdiegti išorinį kietąjį diską per e-SATA daugiau saugojimo (iki 12TB).Vaizdo Smart Peržiūros -- Prisiminti Įvykius ir Akimirkų atkūrimo funkcija šį NVR leidžia jums žinoti visą įvykių.Replay reikšmingų įrodymų arba juokingi vaizdo įrašai,8-channel vienu metu peržiūra ,galite greitai rasti bet kokį įvykį, kuris nutiko bet kuriuo metu.Laikmatis ašies dizainas pagal padalinti ekraną, leidžia jums patogiau laisvai grįžti į skirtingų dienų, valandų, minučių arba, norėdami pamatyti įvykius praleidote.ONVIF Protokolas-Dirbti Su Skirtingų Kamerų Pastatytas Onvif Protokolą,puikiai dirbti su skirtingų prekės vaizdo kamera,Lengva prijungti,Kištuku$Žaisti su Hikvision Kameros.

Lengva naudotis per free Mobile Device APP & PC Programinė įranga

Kai jūs einate ne,jums nereikia nerimauti dėl savo nekilnojamojo turto security.By naudojant šį vaizdo stebėjimo sistemos,jūs galite nuotoliniu būdu peržiūrėti vaizdo įrašą tuo pačiu metu, bet kada ir bet kur su wi-fi/4G smartphone/iPad/VNT.Su nemokama programa "GuardingVision ar HIK Connect" vartotojai gali naudotis filmuotą medžiagą per savo išmanųjį įrenginį (IOS/Android) arba "computer" ("Windows") programinė įranga: IVMS4200. Žiūrėti gyvų upelių ir peržiūrėti atkūrimams iš karto, siekiant padėti jums likti pranešė bet kada, bet kur.

Tai patogus plug-and-play " NVR palaiko suderinama IP kamerų iki 4K 8.0 MP rezoliucijos.16-Channel Rack-mount NVR turi 2 kietąjį diską, įlankų, kad palaiko iki 2 x 6TB kietieji diskai ir priimamų dažnių juostos plotis 160 Mbps palaikyti iki 16 IP kamerų.Galite fotografuoti aukštesnės kokybės detales su įrašymo raiška iki 8.0 MP.Vietos vaizdo rezultatai apima HDMI ir VGA.Patirtis ultra-trapumą, didelės skiriamosios gebos vaizdus, tai NVR rodo iki 4K Ultra-High Definition " (UHD).Tai NVR palaiko H. 265, H. 264 ir H. 264+, kad padėti sumažinti failo dydį, padidinti įrašymo laiką ir išsaugoti kietajame diske.Šis universalus diktofonas leidžia daug pasirenkami įrašymo režimai: nuolatinis, judesio aptikimo, tvarkaraštis, ir įvykis.Įrašymo funkcijos apima atveju, paieškos, įvykio, žurnalas, ir pranešimą elektroniniu paštu.Integruota 16 port PoE (Maitinimas, Ethernet) jungiklis, kuris palaiko 802.3 af ir 802.3 prie sumažina papildomų tinklo jungikliai ir siūlo plug-and-play auto connect funkcija suderinama IP kamerų.Nemokamai Saugojo Ekspertas ar GuardingVision " iOS " ir "Android" mobiliosios programėlės suteikia patogų nuotolinio peržiūra gyvas ir įrašyto vaizdo.

Vaizdo/Garso Įvestis, Dviejų krypčių garso įvestis: 1-ch, RCA (2.0 Vp-p, 1kΩ) IP video įėjimas: 16-ch IP Vaizdo įvestis: Iki 8 MP rezoliucija

Žymos: signalizacijos kerui, cam brūkšnys, dahua nvr, antspaudas usb flash drive, sata usb, kamera reolink, vaizdo įrašymas, kamera ip hiseeu, 1 tb ssd, nvr.

Technologijos Tinklas
Tinklo Sąsaja RJ45 10/100M
Prekės Pavadinimas UniLook
Vaizdo Standartas PAL
Kietojo Disko Dydis 3.5"
Dvikryptis Audio Taip
poe 16 uosto
Atsarginės Tipas USB "Flash" Narai
Vaizdo Išvestis 1CH 4K HDMI suderinamus 3840*2160
Ryšio Sąsajos rs485
e-Debesis(P2P) Taip
Belaidžio Saugumo WEP
Garso Įvestis 16 Kanalų
Glaudinimo Formatas M-JPEG
IP Režimas Dinaminis IP adresas
Palaikomos Operacinės Sistemos Mac OS
Vaizdo Įvesties Sąsaja HDMI
Modelio Numeris NVR216MH-P16
Garso Išvesties 1CH RCA
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų "Windows Mobile
Kietojo disko Sąsajos Tipas SATA
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Tinklo Protokolas DNS

Parašyti atsiliepimą

UniLook 4K 8MP Išėjimo NVR H. 265+ 16CH POE Tinklo Vaizdo įrašymo ONVIF Iki 12TB IVMS-4200 Hik-Prijunkite APP Hikvision OEM

UniLook 4K 8MP Išėjimo NVR H. 265+ 16CH POE Tinklo Vaizdo įrašymo ONVIF Iki 12TB IVMS-4200 Hik-Prijunkite APP Hikvision OEM

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti