Parduotuvė pagal Kategorijas

IBen PXN 9607 Belaidžio "Bluetooth" ryšio Žaidimų Valdiklis Gamepads Kreiptuką Vibracijos Jungiklis NR Konsolės/PC Win7/8/10

Nauja

€32.89

iBen PXN 9607 Belaidžio "Bluetooth" ryšio Žaidimų Valdiklis Gamepads Kreiptuką Vibracijos Jungiklis NR Konsolės/PC Win7/8/10

Specifikacija:

Vibracijos režimas: Vibracija Produkto: Wireless Gamepad Prekės: PXN-9607 Medžiaga: PVC Produkto Spalva: Juoda Sąsajos tipas: Belaidis "Bluetooth" Taikoma produktus: Jungiklis NR Priimančiosios / PC Kompiuteris Gaminio Dydis(L x W x H): 15.3*12.5*5.5 cm Produkto svoris: 395g

Wireless Gamepad Funkcijas:

- Multi-funkcija: jis gali būti prijungtas prie JUNGIKLIO konsolėje ir PC. - Bevielis ryšys: valdiklis yra prijungtas Bluetooth su kita įranga, ir jungiantis atstumas yra 7m.

Wireless Gamepad Funkcijas:

- Du varikliai: yra du vibruojantys varikliai žaidimas-pad, todėl žaidimas vibracijos JUNGIKLIS konsolės ir KOMPIUTERIO. - Ličio baterija: įmontuota aukštos kokybės ličio baterijos, kurios yra energijos taupymo ir siūlo beveik 20 valandų žaidimo laiko.

Wireless Gamepad Funkcijas:

- Jutiklis giroskopas: yra šešių ašių giroskopas jutiklis valdiklio, kuris palaiko ĮJUNGTI judesio jutikliai, žaidimas.

Wireless Gamepad Funkcijas:

- Wire-jungtis: be to, belaidžio ryšio, padas taip pat gali būti prijungtas laidais.Taigi jūs turite du pasirinkimus.

Wireless Gamepad Funkcijas:

Priemonė: ilgis šis reguliatorius bus 6,3 colių, atstumas tarp rankenos yra 6.0 colių, o aukštis yra 1,6 colio. - Instrukcija: vadove yra parašyta anglų, Japonų ir Kinų.

Pakuotės Turinys:

1 x Wireless Gamepad 1 x Garantinė Kortelė 1 x naudojimo Instrukcija

Vežimas

Mes laivas visame pasaulyje Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas methord, Singapore Post", DHL ir kt.Visi produktai yra sandėlyje, prašome nedvejodami įsigyti kokį nors daiktą.Visi užsakymai yra tvarkomi per 48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.Paketai yra siunčiami per 2-4 darbo dienas po apmokėjimo patikrinimą.Stebėjimo informaciją apie pakuočių, siunčia Kinija/Singapore Post, paprastai yra rodomas per 3-5 darbo dienas.Jei jums nėra gavę siuntą, per 30 dienų po apmokėjimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau.

Garantinis Aptarnavimas

12 mėnesių garantija, priežiūra, 30 dienų garantija, grąžinimo arba pakeitimo.Mes siekimas 100% klientų pasitenkinimo, jei kyla kokių problemų, susijusių su produkto, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, rasime sprendimą, kaip įmanoma greičiau.

Grįžti/Grąžinimas

Visos mūsų prekės yra 100% naujas ir originalus, ateina su vienerių metų garantija, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate nepatenkinti su pirkimo.Tai yra didelė garbė mums pateikti geriausius produktus ir teikti aukštos kokybės paslaugos jums.Jūs galite susisiekti su mumis per 7 dienas po to, kai gavo produktas; mes jus PATIKINTI, kad mes duosime atsakymą į skundą per 30 dienų, jei kyla kokių problemų, su mūsų produktu.Tai dėl klientų atsakinga už laivybos mokesčiai visų prekių, grįžo.Ji gali imtis mums iki 7 darbo dienų nagrinėti jūsų ieškinį, po to, kai mes gauname produktas.Sumokėsime grąžinti pinigus, jei prekė nebuvo gautas per laivybos laikas garantuotas, ar buvo sugadintas per laivybos.Jei užsakysite buvo uždarytas Baltijosvm.lt dėl galimų saugos priežasčių.Visus mokėjimus (išskyrus mokesčius ir rinkliavas, padarytą tretiesiems asmenims) turės būti grąžinta į jūsų sąskaitą.

Žymos: kontrolės žaidimas, pc žaidimų valdiklis, gamepad pxn, skristi kreiptuką, kreiptuką, džiaugsmas con nintendo jungiklis, pxn 2119ii, žaidimas nintendo jungiklis, mame belaidžio kreiptuką, pc gamepad.

Gaminio Dydis(L x W x H) 15.3*12.5*5.5 cm
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Modelio Numeris PXN-9607
Sąsajos Tipas Belaidžio "Bluetooth"
Medžiaga PVC
Tipas Gamepads
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Taikoma produktus Perjungti NS Priimančiosios / PC Kompiuteris
Produkto spalva juoda
Prekės Pavadinimas pxn
Vibracijos Režimą Vibracija
Pakuotė Taip
Produkto Svoris 395g
Produktas Wireless gamepad
Prekės ženklas PXN-9607

Parašyti atsiliepimą

IBen PXN 9607 Belaidžio

IBen PXN 9607 Belaidžio "Bluetooth" ryšio Žaidimų Valdiklis Gamepads Kreiptuką Vibracijos Jungiklis NR Konsolės/PC Win7/8/10

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti